Şimdi Ara

Fujifilm S2500HD VE panasonic lumix dmc-fz38 Hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazların pixel density lerini bilen varmı arkadaşlar. En iyi değer hangisinde?
  • nikon kimse alınmasın kompakt ve likede istenileni veremedi uzun pozlama ve raw seçeneği ön planda fz38 ön planda video'da p100
    (fz35,38 demek istediniz herhalde?
    quote:

Orijinalden alıntı: dogacmrz

Netün hocam p100 mü fx38 mi sadece bu ikisi arasında değerlendirme yapın diyorum o zaman
  • x ve z harfleri klavyede yakın olunca yanlış yazmışım pardon Benim video ile çok fazla işim olmaz FZ38-35 almam en hayırlısı mı şu durumda Bu cevaptan sonra fazla yormayacağım sizi söz
  • burdan özelliklerden bütün markaların pixel density bakabilirsiniz?
    http://www.dpreview.com/reviews/specs/Fujifilm/
    quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

Bu cihazların pixel density lerini bilen varmı arkadaşlar. En iyi değer hangisinde?
  • yaw videoyla işiniz olmazsa o zaman ne düşünüyorsunuz 1,6exr sensör bu makinaların hepsinden iyi ıso detay,renk,keskin detaylı foto ve fazla manuel imkan s200 tavsiye ederim. hatta bütçe uygunsa öncelik Fujifilm FinePix S100fs ikinciel veya sıfır sony r1 ve fuji s6500 bakın.
    quote:

Orijinalden alıntı: dogacmrz

x ve z harfleri klavyede yakın olunca yanlış yazmışım pardon Benim video ile çok fazla işim olmaz FZ38-35 almam en hayırlısı mı şu durumda Bu cevaptan sonra fazla yormayacağım sizi söz

• s200 deki 30mm geniş açı biraz sıkıntı yaratabilir bence.
  • kafam fena halde karıştı, alınabilecek en yeni, en iyi 2 makine panasonic fz35 ve fujifilm s200 EXR buraya kadar bir yanlışım yok sanıyorum ki artı ve eksiler tartıldığında genel kullanım olarak (istediğimde manzara çeken, istediğimde aile ortamını çeken, istediğimde makro çekim yapan) hangisi alınır

TEŞEKKÜRLER....
  • 2. el SLR Like mı?
    2 Hafta önce buradan aldığım 2. el anakart aklıma geldi hemen, bana toplam maliyeti 57,5 TL yi buldu ama sonuç koca bir 0

Forumdan aldığım anakartın detaylarına girmeyeyim ama şu an eski bozuk kendi anakartımı tamire gönderdim dersem bir fikir oluşur sizde

F200EXR ye okey, fakat 2. el Like işine girmem şahsen, bildik tanıdık birinden olursa ayrı tabi (Örneğin @güney tan arkadaşımız )

EDİT: Birde şu durum var, F200EXR 825 TL, şahsen ben 825 TL yi biraz daha biriktirir Pentax KX le DSLR ye direk atlarım, Like larla zaman kaybetmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 9 Ağustos 2010; 18:52:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcebeci
    Like larla zaman kaybetmem.

Film afişi gibi söz olmuş
  • Canon SX20IS'ye baktınız mı diyeceğim işlerin iyice karışmasından korkuyorum

Nikon P100 FULL HD video seçeneği sunduğu için video çok önemli diyenler tarafından seçilebilir.

Fuji S200EXR çok iyi fotoğraf kalitesi ve VGA videosu ile, video çok da önemli değil, en önemlisi fotoğraf kalitesi diyenler tarafından seçilebilir.

