Şimdi Ara

FUJİFİLM FİNEPİX HS10 KULLANICILARI PAYLAŞIM... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
22.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar teknosada hs10 modeline 1300TL diyorlar. Buna bu kadar para vereceğimize SLR makina almak daha mantıklı değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noproblem05

arkadaşlar teknosada hs10 modeline 1300TL diyorlar. Buna bu kadar para vereceğimize SLR makina almak daha mantıklı değil mi?

Ben gittigidiyordan 635 tl ye aldım. 10 günde kore den geldi. Sırf garanti için 2 misli fiyat verilirmi ? bence tartışılır. Sonuçta elektronik cihaz ve tamamen şans işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 18 Nisan 2011; 22:19:51 >
  • Eğer garantisi olmazsa en ufak bi sorunda serviste fiyat patlar sana, bence büyük risk gibi garantisiz almak ama tabii tercih meselesi
  • quote:

Eğer garantisi olmazsa en ufak bi sorunda serviste fiyat patlar sana, bence büyük risk gibi garantisiz almak ama tabii tercih meselesi

Evet garantili makine almak tabiki avantaj ama burada garantisiz ürünle garantili ürün arasında 2 misli fiyat farkı var. Yani 1 adet garantili makine yerine aynı fiyata 2 adet garantisiz makine alınabilir ve biri bozulursa öbürü kullanılır. Bozulanda ilerde yedek parça olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufocu

quote:

Eğer garantisi olmazsa en ufak bi sorunda serviste fiyat patlar sana, bence büyük risk gibi garantisiz almak ama tabii tercih meselesi

Evet garantili makine almak tabiki avantaj ama burada garantisiz ürünle garantili ürün arasında 2 misli fiyat farkı var. Yani 1 adet garantili makine yerine aynı fiyata 2 adet garantisiz makine alınabilir ve biri bozulursa öbürü kullanılır. Bozulanda ilerde yedek parça olur

güzeldi ama belki olur mu olur yapılamayacak bi problem olacak veya ne biliyim "akı bokunu geçer" diye bi laf vardır belki de öyle olacak... benim şahsi düşüncem garantili ürün her zaman iyidir ama tartışılmaya müsait bir konu

• HS 10 sulu boya resimler çekermiş miyopmuş sensörü dandikmiş miş mişte mişmiş bu kadar kötülendiğine göre gayet güzel makine olsa gerek.Bi sipariş vereyimde geleyim. 600tl lik makineden ne bekliyorlar ,kendi klasmanına göre değerlendirme yapılmamış eleştiriler.
  • Arkadaşlar öncelikle garantili en mantıklı fiyat gold'da 899 TL içinde CD,USB kablo,TÜRKÇE kullanma klavuzu 4 adet ALKALİNE pil ,objektif kapağı,boyun askısı çıkıyor ve belirttiğim gibi garantili ne 1300 TL ye TEKNOSA yı daha zengin etmeye gerek var ne de GG'den 650 TL ye alıp garanti konusunda sorun yaşamaya gerek var.
    Ayrıca foto larda gayet net çamur gibi filan değil AUTO haricindeki mod. larda
  • arkadaşlar türkçe kullanım klavuzu linkini verebilirmisiniz,

teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donhikmet

arkadaşlar türkçe kullanım klavuzu linkini verebilirmisiniz,

teşekkür ederim.

Arkadaşım bir önceki sayfayı okurmusun.
  • Bugün Türkiye Enduro Şampiyonası Bodrum ayağına gittik. Bu makine yeğenimde var ama manuel çekim konusunda bilgisi yok. Ben sahneye uzak bir noktadan, yaklaşık 230-250mm uzaklıkla bir kaç kare aldım. Hareketli oldukları için ve epeyce uzakta olduğum için doğru kadrajda sıkıntılar yaşadım. Zaten bu makineyi evde kurcalamak dışında ilk kez kullandım. Kesilmiş (az oynanmış) ve tam boyutluları paylaşıyorum:

FUJİFİLM FİNEPİX HS10 KULLANICILARI PAYLAŞIM...

