Acikcasi 1600 lira bi DSLR-like makineye verilmez. Bu konuda anlasmamiz lazim ilk basta. Eger 1600 lira vericem ben denilirse, kesinlikle ama kesinlikle DSLR alinmali. Hangi kosulda olursa olsun...
Son olarak, 800-1000 arasi bu tur makineler iciin normal fiyattir, dusunulebilir. Fakat ben yine de o fiyat araliginda da bulunabilirse DSLR alinmasi taraftariyim
fotografium da 1399 TL ...yanında çanta ve kartı da dahil hatta...
quote:
Orijinalden alıntı: yimust
@atalayalper
S200ü elinize alıp uzun süre kullandınız mı?
Bu cihazda yoksa hi-fi sistemler gibi burn-in süreci mi gerektiriyor? Yani 500 kareden sonra imaj kalitesi pik yapıp küçücük vizörü de büyüyecek mi? Ya da elimizde çok tutunca fiyatı 750 tl'ye mi düşecek?
Eğer benim anladığım şekilde sorduysanız size cevabım bu şekilde olur lakin ben yanlış anlamış da olabilirim..Makina ile ilgili kanaatimi yani kullanıp kullanmadığımı soruyorsanız defalarca inceledim..Cihaz ele çok iyi oturuyor çeşitli özellikleri ile neredeyse bir D-SLR dan farkı yok ama gel gelelim fiyatı ve performansı!! yani f/p oranı çok gerilerde..Para kolay kazanılmıyor ve bu makina da gerçekten hakettiğinden daha pahalı..
şuan piyasada daha iyisi yok. sx20 ye yada sx1e para vereceğime bunu alırım daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: yimust
şuan piyasada daha iyisi yok. sx20 ye yada sx1e para vereceğime bunu alırım daha iyi
yimust haklısın ama sakın 800tl fazlasına alma.1300,1600 fiyatlar benim için uçuk. o fiyatı verdikten sonra dsrl alınır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme