Şimdi Ara

Fujifilm Finepix A235 Kulubü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
1
Favori
22.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ Asil. bahsettiğin fiyat hepsiburada fiyatımı bilemiyorum ama ben hb dan yanlış hatırlamıyorsam 190 civarı bir rakama almıştım. karar senin.
  • Evet alpak site ismi vermek istemedim ama demekki veriliyormuş:) Hb'nın bana özel fırsat fiyatı bu ama gördüğüm kadarıyla herkese aynı fırsatı tanımıslar

Arkadaşlar bide NiMH pil tavsiye edilmiş bu ürün için NiMH pil tam olarak nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsiL. -- 28 Nisan 2010; 17:40:51 >
  • Resim öğretmeni olan arkadaşım a235 i bir kaç kez kullandı ve kendindeki Kodak marka fotoğraf makinasını eşine verip bu makinayı almayı düşünüyor. Demek ki iyi...
  •  Fujifilm Finepix A235 Kulubü
  • Arkadaşlar aranıza yeni katıldım A235 imle..Tespitlerime gelince ..Fotoğrafa yeni merak salmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki bu makina bu fiyata alınabilecek iyi makinelerden biri fotoğraf kalitesi gayet iyi video çekimi de hiçde fena değil lcd monitörde biraz bozuk bir görüntü ama vrt monitör veya tüplü tv de daha iyi gözükeceğini düşünüyorum...Benim bu makinayla ilgili sorunum ise çektiğim videolar pc de seyrettikten sonra birde tv de bakayım diyerek cd ye attım ve philips dvp 3010 dvd player da izlemek istedim ama nafile dvdplayer da dosyalar görünüyor yükleme başlıyor dvd nin ekranında sayaç dönüyor ama tv dde mavi fon görüntüsünden başka birşey yok acaba bunun sebebi nedir bu sorunu yaşayan başkası varmıdır..Bu arada benide listeye eklerseniz sevinirim....
  • Dünyanın tartışılmaz en muhteşem eserlerinden biri Divriği Ulucamii
     Fujifilm Finepix A235 Kulubü

İnsan bu camiideki sanatı görünce küçük dilini yutuyor. 800 yıllık bu eser için söylenebilecek her şey eksik kalır...

• çok güzel kareler..
  • Arkadaşlar Lütfen Birisi Bana Pil Sorunu Hakkında Yardım Etsin.Ne Yapmam Lazım.Pillerimi Değiştireyim Ya Da Yazılım Mı Yüklemem Lazım.Kafayı Yiyecem Yaww
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol_yildirim_1907

Arkadaşlar Lütfen Birisi Bana Pil Sorunu Hakkında Yardım Etsin.Ne Yapmam Lazım.Pillerimi Değiştireyim Ya Da Yazılım Mı Yüklemem Lazım.Kafayı Yiyecem Yaww

pil sorunun nedir tam olarak göstergenin kararsız çalışması mı? yoksa pilllerinin erken bitmesi mi?
  • Merhaba,

Geçtiğimiz hafta HB satın aldığım ürün kargosu elıme ulaştı.Daha önce Kodak 6340 (3.1MP lık bır model bır haylı eskı bır model) kullanıyordum.Yere düşürme nedenıyle problem çıkarmaya başlayınca değiştirme ihtiyacı duydum.

Makına cekımlerı gayet güzel. Kullanımı ise gayet kolay.Pil tüketimi için bir şey henuz soyleyemeyeceğim

Benım gıbı satın alan var mı bılmıyorum.Paket içeriği olarak çanta ve 2 gb Kıngstone Elite Pro hedıye olarak verıldı.Kartı makınaya taktığımda ise Kart hatası mesajı aldım Sorunu aktararak HB daya kartı ıade ettım. Sonucu beklıyorum.
  •  Fujifilm Finepix A235 Kulubü

