Şimdi Ara

Fujifilm S2500HD VE panasonic lumix dmc-fz38 Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar DSLR-LİKE tarzındaki bu iki makinadan hangisini almamı önerirsiniz ;) veya bu tarzda alınabilecek başka makine varsa hangisi ;) Bu hafta sonuna kadar alacağım ve cevaplar ne kadar erken gelirse o kadar yararıma :D

TEŞEKKÜRLER....

• İki makine arasında 300 lira fark gözüküyor aynı zamanda özelliklerde aynı gibi gözüküyor :D
  • en iyi fotoğraf sitelerinden birinin verdiği puanlara bi bak:
    http://www.dpreview.com/reviews/Q110superzoomgroup/page8.asp
    http://www.dpreview.com/reviews/Q110superzoomgroup/page4.asp

aralarında bence bayada bi özellik farkı var.panasonicin uzun pozlama süresi bile almak için başlı başına bi neden .
    nerden alıcan bilmiyorum ama kişisel görüşüm panasonic için fazladan 175 lira verilebilir ama 300 lira aradaki kalite farkını açık ara kapatır ve fujiyi öne çıkarır

• FZ38 Dahada iyi bencede ;) ben fiyat olarak teknosa'nın fiyatlarına baktım, daha birçok teknoloji market var oralarda özel indirimlere bile denk gelebiliriz yani ;) O Amerikadaki siteden aldım diyelim, gümrükte takıldığı taktirde ne yapabilirim ;)
  • fz38 tabiki...

s1800 : 346 TL
    http://www.bizamerikadayiz.com/FUJI-FINEPIX-S1800-DIGITAL-KAMERA,PR-451.html

fz38 ide yine aynı siteden sipariş olarak alabilirsin. tahmini fiyatı da 600-650 civarı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devecibakar -- 9 Ağustos 2010; 15:00:50 >

• Eveet şu durumda fz38 alırım kuşkusuz ;) Daha da araştırırken sony hx1 ve fujifilm hs10 modellerine rastladım.Bunlar Like mı?Eğer öyle ise bu iki model arasında da bir değerlendirme yapıp sunarsanız sevinirim ve fz38'e göre falan üstünler mi ;) Bir ucuz, bir pahalı model belirleyip pederin karşısına çıkacağım da ;)

TEŞEKKÜRLER....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogacmrz

Eveet şu durumda fz38 alırım kuşkusuz ;) Daha da araştırırken sony hx1 ve fujifilm hs10 modellerine rastladım.Bunlar Like mı?Eğer öyle ise bu iki model arasında da bir değerlendirme yapıp sunarsanız sevinirim ve fz38'e göre falan üstünler mi ;) Bir ucuz, bir pahalı model belirleyip pederin karşısına çıkacağım da ;)

TEŞEKKÜRLER....

yok hs10 u kimse tavsiye etmez zaten başarısız bi model hx1 i tavsiye eden olur ama elini vicdanına koyup konuşan kimse fz38 in daha iyi olduğunu inkar etmez.
    bizamerikadayızdan fuji s1800 gibi ucuz bi modelde alabilirsiniz yada fz38 gibi kaliteli bir modelde.
    iki modelde fotoğrafa yeni başlıyan birine yeterli gelir ve kendini geliştirme imkanı sunar.bütçe varsa panasonic daha iyi tabi ama arada uçurumlar yok.yani 600-650 lira çıkartamazsan fujiyi al ve kötü makina diye düşünme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    13 yıl önce açıldı
    Panasonic gf2 / Olympus e-pm1
    13 yıl önce açıldı
    FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Büyük bir ihtimalle FX38'İ Amerikadan alacağım ;) akşam babamla konuşup açıklığa kavuşturayım :D Yardımlarınız için çok teşekkürler ;)
  • quote:

Büyük bir ihtimalle FX38'İ Amerikadan alacağım ;) akşam babamla konuşup açıklığa kavuşturayım :D Yardımlarınız için çok teşekkürler ;)

very good babana başka makine yokmuş de. ucuz bişile çıkma karşısına. baba bu makineyi alalım kafamız rahat olsun. diğer makineler ucuz etin yahnisi de
    şaka bir yana herkesin tavsiyesi fz38 zaten. pişman etmez. çok mutlu edecektir eminim. iyiki bunu almışım diceksin. ayrıca Leica yıda unutmayalım.

• biraz ortalığı karıştırayımmadem usa like makina getirme imkanı var sony hx1 ve hd video önemli değilse fuji s200 incele
    panasonicde vizör yok biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

biraz ortalığı karıştırayımmadem usa like makina getirme imkanı var sony hx1 ve hd video önemli değilse fuji s200 incele

panasonicte vizör var
    imkan varsa maddi olarak şu an bencede en iyi like s200 ondan sonra ikinci fz38
  • quote:

biraz ortalığı karıştırayımmadem usa like makina getirme imkanı var sony hx1 ve hd video önemli değilse fuji s200 incele

netün hoca yayla çorbası olacak fazla karıştırmayalım arkadaşında kafa karışıyor.
  • Hadi bakalııım :D :D S200 EXR ve fx38 arasındaki farklar neler peki ;) ortalığı kızıştırınca soruda geldi
  • P100 e baktın mı?
  • S200 EXR, Nikon P100 ve FX38 değerlendirmelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogacmrz -- 9 Ağustos 2010; 16:54:34 >
  • şahsen ben like tercih etsem hx1 yerine'de onu tercih etmem sonyde Max shutter 1/4000 sec var.ve pixel density33 MP/cm²daha düşük.şu pixel density yüzünden gittikçe yeni makinaların foto kalitesi düşüyor.bilenbiliyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: güney tan

quote:

panasonicte vizör var
    imkan varsa maddi olarak şu an bencede en iyi like s200 ondan sonra ikinci fz38

• foto kalitesinde s200 bir kenara koyacaksınız diğerleri video'da üstündür.
    quote:

S200 EXR, Nikon P100 ve FX38 değerlendirmelerinizi bekliyorum
  • quote:

abooooooooooooooooooooooo
    netün hoca al işte. çık işin içinden çıkabilirsen. ağızlara layık bir çorba yapta görsün millet

• ben doğruyu söylerimarkadaş ihtiyacına göre çorbanın içinden birini seçer
    quote:

Orijinalden alıntı: devecibakar

quote:

abooooooooooooooooooooooo
    netün hoca al işte. çık işin içinden çıkabilirsen. ağızlara layık bir çorba yapta görsün millet

• Netün hocam p100 mü fx38 mi sadece bu ikisi arasında değerlendirme yapın diyorum o zaman
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.