Şimdi Ara

Fujifilm Finepix A235 Kulubü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
1
Favori
22.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün itibariyle a235 im elime geçti listeye benide ekleyebilirsiniz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesar_

bugün itibariyle a235 im elime geçti listeye benide ekleyebilirsiniz arkadaşlar

Aynen!
  • arkadaşlar a235i ankara"da en ucuz nerden alabilirim ?
    teşekkürler
  • klübe benide eklerseniz sevinirim.
    bugun aldım henuz alısıyorum.
    izmit golddan aldım birde 4 gb sd card aldım. ileride artırabilirim lazım olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atamanbasar

arkadaşlar a235i ankara"da en ucuz nerden alabilirim ?
    teşekkürler

Bende ankaradayım en ucuz netten alırsın

Mediamarkt ve electrovörld de göremedim, teknosa da çok pahalı idi.
    Belki carefur, real, kipa gibi marketlerin kampanyaları olabilir, oralarada bir bak derim
  • ciko44 saol hocam
    Sakarya Caddsinde o is bankasinin oralarda fujifilm bayisinde buldum 250 tlye
    belki daha ucuzu vardir diye bi sormustum
    tesekkurler
  • hala karar veremedim a235 mi j27 mi.. bi yardım lütfen??
  • benide kulübe eklerseniz sevinirim, geçen haftasonu teknosa da kampanya vardı 179 tl aldım, makina gerçekten çok güzel... hangi şarj edilebilir pil almalıyım arkadaşlar, bu arada bu pil gösterge sorunu bütün makinalarda mı oluyor yoksa bazı makinalardamı, cevabınız için şimdiden teşekkürler...
  • Bende kullanıyorum bu makineden. memnunum, işgörüyor, fiyatıda iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotukedi

hala karar veremedim a235 mi j27 mi.. bi yardım lütfen??

J27 2.7 inç ekran var ama 3200 de iso

A235 ise 3 inç 1600 iso

şu an Hb de ikiside hemen hemen aynı fiyat sana tavsiyem A235 olur ekran çok önemli çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: msbioo

benide kulübe eklerseniz sevinirim, geçen haftasonu teknosa da kampanya vardı 179 tl aldım, makina gerçekten çok güzel... hangi şarj edilebilir pil almalıyım arkadaşlar, bu arada bu pil gösterge sorunu bütün makinalarda mı oluyor yoksa bazı makinalardamı, cevabınız için şimdiden teşekkürler...

Pil göstergesi sorunu bu seride tüm makinalarda bulunuyor (en azından ben 2 a235,1 a170 ve 1 adetde a220 kullandım hepsinde bu sorun vardı fakat bu pil sorunu değil sadece göstergedeki bir sorun gösterge pil doluyken düşük gösteriyor diye çekimleri az yapıyor anlamına gelmiyor tam şarjlı pille 250 civarında çekim yapılabiliyor )size önereceğim piller gp ve varta markalarının 2700 lük pilleridir
  • selamlar benim a235 ile akvaryumda panoroma çekimimi yapıp en kısa zamanda buradan vereceğim fotoyu..İlk acemilik var ama ben çok sevdim a235'i..

Bu arada bir sorum olacak:ekran karelere bölünmüş durumda bunu nasıl düzelteceğim ayrıca nitelik diye bölüm var o hangisinde olacak?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furemen -- 26 Nisan 2010; 16:24:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: victorist

quote:

Orijinalden alıntı: kotukedi

hala karar veremedim a235 mi j27 mi.. bi yardım lütfen??

J27 2.7 inç ekran var ama 3200 de iso

A235 ise 3 inç 1600 iso

şu an Hb de ikiside hemen hemen aynı fiyat sana tavsiyem A235 olur ekran çok önemli çünkü

J27 35 pixel density
    A235 43 pixel density

Pixel yoğunluğunu ifade eder. Düşük olan daha iyi bende A235 almayı planlıyordum ama hepsinden önce çekim kalitesi gelir gerçi çok aşırı fark olmaz ama karar senin ben J27 aldım memnunum.

• güncel kullanıcı listemiz..

Fujifilm Finepix A235 sahibi olan yada kullanan tüm donanım haber üyelerini bekliyoruz.

1- takara34
    2- alpak
    3- sendomi
    4- cengizseker
    5- hfy44
    6- thematador2
    7- shorin
    8- erby
    9- knightofdrk
    10- netqolik
    11- hamucera
    12- fleetwood
    13- draym
    14- @p4p800se
    15- maren
    16- basalir
    17- D-day
    18- Sendomi
    19- Drom
    20- Real-604
    21- saralonde
    22- janasi
    23- kasai
    24- furemen
    25- janess
    26- yuppi007
    27- cesar_
    28- sasmalco
    29- msbioo
    30- rabesantrata
    31- victorist
  • makine fotoğraf çekim modunda iken display "disp" tuşuna basarsan iptal edebilirsin. o kutucuklar odaklanmada kolaylık sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furemen

selamlar benim a235 ile akvaryumda panoroma çekimimi yapıp en kısa zamanda buradan vereceğim fotoyu..İlk acemilik var ama ben çok sevdim a235'i..

