Şimdi Ara

Fujifilm Finepix A235 Kulubü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
1
Favori
22.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar klübe benide katabilirsiniz. Dün itibarı ile a235 li oldum bende. Fakat kızımın fotolarını çektiğimde bolbol özellikle ev ortamında ki çekimler beni hayal kırıklığına uğrattı benmi ayarlayamıyorum yoksa ışıksız ortamda sıkıntımı var yada pikselimi düşürmem lazım şimdiden cvplar için teşekkürler
  • slm arkadaşlar ben de a235ci oldum şu an kargoda yarın ya da ertesi gün elime ulaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joness

slm arkadaşlar ben de a235ci oldum şu an kargoda yarın ya da ertesi gün elime ulaşır.

Görüşlerin benim için değerli J27 ile A235 arasında gidiyorum J27 kalite olarak çok azda olsa önde fakat karar veremiyor işte insan
    Pillimi bataryalımı olsun vs.vs.vs
  • Arkadaşlar bende uzunca bir araştırmadan sonra A235 aldım.İyimi ettim kötümü ettim karar veremedim hala.
    İlk sorum kendi yazılımını bilgisayara kuruyorum, ama fotograf makinasına yazılım bağlanmıyor.Benq dc c740i makina var, onu bağladığımda fujinin yazılımı otomatik olarak içindeki fotoları görüyor ama kendi makinesini görmüyor.Birde kablo üzerinden makinedki resimler bilgisayara çok yavaş aktarılıyor.Sd kartı kart okuyucuda okuduğumda sonderece hızlı.(Bilgisayar makineyi görüyor)
    İkinci sorum ise manuel modda bile ne diyaframa nede estantene ye müdehale ettirmiyor.Bitek havai fişek modunda estantene ayarına müdehale edilebiliyor.Acaba ben ben ayar menüsünü bulamadım.
    Üç fotograflara tarih atmıyormu? yada bunudamı ben beceremedim.
    Kullanan arkadaş yardımcı olursanız sevinirim.
  •  Fujifilm Finepix A235 Kulubü
     Fujifilm Finepix A235 Kulubü

•  Fujifilm Finepix A235 Kulubü

Arkadaşlar bende a235 aldım,
    şimdide resimdeki esnek tripod dan almak istiyorum, gg gibi sitelerde küçük boyu 17 TL den başlıyor ama ebay da aynı ürün ~6TL kargo dahil!
    medium boyu da ~13TL...

Acaba alsam mı? ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ciko44

şimdide resimdeki esnek tripod dan almak istiyorum, gg gibi sitelerde küçük boyu 17 TL den başlıyor ama ebay da aynı ürün ~6TL kargo dahil!
    medium boyu da ~13TL...

şimdi hocam eğri oturup doğru konuşalım. hadi bizim ve bizimki gibi kompaktlar neysede profesyonel cihazı tutup bu uyduruk şeyin üstüne oturtmam ben!

• A235 kullanan arkadaşlar içinizde yanında gelen cd deki programı kurup,kullanan varmı? Ben bu program üzerinden çektiğim fotoğrafları bilgisayara aktaramıyorum.Bilgisayarım üzerinden aktarımda çok yavaş.Eyer problem bana özelse makineyi değiştirecem.
    Cevaplarınızı bekliyorum.
  • makinanın yanında verilen softwere i kurmadım ama deneyip size bilgi veririm
  • ben kullanıyorum. çok detaylı incelemedim. cd den kurduktan sonra yazılım güncelleme istedi güncelledim. a235 i bilgisayara bağlayınca yeni çekilen fotoğrafları görüyor.onaylayınca bilgisayara fotoğrafları kopyalıyor. bu kadarı bana yettiği için programın diğer özelliklerini denemedim.
  • Ben Fuji'nin S5800'ünü kullanıyorum normalde. Sağda solda günlük sıradan çekimler için biraz kaliteli kompakt makine arıyordum ve sonunda anneme hediye olarak aldım ben de siyah olanını. Bugün kargoyla geldi HB'dan, kampanya fiyatıyla 2GB bellek ve çantası dahil 203 TL.

Oldukça sade ve kullanımı kolay bir ürünmüş. Menüsü S5800'e çok benzer yapıda hatta. Belki de ondan Yine de bas-çek makineler arasında da Fuji'ler öne çıkıyor orası kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takara34

quote:

medium boyu da ~13TL...

şimdi hocam eğri oturup doğru konuşalım. hadi bizim ve bizimki gibi kompaktlar neysede profesyonel cihazı tutup bu uyduruk şeyin üstüne oturtmam ben!

Hocam, resimlerde de görüldüğü gibi amaç billinen tripodlar gibi yere sabitlemekten ziyade makineyi her türlü durumda bir kenara tutturmaktır.

• son kare
    1949 mercury

• quote:

quote:

medium boyu da ~13TL...

Şimdi bu ürünün aslı gorillapod adlı şirkete aittir. Ürünün 3 modeli bulunuyor biri 600gr'a kadar olan ekipmanları taşıyabiliyor, diğeri 1.5kg'a kadar, sonuncusu ise 3 kg'a kadar olan ürünleri taşıyabiliyor ki. Dslr kullanan birçok kişide denk geldim ben eğer ekipmanın ağırlığı 3 kg'ı geçmiyorsa rahatlıkla kullanılabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

quote:

quote:

medium boyu da ~13TL...

Şimdi bu ürünün aslı gorillapod adlı şirkete aittir. Ürünün 3 modeli bulunuyor biri 600gr'a kadar olan ekipmanları taşıyabiliyor, diğeri 1.5kg'a kadar, sonuncusu ise 3 kg'a kadar olan ürünleri taşıyabiliyor ki. Dslr kullanan birçok kişide denk geldim ben eğer ekipmanın ağırlığı 3 kg'ı geçmiyorsa rahatlıkla kullanılabiliyor.

işte şimdi farklı oldu. orjinalin her zaman farkı var çakmasından. mesela ben o 17 tl liği alıcam üstünde milyarlık slr bağlıycam rüzgaz esecek pat diye gitti... üstüne bir bardak su!
    onu dile getirmeye çalıştım. kullnışlı ve portatif ancak ne kadar güvenilebilir.?

• Sd kart bir bilgisayarda okurken diğerinde okumuyor ( "biçimlenmemiş, biçimleyeyim mi?"diye soruyor)
    Acaba neden?
  • quote:

Sd kart bir bilgisayarda okurken diğerinde okumuyor ( "biçimlenmemiş, biçimleyeyim mi?"diye soruyor)
    Acaba neden?

dfm de sorunsuz çalışıyor ise. size biçimlenmemiş diyen bilgisayarın kart okuyusunun sd gözünde bir problem vardır
  • SİVAS - GEMEREK - SIZIR KASABASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basalir -- 5 Nisan 2010; 19:06:39 >

• basalir Güzel kareler fakat görüntü çok küçük, biraz daha büyük hallerini koyarsan sevinirim
  • En yakın zamanda daha büyüklerini yükleyeceğim...

Bu arada burası Sivas - Gemerek - Sızır Şelalesi yakın çevrede yaşayan insanların ziyaretini bekliyor. İnanın insan Sızır da gezdikçe kendini 2. Venedikte hissediyor. Sızır'ın içinde bir balık çiftliğide var çok güzel bir ortam.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.