Orjinal hali:http://farm6.static.flickr.com/5270/5646665447_e4e4f9f212_b.jpg

Orjinal hali:http://farm6.static.flickr.com/5063/5646666301_f7d7f63b87_b.jpg

Orjinal hali:http://farm6.static.flickr.com/5029/5647257938_eef2c435a4_b.jpg

__

DSLR-Like'lar konusunda ana fikrimi belirteyim, DSLR'a geçilecekse para yatırmaya değmez. Ama tabiki insanların ben lense-kıvıra zıvıra para veremem deme hakları da var o yüzden DSLR-Like görüldüğü üzere bazen iyi alternatif. Elimde DSLR olsaydı bulunduğum yerden bu fotoğrafı çekmem için en az 200mm bir lense ihtiyac duyacaktım. Sonuç olarak çok daha iyi bir fotoğraf elde edecektim. Ama görüldüğü gibi dslr-like ile de idare eder bir performans alınabiliyor. Işık güzelse tabi. Malum HS10'un zor ışık koşullarındaki fotoğrafları 'çamur' gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ufocu

quote:

Orijinalden alıntı: donhikmet

arkadaşlar türkçe kullanım klavuzu linkini verebilirmisiniz,

teşekkür ederim.

Arkadaşım bir önceki sayfayı okurmusun.

çok teşekkkür ederim, temin ettim.. saygılar...
  • neden HS10 modeli bu kadar kötüleniyor anlamadım bende... Çekilen resimlere baktım gerçekten çok başarılı resimler S200exr de güzel makina ama HS10'da yazılanlar kadar kötü bir makina olmadığını alan arkadaşlar kanıtlamış oldu bence... Emeğinize sağlık arkadaşlar
  • Merhaba arkadaslar bende hs20 aldım dogubanktan 1000 tl 2 yıl turkıye garantılı canon ve panasonıc servısı bakıyomuş ben makıneden memnunum bir sorunla karşılaşmadım resım kalıtesı bana ıyı gozuktu ben amatör olarak başladım bu işe o yüzden şimdilik bana fazla bile bu arada SANYO ELENOOP pil kullanıyorum bügün 450 ye yakın resım 100 e yakını flaşlı pil almak isteyen arkadaşlar aklında olsun buda benım ılk amatör fotograflarımdan bırı no trıpot yes bilek performansı ANKARA dan sevgıler saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAGCI_1976 -- 15 Mayıs 2011; 3:29:49 >

• Hayırlı olsun. 1000 tl'ye türkiye garantili derken fujinin orjinal distribütörü FİLMAT GARANTİSİNDEMİ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: DAGCI_1976

MERHABA ARKADASLAR BEN DE YENI HS20 ALDIM 10 GUN OLDU DOGUBANKTAN 1000 TL 4GBYT KART UV FLTRE VE 2 YIL TURKIYE GARANTILI MAKINE ÇOK GÜZEL RESIMLERI BANA YETIYODA ARTIYO BILE POSTER YADA REKLAM PANOSUDA YAPMICAZ AMATÖRLER İÇİN SÜPER BİDE TAVSIYEM BU SITEDE BULDUGUM VE KULLANDIGIM ELENOP PİL VE ATABA 998 ŞARJ CİHAZI EN UZUN 3 SAAT TE FUUL DOLUM 300 FOTO VE VIDEO KAYIT DADINDAN YİNMİYO VALLAHA AMATÖR OLARAK BUDA BENIM ÇEKTİĞİM Bİ FOTO NO TRIPOT YES BILEK PERFORMANSI ANKARADAN SEVGILER..

Levent makinen hayırlı olsun. İyi günlerde kullan.
    NOT.: Forumda büyük harflerle yazma istersen. Bu forumda yasak . Büyük Harfle yazmak Bağırmak anlamına geliyor :)

Buda Benden ( Fujifilm FinePix HS10 ) Tripotsuz Bilek sabitlemesi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 14 Mayıs 2011; 9:34:30 >

• hasan bey öncelikle çok teşekkür ederim ve beni buyuk harf konusunda uyardıgınız için
    ben zomla okadar yaklaşamadım siz farklı bir yöntemmi kullanıyosunuz bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  • hs 10

• hs 10 pmodu il çekilmiştir...

• Arkadaşlar genelde P ile C mod'larını kullanıyorum gayet iyi sonuçlar alıyorum . Şu an tek sorunum fotoğrafları RAW formatında çekiyor RAW+JPG ayarından JPG 'yi nasıl seçebiliyoruz yardımcı olursanız sevinirim .
    NOT: 16GB C10 hafıza kartı kullanıyorum RAW formatında bu kapasiteye 2500 küsur fotoğraf çekebiliyor . Yardımcı olursanız sevinirim .Sevgi ve Saygılarımla.
  • kardeş jpeg moduna geri alman için yapacakların

menuye gir..
    menude sol tuşa bas
    aşagıya bas
    set e giriyorsun sağ tuşa bas (menunun yanındaki tuşlar)
    aşağı tuşu ile raw bölümünü buluyorsun
    sağ tuş
    ve kapat
    menu de çık
    okadar..sorunun çözülmüştür ............bilgi paylaşmak güzeldir...selamlar.........
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.