Bildirim
Fujifilm Finepix s1xxx ve S2xxx - Fotoğraf Paylaşımı (4. sayfa)
Merrell ALVERSTONE 2 GTX Kadın OUTDOOR AYAKKABI : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C4DLWJ8T/ref=asc_df_B0C4DN8KYC1715398440000
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
İlk paylaşımlarım... Paint te %20 oranına boyutlandırılmıştır.Eleştiriye açıktır.
MOD:S
f:5,6
1/640sn
ISO-200
MOD:S
f:11
1/1200sn
ISO-320
MOD:P
f:5/6
1/450sn
ISO-200
-
Çok hoş kareler... Naçizane tavsiye; acelen yoksa ve işi öğrenmek istiyorsan; ayarlarını kendin yaptığın M modunda çekim yap... Bir kareyi birden fazla (diyafram-iso-enstantane ayarlarını oynayarak) çekerek sonuçları kendi çapında değerlendirebilirsin...
Not; bayrak harika olmuş.
Teşekkürler... -
-
İki arkadaşın da çektiği kareleri ben çok beğendim , tebrik ederim.... yakında ben de resimleri paylaşacağım... ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: TatanQa
İki arkadaşın da çektiği kareleri ben çok beğendim , tebrik ederim.... yakında ben de resimleri paylaşacağım... ;)
Acımasız bir uyarı yapayım;
"resim yapılır, fotoğraf çekilir"
Fotoğraf sanatına amatör veya profesyonel olarak kim ilgilenirse ilgilensin; "resim" tanımlaması yaptığında, hep bu uyarı gelir aklıma...
Şimdilik.
-
Ahah .. pardon... -
-
Makinelerimizin mükemmel bir özelliği olan panorama moduyla Kıbrıs'ta çektiğim bir kare...
Tripod kullanılmadan çekilmiştir ve herhangi bir rütuş yapılmamıştır sadece çerçeve ve imzamı ekledim.
MOD:Panorama
f:4/4
1/110sn
ISO-64
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tu_Kiu -- 13 Temmuz 2011; 9:51:31 > -
Arkadaşlar biz cuma anadolu turuna çıkacağız da bir şey soracağım. İlk olarak Ankara da Anıtkabire gideceğiz.
Fotoğraf çekmek yasak mı dır ve fotoğraf çekmenin bir sakıncası olur mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
Arkadaşlar biz cuma anadolu turuna çıkacağız da bir şey soracağım. İlk olarak Ankara da Anıtkabire gideceğiz.
Fotoğraf çekmek yasak mı dır ve fotoğraf çekmenin bir sakıncası olur mu?
Bu soruyu diğer tarafa sormanız daha uygun olur, fotoğrafınız varsa paylaşın, yoksa sorunuzu diğer konuya yazın lütfen...
http://forum.donanimhaber.com/m_34447999/mpage_141/key_/tm.htm
-
-
-
s2800 HD ile çekmiş arkadaş. Fotoğraflarda exif bilgileri yazıyor zaten -
-
Ben baktımda arkadaşın Kuş fotoğrafında ISO 200 diğerlerinde ISO 64 -
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
Ben baktımda arkadaşın Kuş fotoğrafında ISO 200 diğerlerinde ISO 64
Ben bakınca bir şey (exif) göremediğim için tahmini yorum yaptım...
-
quote:
Orijinalden alıntı: e-rose
quote:
Orijinalden alıntı: mahom78
bunlarda benim denemeler
Exif Bilgilerini ve donanımı paylaşırsanız, yardımlaşma daha kolay olur... Noctivagant exif bilgilerinin olduğunu söylemiş ama ben aramak veya bulmakla uğraşmak durumunda değilim...
Paylaşılan karelerde ISO değerleri normalinden yüksek gibi geldi bana...
Teşekkürler, kolaylıklar...
Kullandığım makine 2800HD
1.kuş
f/5,6
iso200
1/250 poz süresi
2.f/9
iso64
1/80
3.f/6,4
iso64
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X