Bu arada bir sorum olacak:ekran karelere bölünmüş durumda bunu nasıl düzelteceğim ayrıca nitelik diye bölüm var o hangisinde olacak?...

makine fotoğraf çekim modunda iken display "disp" tuşuna basarsan iptal edebilirsin. o kutucuklar odaklanmada kolaylık sağlıyor.
  • Galiba ekledim fotoyu..Çok amatörce ama benim için mükemmel!!

[simage][link=http://img51.imageshack.us/i/panorama2e.jpg/]
     Fujifilm Finepix A235 Kulubü
  • Arkadaşlar merhaba bir kaç gündür bu makineyi inceliyorum ve sitenizde çekdiğiniz fotoğrafları gördüm bence benim gibi amatör bi kullanıcı için üst düzey bi makine. Bu ürünü bir internet üzerinden satış yapan sitede 195 liraya buldum ve en kısa zamanda almayı düşünüyorum yalnız sizlere bir kaç sorum olacak. bu cihazı 3000 mah bi pil ile çalıştırabilirmiyim yada en uygun bu cihaz için hangi şarjlı pildir. birde gerçekten söylenilen gibi piller dayanmıyor mu kullanan arkadaslar doldurdukları piller ile ne kadar poz yada kaç saat çekim yapabiliyorlar şimdiden teşşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiL.

Arkadaşlar merhaba bir kaç gündür bu makineyi inceliyorum ve sitenizde çekdiğiniz fotoğrafları gördüm bence benim gibi amatör bi kullanıcı için üst düzey bi makine. Bu ürünü bir internet üzerinden satış yapan sitede 195 liraya buldum ve en kısa zamanda almayı düşünüyorum yalnız sizlere bir kaç sorum olacak. bu cihazı 3000 mah bi pil ile çalıştırabilirmiyim yada en uygun bu cihaz için hangi şarjlı pildir. birde gerçekten söylenilen gibi piller dayanmıyor mu kullanan arkadaslar doldurdukları piller ile ne kadar poz yada kaç saat çekim yapabiliyorlar şimdiden teşşekkür ederim...

öncelikle cihazda pil tüketimi ile ilgili bir sorunu yok. ekrandaki pil seviyesi göstergesi bazen dolu pili tek çizgide gösteriyor ama pil bitmek bilmiyor. 250-300 (kabaca) fotoğraf çekiyorsunuz. öyle enterasan ki cihazı kapatıp açıyorsunuz gösterge full gösterebiliyor. kısacası kitapçığında gösterilen adetlerde dolu pille fotoğraf çekebilirsiniz. ben 2700 mah varta porf.(gümüş rengi) ve wpn di herhalde marka 2700 mah kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPAK

quote:

Orijinalden alıntı: AsiL.

Arkadaşlar merhaba bir kaç gündür bu makineyi inceliyorum ve sitenizde çekdiğiniz fotoğrafları gördüm bence benim gibi amatör bi kullanıcı için üst düzey bi makine. Bu ürünü bir internet üzerinden satış yapan sitede 195 liraya buldum ve en kısa zamanda almayı düşünüyorum yalnız sizlere bir kaç sorum olacak. bu cihazı 3000 mah bi pil ile çalıştırabilirmiyim yada en uygun bu cihaz için hangi şarjlı pildir. birde gerçekten söylenilen gibi piller dayanmıyor mu kullanan arkadaslar doldurdukları piller ile ne kadar poz yada kaç saat çekim yapabiliyorlar şimdiden teşşekkür ederim...

öncelikle cihazda pil tüketimi ile ilgili bir sorunu yok. ekrandaki pil seviyesi göstergesi bazen dolu pili tek çizgide gösteriyor ama pil bitmek bilmiyor. 250-300 (kabaca) fotoğraf çekiyorsunuz. öyle enterasan ki cihazı kapatıp açıyorsunuz gösterge full gösterebiliyor. kısacası kitapçığında gösterilen adetlerde dolu pille fotoğraf çekebilirsiniz. ben 2700 mah varta porf.(gümüş rengi) ve wpn di herhalde marka 2700 mah kullanıyorum.

Cok sağolasın cerdiğin bilgiler için 195 lira fiyat nasıl uygundur değilmi heralde daha ucuzunu bulamam cünkü biraz arastırma yaptım 299 lira teknosada diğer mağazalardada 240-300 lira arası yine

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.