Şimdi Ara

Fujifilm S1700 Şarjlı Pil ve Şarj Aleti Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fujifilm S1700 fotoğraf makinem için şarjlı pil almayı düşünüyorum. Fakat alışverişi HB'dadan yapmam lazım, bir ürün zaten alıcam onun yanında pil ve şarj aletinide almak istiyorum.

Benim seçtiğim pil Duracell Şarj Edilebilir Kalem Pil AA 2'li 2450 Mah, bundan iki tane alıp 4'lü şarj edebilen bitanede şarj aleti almak istiyorum. Bu pili markasından dolayı ve mah değerinin yeterli olacağını düşündüğüm için seçtim.(Fiyat/Performans iyi). 4 tanesi yaklaşık 22 TL'ye geliyor. Bunun yanında HB'dan önerebileceğiniz 20-30 TL lik 4'lü şarj cihazı varmı acaba?

http://www.hepsiburada.com/Liste/artecell-super-ouick-charger-sarj-cihazi-4x3000mah-aa-pil-art-s04a4aa/productDetails.aspx?productId=bd98302&categoryId=87951&SKU=BD98302

http://www.hepsiburada.com/Liste/micron-bt-fo20014-sarj-aleti-aakalem-aaaince-6f229v/productDetails.aspx?productId=bd96303&categoryId=87951&SKU=BD96303

http://www.hepsiburada.com/Liste/cfl-700-hb-mini-universal-sarj-cihazipil-test-cihazi/productDetails.aspx?productId=ft32322&categoryId=87951&SKU=FT32322

Ben piliyle birlikte olan yukarıdaki ürünleri buldum. Ama marka olarak, şarj süresi olarak, kalite, dayanıklılık olarak bu konuda teccrübesizim. Bu konuda tecrübe sahibi olan arkadaşlardan mümkünse HB'dadan tavsiyeler bekliyorum.

Başka site olurda gerçekten fiyat/performans olarak burada bulamayacağım bir ürün olursa tabiki daha karlı olur :) Sadece sipariş verirken onuda aradan çıkarırsam daha iyi olur :)

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)

• http://forum.donanimhaber.com/m_11309414/mpage_113/tm.htm

dostum şarjlı pil alacaksan yeni nesil pillerden al.bir yıl şarjlı durabilir.almak istediklerin eski nesil,hiç bir zaman gerçek 3ooo mA pil olmaz.yukarıda linkteki yorumları oku,özellikle bipekkanın yorumlarını bu konuda çok bilgisi vardır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir26 -- 6 Ocak 2012; 13:17:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

http://forum.donanimhaber.com/m_11309414/mpage_113/tm.htm

dostum şarjlı pil alacaksan yeni nesil pillerden al.bir yıl şarjlı durabilir.almak istediklerin eski nesil,hiç bir zaman gerçek 3ooo mA pil olmaz.yukarıda linkteki yorumları oku,özellikle bipekkanın yorumlarını bu konuda çok bilgisi vardır....

Konuda gerçekten dolu dolu yorumlar yapılmış. Saat 15.30'da bir final sınavım var, çıkınca yorumları detaylıca inceleyeceğim. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. :)
  • yardım edebildiysem ne mutlu,amaç bilgi paylaşımı.orada 140 sayfa yorum var,kolay gelsin.
  • Verdiğiniz linkden edindiğim bilgilere göre aşağıdaki ürünlerde karar kıldım :) Fotoğraf makinası için pil alacak arkadaşlarada yardımcı olur belki.

Varta Professional 2 x AA 2700 mAh Şarj Edilebilir Kalem Pil (2 Tane)

ATABA AT-908 Pil Şarj Cihazı

Genel olarak okuduğum yorumlarda en çok tavsiye edilen pil markası Varta olmuş.

ATABA AT-908 Pil Şarj Cihazı'da bir çok kullanıcı tarafından kullanılıyor ve tavsiye ediliyor.

Arayan arkadaşlara yardımcı olabileceğini düşündüğüm için bu yorumu yapıyorum. kadir26 arkadaşın verdiği linkte bu konuyla ilgili birçok yoruma/bilgiye ulaşabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_11309414/mpage_113/tm.htm

Herkese iyi forumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -evren- -- 7 Ocak 2012; 0:24:38 >

• dostum yorumları dikkatli okumamışsın.ready2use yeni nesil pil almanı tavsiya ederim.bu piller kullanmasan bile uzun sure şarjını muhafaza eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

dostum yorumları dikkatli okumamışsın.ready2use yeni nesil pil almanı tavsiya ederim.bu piller kullanmasan bile uzun sure şarjını muhafaza eder.

Pilleri daha almamıştım, yorumunu gördüm ve konuyu tekrar inceledim. Güvendiğim ve alışveriş yaptığım sitelerde tavsiye edilen PANASONiC İnfinium 2100 mah, SANYO enoloop 2000 mah, VARTA ready2use 2100 mah pillerini bulamadığım için yine konu içerisinde GP ReCyko AA 2100 Mah pili araştırdım. Konu içerisinde bipekkan tarafından önerilebilen tek GP marka pil bu sanırım, oda yukarıda saydığım ürünlerden sonra :) Bende bu pili almaya karar verdim. Aslına bakarsan benimde inanılmaz kafam karıştı, ama bu pilde karar kıldım. :) Benim kullanacağım foto. makinası ile kullananların yorumlarıda var, çektikleri fotoğraf sayıları benim için gayet tatminkar.

Tekrar yorum yapıp bilgilendirdiğin için teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -evren- -- 8 Ocak 2012; 22:47:24 >

• Kafam karıştı demiştimya azcık daha beklemeye karar verdim. PANASONiC İnfinium 2100 mah pilde aklım kalacak yoksa buralardan(balıkesir) bulabilirsem bunu almayı düşünüyorum. Tansaş ve Migroslarda varmı oralara bakıcam. :D Teknolojiyle çok haşır neşir olan biriyim ve çok şey almışımdır araştırarak şimdiye kadar ama hiç birinde bu kadar tereddüte düşmemiştim. :) Ürünler belli gerçi ama ulaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -evren- -- 8 Ocak 2012; 23:20:29 >
  • maalesef ürün ve yorum çok olunca insanın kafası karışıyor.PANASONiC İnfinium 2100 pillerin değişik ambalajları var.eskisi ve yenisi var dikkat et.bende aynı pillerden gitti-gidiyordan almıştım.bana eski ambalajlı pilleri şarj edip göndermişler.iade ettim.kolay gelsin...
  • Migrosta var olması lazım hatta yılbaşından önce 21 liraya 4lü panasonic infinium satılıyordu. Başka sitelerde de vardır internette.
  • Balıkesir merkezdeki midi Tansaş'a gittim bugün, Panasonic infinium'un fiyatı 35TL bipekkan beyin söylediğine göre piyasada 20-22 TL arası bulunabiliyormuş. Buradan almak şu anda mantıklı değil gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -evren- -- 10 Ocak 2012; 18:39:06 >
  • Aynı makineyi kullanıyorum, VPW model CR826 şarj makinesi ve aynı markanın 2500 mAh pilini öneririm. Pil dayanıklı ve şarj süresi 2 saat. Çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayhan_5268

Aynı makineyi kullanıyorum, VPW model CR826 şarj makinesi ve aynı markanın 2500 mAh pilini öneririm. Pil dayanıklı ve şarj süresi 2 saat. Çok memnunum.

bence de bu
  • VPW önerenin aklına sıçayım. Sırf bu salak yüzünden bu şarj cihazı ve pillerden aldım. Pil 5dk sonra bitiyor!
  • pilbilgi.blogspot.com adresinde pillerle gili genis bilgi ve makleler mevcut. Vartanin yeni nesil pilleri kullanacaginiz amaca gore 3 ayri modeldir. Glas icin a. Oyu.cakta iyi sonuc vermez. Duracell ve energizer daha genel amaclidir. Sanyo eneloop cok iyidir ancak sarj hatalarina karsi cok duyarlidir. Panasonic de pek bulunmuyor. Sarj aleti olaraknitecore d4 veya xstar en onde maralardir. Yazilimlari cok iyidir ve degiaik pil turleriniayi ayri ayni anda sarj ddecek yaazilim ve islemcileri vatdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg tv kumanda ve fotoğraf makinesi şarj aletleri için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
    https://tr.letgo.com/tr/u/birol-elektronik_0ad2a8ab-5059-436e-b0e4-40650df493ce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.