Şimdi Ara

FUJİFİLM FİNEPİX HS10 KULLANICILARI PAYLAŞIM... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
22.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DAGCI_1976

hasan bey öncelikle çok teşekkür ederim ve beni buyuk harf konusunda uyardıgınız için
    ben zomla okadar yaklaşamadım siz farklı bir yöntemmi kullanıyosunuz bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Levent 30x zoom la çektiğin fotoda daha fazla yakınlaştırma yapmanın yolu fotoyu crop la kesmektir.

Yani ayın etrafındaki fazla siyah alanı kes . O kadar.

Örneğin bu senin çektiğin fotoğraf.

FUJİFİLM FİNEPİX HS10 KULLANICILARI PAYLAŞIM...

Buda aynı fotonun CROP lanmış hali. Yani her 2 fotoda aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 17 Mayıs 2011; 20:12:05 >

• hasan bey çok teşekkür ederim ilginizden dolayı + 10 macro flıtre en ucuz nerden bulabilirim ve harici flaş resimlerde ne kadar değişiklik sağlar alsak iyi olurmu birde bu makine degerleri af.eaf.pozlama ne işe yarar nerlerde nasıl kullanılır bunla ilgili bilgileri nerden alabilirim şimdiden ilgilenecek arkadaşlara
    teşekkürler ANKARA dan saygılar....

• merhaba arkadaşlar. bende makineyi yaklaşık 1 aydır kullanıyotum,gayet memnunum. Ama yazılım güncellemesini yapamadım sayfanın tümü ingilizce olduğu için :(
    son güncellemeyi yapan arakadaşlar varsa nasıl yapılacağını anlatabilirler mi bir zahmet ? ve güncelleme sırası önemli mi ? direk son güncellemeyi yapsak bişey farkeder mi ?
  • Türkçe kullanma klavuzu link kırık, elinde olan bir arkadaş yenileyebilirmi?

http://www.dosya.tc/dosyalar/o2nBP1/hs10.pdf.html
  • Sizin kaç başlığınız var böyle ? :)
    -
    http://forum.donanimhaber.com/m_37508414/mpage_20/f_/key_//tm.htm#50106802
    Burada kullanım kılavuzunu paylaşmıştık...

quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Orijinalden alıntı: sanioglu

ya bu hs 10 türkçe kulanma kılavuzunu nasıl temin edebilirim.indirebileceğim bi adres var mı?

-
    Umarım bu kılavuz işinizi görür... 20.06.2011'in ilk saatlerinde yükledim her iki linkteki kullanım kılavuzunu.
    Onca sayfalar boyunca benimle uğraşacaklarına neden birileri bunu bulup paylaşmak gibi güzel bir iş yapmaya çalışmamış acaba hiç mi kendilerine sormazlar merak ettim şimdi !!! Tabi, ne gerek var bilgi paylaşmaya, paylaşana saldırmak varken burada ne güzel değil mi ?
    -
    http://ho+file.com/dl/121385802/bd07a77/fujifilm_hs10_turkce_kullanim_kilavuzu.pdf.html
    + yı t ile değiştirin
    ve
    http://www.easy-şhare.com/1916164139/fujifilm_hs10_turkce_kullanim_kilavuzu.pdf
    ş'yi s ile değiştirin
    20 Mb.

• quote:

Sizin kaç başlığınız var böyle ? :)
    -
    http://forum.donanimhaber.com/m_37508414/mpage_20/f_/key_//tm.htm#50106802
    Burada kullanım kılavuzunu paylaşmıştık...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sanioglu

ya bu hs 10 türkçe kulanma kılavuzunu nasıl temin edebilirim.indirebileceğim bi adres var mı?

