Şimdi Ara

FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
15
Favori
144.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Déαđ

S2950 ile çektiğim fotoğrafları görmek için imzamdaki linke tıklayabilirsiniz arkadaşlar.

hocam senin konuda sana bir soru sordum cevaplarsan sevinirim.
  • merhaba arkadaşlar ben de uzun süren araştırmalar sonucunda bütçeme uygun bir cihaz olan s2950yi aldım.gold bilgisayardan aldığım makine cumartesi günü elime ulaştı.ilk çekimlerimi de flickr adresimde sizlerle paylaşıyorum.bu arada bu ilk fotoğraf makinem

pattohos35
  • quote:

Orijinalden alıntı: pattohos42

merhaba arkadaşlar ben de uzun süren araştırmalar sonucunda bütçeme uygun bir cihaz olan s2950yi aldım.gold bilgisayardan aldığım makine cumartesi günü elime ulaştı.ilk çekimlerimi de flickr adresimde sizlerle paylaşıyorum.bu arada bu ilk fotoğraf makinem

pattohos35

Hayırlı olsun. Fotoğraf paylaşımı için flickr ın yanı sıra 500px.com u tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sağol dostum
  • merahbalar bi arkadaşın düğünü var s2950 flaşı yeterli olurmu başrılı fotolar elde edermi hangi ayarları kulanmam gerek
  • Arkadaşlar bende bu urunden almayı dusunuyorum.35mm mercek ile gokyuzu fotografları cekebılır mıyım? En fazla butcem 400 tl maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScienceTR

Arkadaşlar bende bu urunden almayı dusunuyorum.35mm mercek ile gokyuzu fotografları cekebılır mıyım? En fazla butcem 400 tl maalesef.

nerden almayın düşünüyorsunuz.

gittigidiyorda s3300ü cantasıyla 479a satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Arkadaşlar bende bu urunden almayı dusunuyorum.35mm mercek ile gokyuzu fotografları cekebılır mıyım? En fazla butcem 400 tl maalesef.

Fiyat uygunmuş.Altından birşey çıkmasın?

• quote:

quote:

quote:

fujifilm türkiye direk satıyormuş benim biraz bütcem olsa onu alcağım özellikle ilandaki video beni cok etkiledi ama maddi şartlar el vermiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

fujifilm türkiye direk satıyormuş benim biraz bütcem olsa onu alcağım özellikle ilandaki video beni cok etkiledi ama maddi şartlar el vermiyor

Şaşırdığım nokta teknosa,vatan,hb satmıyor fujifilm bulamadım.Birde bu gg de havale var mı? Veya ptt posta çeki havalesi?

• ben gold bilgisayardan s2950 aldım 379 liraya indirimdeydi.şuanda da 400 lira hiç bir sorun da çıkmadı üründe gayet güzel
  • arkadaşlar bende kodak z990 max kullanıcısıyım. bu forumda pek aktif değilim ama sorularınız varsa cevaplayabilirim...teknik olarak biraz anlıyorum fotoğraftan...
  • Cektigim bütün resimlerim yukarıdaki manzara resmi gibi cok soluk cıkıyor bu yüzden makinmı garantiye gönderecegim acaba lens le ilglili bi sorunum mu var yoksa herkezdemi böyle cıkıyo ?
  •  FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI

• Fujifılm S3280 yeni gelmiş teknosaya 729tl sizce o mu bu mu?

•  FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI[/link]

FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI[/link]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pattohos42 -- 15 Haziran 2012; 14:04:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pattohos42

fotograflarinizdaki [simage][/simage] kodlarini [simage][/simage] olarak yenileyebilir misiniz ? Alintida benim yaptigim gibi...

• arkadaşlar düğün resmi için hangi ayarları kullanayım bir de tripod tavsiyesi ?
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.