• Merhaba Herkeze Fuji A170 Ve A235 arasında kaldım tavsiyenizi alabilirmiyim
  • işyerinde millet benden gördü sordu soruşturdu tavsiye ettim 11 kişi hpsiburadada makina indirimdeken aldı :))
  • Selam arkadaşlar siteye yeni üye oldum. FUJIKA A235 fotoğraf makinası aldım.tek parça 2 gb video kaydettim.videolar AVI formatında.makina üzerinde videoyu oynatabiliyorum ancak bilgisayara aktaramıyorum.küçük boyutlu videoları ve resimleri aktarıyor. Yardımlarınızı bekliyorum selamlar.
  • aktarma işlemini cihazı usb den bağlayıpmı yapıyorsun ? eğer öyle ise kart okuyucu kullanmayı dene,bende birkaçdefa resimleri usb ile attım fakat baya bi yavaş aktardı
  • Merhaba arkadaşlar. Fujifilm AV100 ve A235 arasında kaldım. AV100'ü 191 TL'ye, A235'i 160 TL'ye buldum. Sizce hangisi daha iyi, farkları nelerdir?
    Bir de google'da bu ürünle ilgili resimleri arattırdığımda A235 yerine A220 çıkıyor. Yani A235 diye gösterilmiş ama fotoğraflara yakından bakınca makinenin üzerinde A220 yazıyor. Tuhaf geldi. Hatta Fujifilm'in kendi sitesinde A serisindeki makinelerin hangi kartlarla uyumlu olduğunu gösteren tabloda A235 yok.
    http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/compatibility/card/a/
  • Selam arkadaşlar artık bir fotoğraf makinesi almanın zamanı geldi . Akrabalarım saolsunlar bana 3 tane fotoğraf makinesi önerlerdiler , bunlar:

-Fujifilm Finepix A235
    -Nikon Coolpix L21
    -Panasonic Lumix DMC-F2EG-S

bunlardan fujifilm'i çok beğendim siz bu üçünden hangisini önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Selam arkadaşlar artık bir fotoğraf makinesi almanın zamanı geldi . Akrabalarım saolsunlar bana 3 tane fotoğraf makinesi önerlerdiler , bunlar:

-Fujifilm Finepix A235
    -Nikon Coolpix L21

aslında 28 MP / cm ² piksel yoğunluğu düşük olması açısından bakıldığı zaman nikon tavsiye etmek istiyorum ama nikonun
    kompakta geliştiremediği sensör yapısından dolayı tereddütlerim var.örnek gece,gün kullanıcı fotoları olsa inceleme fırsatı olur bir kanaat oluşur onun içindirki riske girmeyin derim. a235 tercih edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Selam arkadaşlar artık bir fotoğraf makinesi almanın zamanı geldi . Akrabalarım saolsunlar bana 3 tane fotoğraf makinesi önerlerdiler , bunlar:

-Fujifilm Finepix A235
    -Nikon Coolpix L21

aslında 28 MP / cm ² piksel yoğunluğu düşük olması açısından bakıldığı zaman nikon tavsiye etmek istiyorum ama nikonun
    kompakta geliştiremediği sensör yapısından dolayı tereddütlerim var.örnek gece,gün kullanıcı fotoları olsa inceleme fırsatı olur bir kanaat oluşur onun içindirki riske girmeyin derim. a235 tercih edin.

Şu nikonun sorununu biraz daha açabilirmisiniz? Tam anlayamadım.

•  Fujifilm Finepix A235 Kulubü  Fujifilm Finepix A235 Kulubü  Fujifilm Finepix A235 Kulubü
     Fujifilm Finepix A235 Kulubü  Fujifilm Finepix A235 Kulubü  Fujifilm Finepix A235 Kulubü
     Fujifilm Finepix A235 Kulubü  Fujifilm Finepix A235 Kulubü  Fujifilm Finepix A235 Kulubü
     Fujifilm Finepix A235 Kulubü  Fujifilm Finepix A235 Kulubü

Sonunda resim yüklemeyi öğrendim:D

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.