-
    Umarım bu kılavuz işinizi görür... 20.06.2011'in ilk saatlerinde yükledim her iki linkteki kullanım kılavuzunu.
    Onca sayfalar boyunca benimle uğraşacaklarına neden birileri bunu bulup paylaşmak gibi güzel bir iş yapmaya çalışmamış acaba hiç mi kendilerine sormazlar merak ettim şimdi !!! Tabi, ne gerek var bilgi paylaşmaya, paylaşana saldırmak varken burada ne güzel değil mi ?
    -
    http://ho+file.com/dl/121385802/bd07a77/fujifilm_hs10_turkce_kullanim_kilavuzu.pdf.html
    + yı t ile değiştirin
    ve
    http://www.easy-şhare.com/1916164139/fujifilm_hs10_turkce_kullanim_kilavuzu.pdf
    ş'yi s ile değiştirin
    20 Mb.

Onca sayfalar boyunca benimle uğraşacaklarına neden birileri bunu bulup paylaşmak gibi güzel bir iş yapmaya çalışmamış acaba hiç mi kendilerine sormazlar merak ettim şimdi !!! Tabi, ne gerek var bilgi paylaşmaya, paylaşana saldırmak varken burada ne güzel değil mi ?,

16 Nisan 2011; 20:25:19

quote:

Orijinalden alıntı: emrahche

selam arkadaşlar...ben de hs10 aldım sonunda :)) ilerde deneyimlerimi paylaşırım..amma ve lakin öncelikle şunu belirtmeliyim ben almanyadan aldım makineyi...türkçe kullanım kılavuzu arıyorum...internet ortamında elinde olan varsa yardımlarınızı bekliyorum...herkese hiç unutamayacakları mutlu anlarınız o kadar bol olsun ki makineniz hemen eskisin diyorum :) saygılar

Türkçe kullanma klavuzu.

Burdan buyrun

http://www.dosya.tc/dosyalar/o2nBP1/hs10.pdf.html

Bu benim forumda 16 NİSAN 2011 de paylaştıpım klavuzdan ayrı bir klavuzmu ? Yoksa benim paylaştığım klavuzu mu tekrar paylaştınız .Tabi, ne gerek var bilgi paylaşmaya, paylaşandan kopyalayıp yayınlamak varken burada ne güzel değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 13 Temmuz 2011; 14:48:09 >

• @Ufocu
    Zavallılığını bu denli kanıtlama çabası içerisinde olmanı takdirle karşılıyorum.
    quote:

benim paylaştığım klavuzu mu tekrar paylaştınız

-Siz paylaşınca kılavuzun tüm hakları size mi ait oluyor ?
    -Kopyala yapıştır mı yapmışım orada yoksa 2 farklı paylaşım sitesine yükleyip o linkleri mi paylaşmışım acaba ? Gözünüze girsin o linkler vah zavallı. Kopyala yapıştır yapmadığım aşikar, ayrıca paylaştığım şey "bilgi". İnsanlarla bilgi paylaşmamın nesi sizi bu kadar rahatsız ediyor !?
    -Bakın bakalım o paylaştığınız link halen aktif mi ? Ben açamadım ve bu sebeple sizin paylaştığınız linkten dosyayı indiremedim. Link ölmüş olduğu için aradım buldum ve 2 farklı paylaşım sitesine yükleyip yüklediğim linkleri paylaştım. Yani hiiiç mi hiç heveslenmeyin, sizin linki ne kopyalayıp yapıştırdım nede sizin o yüklediğiniz yerden indirip onu kullandım. Fakat sizin bu kadar zavallı olduğunuzu bilse idim yapmazdım ve kendinizi bu kadar rezil etmenize sebep olmazdım. Geçmiş olsun...
    Not: linkiniz aktif mi bakın bakalım bir kontrol edin. Aktif değilse de paylaştığım linkler zavallılığınızın güzel birer nişanesi olsun