Panasonic FZ38 ve Canon SX20IS ise dengeli bir makine isteyenler tarafından seçilebilir.
  • fz38 s2500den daha iyidir fakat ikiside ufak sensörlü buna bağlı olarakta pixel den. yüksek yani fotoğraf kalitesi abartılcak kadar iyi değil s200 bu teknik olarak bu iki makinadan daha iyi ama 30mm açı nedir ki şimdi çoğu makina 28mm ve altı 30mm zorluk yaratabilir..
    Genellikle like alınırken makinanın duruşuna bakılıyor dslr tipi var mı diye böyle bir sorununuz yoksa canon sx120 ve sx210 a bakın fakat bunlarında sensörleri ufak :(
    Bence fz38 almalısınız
    spot alıcaksanız tamam ama normal alıp 800-1000 tl vericekseniz kesinlikle almayın ! 1000tl civarına Pentax KX canon eos 1000d nikon d3000 bulabilirsiniz paranızı boşa sokağa atmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcebeci

2. el SLR Like mı?
    2 Hafta önce buradan aldığım 2. el anakart aklıma geldi hemen, bana toplam maliyeti 57,5 TL yi buldu ama sonuç koca bir 0

Forumdan aldığım anakartın detaylarına girmeyeyim ama şu an eski bozuk kendi anakartımı tamire gönderdim dersem bir fikir oluşur sizde

F200EXR ye okey, fakat 2. el Like işine girmem şahsen, bildik tanıdık birinden olursa ayrı tabi (Örneğin @güney tan arkadaşımız )

EDİT: Birde şu durum var, F200EXR 825 TL, şahsen ben 825 TL yi biraz daha biriktirir Pentax KX le DSLR ye direk atlarım, Like larla zaman kaybetmem.

teşekkür ederim kardeşim güvenine
    sanırım şanssız bi alışveriş olmuş forumda seninki
    forumdan sanırım 40 civarı makina aldım bugüne kadar ve beklediğimden kötü durumda cihaz elime geçmedi.hatta beklediğimden temiz ürünler geldi hep elime.belki biraz ben şanslıyım bu konuda forumu ve 2. el makinayı güvenli buluyorum ama kimseyede tavsiye etmiyorum.ben genelde cihazları denemek için aldığımdan zarar etmemek adına 2. ele yöneliyorum.yoksa son kullanıcılar için spot sıfır makina almak en mantıklısı

• Pentax K-x'e baktım ilk olarak fakat bir abim makro çekim için ayrı optik, manzara için ayrı optik kullanmak gerekir dedi benim istediğim şimdi genel kullanım sağlayan bir alet, ama tarzım yavaş yavaş ortaya çıkınca iyi bir DSLR ile tarzımdaki bir optik ile profesyonel fotoğrafçılığa adımımı atmak Ha eklemeyide unutmuşum, ürünü alırsam Amerikadan almayı düşünüyorum, umarım bu kadar övüldüğü kadar vardır alışverişte sağladığınız kolaylık ;) Ben ürünümü aldığım zaman memnuniyetimi dile getirmekten asla sakınmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogacmrz -- 10 Ağustos 2010; 12:03:42 >

• ben de panasonic fz38 ve canon sx20 arasında kaldım.. birçok forum ve inceleme okudum, birbirlerine kesin üstünlük sağlamış değil bu makinalar.

siz ne dersiniz arkadaşlar??
  • Az önce yine araştırma sırasında Kodak Z981 Modelinin fz35'e göre tartışmasız üstün olduğunun söylendiği bir konuya denk geldim, ne yapmalı Üstünlük konusunda bana göre en çok modu barındıran ve en iyi kaliteyi veren makine üstündür, bi başkası iyi fotoğraf çeksin yeter der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogacmrz -- 10 Ağustos 2010; 12:25:36 >
  • En son yorumlar neler? Z981 mi yoksa fz35 mi
  • http://www.dpreview.com/reviews/Q110superzoomgroup/page19.asp burada p100 tavsiye ediliyor.Fz35 ve Sx20 ise testden 1. olarak çıkmışlar.Ordaki örnek resimleri karşılaştırın isterseniz.Şahsen fz35i seçerdim ondaki İmage stabilization testteki fotoğraf makineleri arasında en başarılısı.
    FZ 35 Yüzdelerine dikkat ediniz.

SX20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-589F5DCF4 -- 10 Ağustos 2010; 23:18:50 >

• fz35 (38) sx20 den birazda olsa önde. zaten pana son yıllarda rakiplerinden süper zoom da hep önde olmuştur...
  • İşte böyle ikna edici ve kesin bir cevap istiyordum yardım eden herkese çok teşekkürler Panasonic FZ35 Alacağım

TEŞEKKÜRLER....
  • Hayırlı olsun. Bende FZ35 almayı düşünüyorum. http://www.bizamerikadayiz.com dan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.