Şimdi Ara

Panasonic gf2 / Olympus e-pm1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat olarak birbirlerine yakın oldukları için bu 2 makine arasında kararsız kaldım. Tabiki aradaki fiyat farkına değer derseniz gf3 veya e-pl3 de düşünebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Yardımcı olursanız sevinirim
  • .
  • gf2'den daha iyi fotograf veriyor pm1 bence. Bir de zaten gf2 daha eski uretim yili olarak pm1'den. pl3'e sirf ekrani oynuyor diye extradan para odemenize gerek yok bence. Zaten bu sisteme giris yapmaya karar verdiniz ise bence en iyisi pm1 almak. ileride daha iyi bir govdeye gecersiniz ki tahminim 4-5 yil sonra belki ihtiyac duyarsiniz yeni bir govdeye. GF3'tur pm1"in muadili, yakin tarihte ciktiklari icin ve fiyatlari cok yakin olduklari icin.
  • Yardımın için çok teşekkür ederim. Fakat gf3 ün fiyatı Türkiye'de pm-1 e göre epey fazla. Pm-1 980 TL iken GF3 1500 TL civarı. Sanırım bu şartlarda PM-1 almak daha mantıklı olacak.
  • Video sizin için önemliyse panasonic daha iyi bir seçim olur, e-pm1 kullanıyorum fotoğraf kalitesi açısından benzer olsalarda panasonic makineler video konusuna daha üstün.
  • pm1'in videosu da o kadar da kotu degil ama. Istediginiz kadar cok video cekeyim deseniz de videolari arsivlemek meselesi sebebi ile bir sure sonra sadece zorunlu durumlarda video ceker duruma geleceksinizdir tahminim. Bu sebeple evet Panasonic GF3'e nazaran biraz zayif olan video tarafindan siyade fotograf kalitesi olarak daha iyi olmasi sebebi ile ben Olympus tercih ettim. Cunki 100 fotograf cekiyorsam 1 video cekiyorum gibi bir oranim var. Siz de bunu dusunun, ona gore karar verin.
  • Yardımlarının için teşekkürler. Video çekme ihtiyacı şimdilik duymadığım için o kadar para gf3'e vermeme gerek yok sanırım. Aralarında 500 TL fark var. Sadece Panasonic de dahili flaş olması cazip gelmişti. Ben o zaman haftaya fotozeynep den e-pm1 alıyorum. Sanırım en uygun bu sitede satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

pm1'in videosu da o kadar da kotu degil ama. Istediginiz kadar cok video cekeyim deseniz de videolari arsivlemek meselesi sebebi ile bir sure sonra sadece zorunlu durumlarda video ceker duruma geleceksinizdir tahminim. Bu sebeple evet Panasonic GF3'e nazaran biraz zayif olan video tarafindan siyade fotograf kalitesi olarak daha iyi olmasi sebebi ile ben Olympus tercih ettim. Cunki 100 fotograf cekiyorsam 1 video cekiyorum gibi bir oranim var. Siz de bunu dusunun, ona gore karar verin.

Yok kötü değil ama; is açıkken çekilen videoları hiç beğenmedim, is kapalıyken daha iyi görünüyor, panasonic'in titreşim engelleme sistemi video konusunda çok daha başarılı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.