Şimdi Ara

FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
15
Favori
143.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok mu yeni resimler? Başlık terkedilmiş bir kasaba gibi
  • Birkaç aydır s2950 kullanıyorum. Aranıza yeni katıldım herkese merhaba! Son zamanlarda çektiğim bazı fotolar.

FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI

• arkadaşlar aslında benim hiç fotoğraf merakım yoktu yeni başladı yarım profesyonel bir makina istyrum 600 tlyi geçmicek kadar aslında s2950yi almak istiyorum ama bildiğiniz nikon yada canonun fujide olur daha iyisi varsa tavsiye eder misiniz ? şimdiden teşekkür ederim
  • arkadaşlar cihazımı satıyorum ilgilenenlere.
    s 2950 1 yıl önce hepsiburadadan alındı ama çok az kullanılmıştır.
    Garantili çiziksiz ilk günkü gibi.
    düşünenler pmden ulaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe_fethiye

Görüntü Kalitesi düşürülmüştür.Resmi yükleye bilmek için..

Dur tahmin ediyim.. Kaynarca Köprüsü mü ? :)
  • Doğru tahmin kaynarca köprüsü o :D
  •  FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI
    Tripotsuz çektim bunu.

İdare eder

Ankara - Gençlik Parkı

• Merhabalar s2950 nin Boyun askısını ve lens kapağı ipliğini nerden temin edebilirm .Yada aranızda satmak isteyen varmı
  • s2950 nedense istediğim verimi alamadım yada ben beceremedim
  • Makineyi nasipse bu hafta icinde aliyorum.. Pro'ya gecis yapabilmek icin bununla baslayacagim, buralarda canlansin biraz :)
  • Makineyi o kadar kötülemeyin bence tamam çok iyi de değil yani.. Benim eski makinemdi :) Şimdi Nikon D3100 var Fujifilmle bu portreyi çekmiştim ve bir portre yarışmasında 3.olmuştum :  FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI
  • Kullanan kalmadi mi makineyi, yoksa fotograf mi paylasilmiyor?

Kullanan arkadaslar varsa buralari biraz canlandiralim. Bende S2950 bulamadim, Ereyon'dan S2960 aliyorum makineler ayni cekimlerde de fark yok sanirim.. Sali gunu gelir makine fotograflari paylasmaya baslarim bende
  • millet ilk merakla saldırdı sonra bıraktı galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

millet ilk merakla saldırdı sonra bıraktı galiba

Fujifilm'in yetkili bayisinde S2960 yoktu bende S2980 siparis vermek zorunda kaldim. Makine gelince fotograflari paylasmaya baslarim insallah canlanir o zaman
  • konunun yeri burası mı bilmiyorum ama eğer bura değilse şimdiden özür dilerim.bende s2950 ürünü var.bir yıldan fazla oldu hiç sorun yaşamamıştım.ürün yazın zoom yaparken bi kilitlendi.ardından devamlı kilitlenmeye başladı servise gönderdim üründe arıza yok diye geri gönderdi.kaç çeşit pil ile denedim.hafıza kartı değiştirdim denedim ama sonuç yok.kilitlendiğinde makineyi yeniden başlatın diyor ama kapatıp açıncada geçmiyor.teknik servis 3000ma pil kullanın diye bir kağıt koymuş içine.2700 mAh gp,sony duracell ile denedim kilitlenme geçmedi.ayrıca birde sony 2100 mAh ile denedim ama makine kilitli bir şekilde duruyor.aynı sorunu yaşayan sorunun çözümünü bilen varsa yardım ederse çok sevinirim.
  • servis çözümü sunmuş sana ama normal değil bu durum. servisin önerisini uygula baktın olmuyor tekrar gönder, tekrar üründe arıza yok derlerse teknik servis ekibinin kafasına fırlat makineyi..
  • Video çekiminde bazen net çekiyor bazen blurlu çekiyor.Yani netleme yapmadan çekime başlıyor.Nedeni ne olabilir ?
  • Merhaba arkadaşlar. Bende Fujifilm Finepix S2950 kullanıcısıyım ve aranıza yeni katıldım. :)
  • Çekimlerimden bir tanesini paylaşmak istedim. Yaklaşık 1 senedir s2950 kullanıyorum. Parlak bir zeminin üzerinde hafif ışık vererek çektiğim zippo fotoğrafı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cocaxy

Çekimlerimden bir tanesini paylaşmak istedim. Yaklaşık 1 senedir s2950 kullanıyorum. Parlak bir zeminin üzerinde hafif ışık vererek çektiğim zippo fotoğrafı.

güzel kare tebrikler.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.