Bu ürün değil de, s2980 ürününü alacağım yakın bir zamanda. Bununla ilgili pek detaylı bir konu göremedim forumda. Birde Fujifilm s2980 ve Nikon L310 arasında bir karşılaştırma yapabilir misiniz? Bütçem bunlara müsait.
2950-2980 arasinda fark yok zaten. Ben olsam L310'u tercih ederdim.
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Aksu
quote:
Orijinalden alıntı: Affirmative!!
Herkese merhabalar,
Bu ürün değil de, s2980 ürününü alacağım yakın bir zamanda. Bununla ilgili pek detaylı bir konu göremedim forumda. Birde Fujifilm s2980 ve Nikon L310 arasında bir karşılaştırma yapabilir misiniz? Bütçem bunlara müsait.
2950-2980 arasinda fark yok zaten. Ben olsam L310'u tercih ederdim.
L310'un diğerine göre + yönleri nelerdir?
nikon L310'da manuel ayar bulamazsınız ama bunu da düşünün derim . fuji belki kalite olarak geride olabilir ama bu işe devam edecekseniz öğrenmek adına fuji almak mantıklı olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: CavaLieR-G
nikon L310'da manuel ayar bulamazsınız ama bunu da düşünün derim . fuji belki kalite olarak geride olabilir ama bu işe devam edecekseniz öğrenmek adına fuji almak mantıklı olabilir
Nikon'da manuel kullanim yok mu?
malesef . sadece makinede bulunan belirli çekim modları var , örneğin , portre , makro , manzara , gece çekimi , spor , kapalı mekan vs vs tarzında . bunun dışında bir ayarlama yapamıyorsunuz bildiğim kadarıyla . bu bakımdan biraz kısıtlayıcı nikon l310 . ancak fotograf kalitesi olarak daha iyi olduğunu da belirtmek isterim
quote:
malesef . sadece makinede bulunan belirli çekim modları var , örneğin , portre , makro , manzara , gece çekimi , spor , kapalı mekan vs vs tarzında . bunun dışında bir ayarlama yapamıyorsunuz bildiğim kadarıyla . bu bakımdan biraz kısıtlayıcı nikon l310 . ancak fotograf kalitesi olarak daha iyi olduğunu da belirtmek isterim
Fotografciligi ogrenmek istiyorsa manuel olarak Canon SX150'yi oneririm o zaman.
evet kesinlikle ben de aynısını önerebilirim , zira sx150 is çok daha kaliteli , çok kişiye önerdik forumda ve memnun kalmayan olmadı
quote:
evet kesinlikle ben de aynısını önerebilirim , zira sx150 is çok daha kaliteli , çok kişiye önerdik forumda ve memnun kalmayan olmadı
Evet, bende forumun tavsiyesi uzerine almistim ve cok memnunum. Simdi de DSLR'ye gececegim vakit geldi artik
arkadaşlar merhaba bende bugün itibariyle s2980 ile aranıza katıldım..
paylaşımlara devam
Pazar günü s2980 aldım ama nedense garip bir sorun var.ev ortamında yeteri kadar ışık varken 40 enstantane ve üzerinde çekim yapınca fotoğraf çok karanlık çıkıyor hiçbirşey görünmüyor.sorun makinedemi yoksa bendemi ? bide birazda pişman oldum gibi geldi.keşke sx150 alsaydım diyorum bunu alacağıma
Uzun Pozlama S2950 yorumları bekliyorum.teşekkürler selamlar.. :)
quote:
Orijinalden alıntı: efe_fethiye
Uzun Pozlama S2950 yorumları bekliyorum.teşekkürler selamlar.. :)
başarılı
Selamlar, Fujifilm S2980 ile Canon SX150 arasında kaldım arkadaşlar, hangisinin çekimi daha iyi? Ben öyle çok manuel ayar falan yapmak istemiyorum, benim için çekim kalitesi çok önemli. Hangi makine daha iyi çekiyor? Fikri olanlar yardım ederse çok sevinirim.
Nette baktığımda Canon'un çekimleri baya iyi ama Fujifilm neden daha pahalı? :)
Arkadaşlar bu cihazın kullanım ömrü veya shutter ömrü gibi detaylardan haberi olan var mı?
Birinden duyduğuma göre bu tür cihazların 200 bin foto çekim ömrü varmış doğru mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: by-omer
Arkadaşlar bu cihazın kullanım ömrü veya shutter ömrü gibi detaylardan haberi olan var mı?
Birinden duyduğuma göre bu tür cihazların 200 bin foto çekim ömrü varmış doğru mu ?
Doğru değil !.. Shutter ömrü olan makinalarda bile bu ömür öyle kesin bir rakam ile belirlenemiyor. O rakam ortalama olarak veriliyor. O rakamı geçiyor ve sorun yaşanmıyor çoğunda. Ayrıca bu modelin mekanik yada elektronik shutter'e sahip olup olmadığını araştırın. Şu an emin değilim ama bunsa sanırım elektronik shutter vardır ve bu rakamlar bu model-seri için geçersizdir. Çünki mekanik bir shutter yoktur bu durumda ama dediğim gibi emin değilim elektronik shutter'i olup olmadığı konusunda. Cok sessiz bir deklanşör ise elektroniktir.