Şimdi Ara

fujifilm x-t1 vs Olympus OM-D E-M1 ?? HANGİSİ SİZCE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Yukarıda 3 farklı sitede Olympus PM2'nin 650D'den daha iyi sensöre sahip olduğunun kanıtını paylaşmıştım. Panasonic m43'leri olsun, Olympus m43'leri olsun. 2013'ten bu yana çıkmış olan herhangi bir modelini, kesenize uygun olanını alabilirsiniz. LX100'ün USA fiyatı 900 us$ ! Gelse bizde herhalde 1.000 us$'a bile bulunamaz. Tahminim 1.100 $ olur ki o fiyatı verene kadar en güncel 3 yönlü titreşim engellemeli PL7 veya OM-D E-M10 alır, bir de F1.8 prime lens alırım. Gece de, gündüz de çok net fotolar çekerim mesela ! Tabi 4K video, vizör vb. çok önemli ise bir şey diyemem verirsiniz o zaman 900$ belki USA'dan getirtirsiniz.

• jiddi kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Bende zaten canon 650d var. Ben sensörü büyük, lensi sabit birşey arıyorum :) Evet şimdi baktım lx100 tam istediğim gibi hayran kaldım. Video çekimi de çok iyi. Sizce ne zman türkiyeye gelir ki
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    ne zaman gelir bilmiyorum ama alacaksan bekleyebilirsin zaten 650d varmış sende. acelen ne.eninde sonunda gelir.

panasnoic temsilcisi vars TR de arayıp sorabilirsin ne zaman kaça gelir gibisinden.
  • Gelir ama ne zaman :)
  • Ben olsam x-t1 i seçerdim. Tepedeki manuel kadranlardan dolayı. O kadranlarda tuş ile kilitli imiş. Çok sıkıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omd kullanmadım ancak xt-1 kullandım ve kullanırken çok keyif aldım. Tavsiyem sentetik testler veya yorumlardan önce gidip makineleri kullanın. İsteklerinize en çok uyanı satın alın :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.