• arkadaşlar bende fujıhs10 kullanıcısıyım fujıhs10 da alan derinligini ayarlıyamıyorum örnegin arka planı flu yapmak istiyorum a modunda diyaframı 2.8 alıyorum alana zoom yaptıgım halde olmuyor oysa diger canon nikon modellerinde yapabiliyorum sizdede aynı sorun var mı? veya yapan arkadkadaşlar bilgi verirse sevinirim...
  • selam millet ben fujı fınepıx hs 10 digital fotograf kamerası aldım ama bir türlü flaşlı çekmeyi bulamadım. Flaşlı olarak iki kere çekim yapıyor bu cihazda flaşlı tek çekim özelliği varmı var ise nasıl bulabilirim. Lütfen haftaya düğünümüz var orada lazım. bilenleri yardım etmesini rica ederim. Şimdiden teşekkür ederim...
  • sensör boyutunun küçüklüğünden dolayı malesef istediğiniz fluluğu almanız biraz zor olacaktır. Tek şansınız, çekeceğiniz kişiye veya nesneye uzaktan yapabildiğiniz kadar zoom yaparak fotoğraf çekmeniz olacaktır. Bunu yaparken de tabiki diyaframı rakamsal olarak en düşüğe getirmeniz gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bipekkan

@star74,
    Beni bilenler bilir. Alınmış-Kullanılan bir cihaz veya fotograf makinesi üzerine olumsuz bir tek kelime sarfetmem. Sadece almadan fikir soranlarada PM üzerinden düşüncelerimi aktarırım. İlgili topiğinde bu alet ilk çıkıp kullanıcı fotografları üzerinde belki 3-4 günlük emeğim var ve fotograf kalitesi hk. gördüğüm herşeyi o topikte yazdım. Elbette bunlar ne yasa nede yönetmelik, herzamna yanılma payı var ve olacaktır. Tüm bunlara karşın biri çıkar, firma propagantasına girişir ve makine satılsında ne olursa olsun mantığı ile milleti yanıltırsa en azından bu davranışı ETİK bulmuyorum. Diğer taraftan herşeye rağmen alıp kullananlara da saygım sonsuz. Ancak olayı trollenmek konusuna getirmenizi de açıkçası yadırgadım. İng argoda kazıtmak sürütmek anlamında kullanılır. Bilişim dünyasında ise bir çok şey yazacağıma eğer değişmediyse bir link vereyim millet ne demek istediğinizi anlasın.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Troll_zararl%C4%B1lar%C4%B1

Aslında sizin o sorunuz güme gitmedi, verdiğiniz linke bakmıştım ve fotografı arşivime kaydetmiştim.
    Fotograf enteresan bir kare. Ay ile karanlık kesim bence olabildiğince dengelenmiş, Fotograf 84 mm çekilmiş. Bu fotografı eğer RAW' da da çektiyseniz daha kolay aydınlatılabilir, Ancak ay üzerindeki detaylarında kaybolacağını bilin. Bir diğer metod pozlarken çekim süresini uzatmak siz 1/3 sn kullanmışınız. 1/2 - 1 sn gibi denemelerle ay üzerindeki detaylar kaybolmadan fotograf daha aydınlık hale getirilebilir. Örneğin 60 sn. çekim hızı ile Bodrum' da 2 sene evvel çektiğim bir aydınlık gece fotografı
    60 SN. ENSTANTANE VE GECE SAAT 22.27

quote:

Orijinalden alıntı: star74

entimem arkadaş iyi niyetle bu forumu açmış. Kullanıcılar için paylaşım alanı olsun demiş. Ancak hala daha trollendiğini görmek acı. (türkçesini bulamadım)
    benim soru da arada kaynamış

merhabalar, size özelden mesaj yazamıyorum. bana mesaj atabilir misiniz acaba. sizden bir tavsiye almak istiyorum

• merhabalar
    yurt dışında bir siteden okuduğuma göre en iyi slow motion efek için en iyi kamerlardan olduğu söyleniyor

kullanan arkadaşlar arasında
    - max kaç fps de video çekimi yapıyor?
    - video çekiminden sonra bir edit programıyla slow motion efekt uygulayan varmı?
  • türkçe kullanma kılavuzu isteyenler direk fujifilmden istesinler bedava kargo ile yolluyorlar şaşırdım kaldım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.