Şimdi Ara

Fujifilm x100 İnceleme Ve Paylaşım (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
0
Favori
24.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Fujifilm x100 İnceleme Ve Paylaşım
  • kayık fotoğrafı ve son 2 eklediğin foto falan çok güzel :)birde bu siyah beyaz tonlamaları siz mi yapıyorsunuz photoshoptan yoksa makinemi yapıyor ?
  • Eyw. raw çekip ben düzenliyorum siyah beyaz fotoları
  • Manzara fotğrafları bir harika ellerinize, makinaya sağlık :D
  • Eyw makina adına da ben teşekkür ediyim
  • arkadalar sirkeci hayyamda kaç para bu alet?
  • Hayyam'da bulunmayabilir muhtemelen, genelde bu segment cihazlar nadir. Bulunsa da girişteki mağazada "belki", veya fotoğraf dünyası vs vs...
  • hayyamda satılacağını sanmıyorum henüz Tr de satışına başlanmadı diye biliyorum ama yanılıyor olabilirimde, meraklısı yurt dışından temin ediyor bizim gibi
  • x100 ü elimde olmayan nedenlerden dolayı satmaya karar verdim düşünen olursa sahibinden de ilanı var yada burdan pm de atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bafink

x100 ü elimde olmayan nedenlerden dolayı satmaya karar verdim düşünen olursa sahibinden de ilanı var yada burdan pm de atabilir.

çok üzüldüm şimdi . artık kimin habersiz çekilmiş siyah beyaz fotoğraflarına bakıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_Fe

quote:

Orijinalden alıntı: bafink

x100 ü elimde olmayan nedenlerden dolayı satmaya karar verdim düşünen olursa sahibinden de ilanı var yada burdan pm de atabilir.

çok üzüldüm şimdi . artık kimin habersiz çekilmiş siyah beyaz fotoğraflarına bakıcaz

yapmayın hocam sokaklardan kopmuyorum yaza doğru tekrar alabilirim bi makina

Fujifilm x100 İnceleme Ve Paylaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bafink -- 11 Mart 2012; 22:57:05 >

• Bu makineyi çok sevdim. F30 yerine geçebilecek bir makineyi sonunda yapmışlar. Ama sabit odak nedir? İnsan en azından D-Lux4 gibi 24-60mm aralığında da olsa, bir kadraj ayarlama şansı verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

Bu makineyi çok sevdim. F30 yerine geçebilecek bir makineyi sonunda yapmışlar. Ama sabit odak nedir? İnsan en azından D-Lux4 gibi 24-60mm aralığında da olsa, bir kadraj ayarlama şansı verir.

f30 nere x100 nere....

2x veya 0.5x carpanlı lens takarsın 20 mm ile 70 mm civarı bir görüş acısı sunar..

mesela
    http://www.ebay.com.au/itm/BK-49mm-2-0X-Tele-Photo-Lens-Adapter-Ring-Fujifilm-Fuji-X100-Camera-/140680048858

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Bu makineyi çok sevdim. F30 yerine geçebilecek bir makineyi sonunda yapmışlar. Ama sabit odak nedir? İnsan en azından D-Lux4 gibi 24-60mm aralığında da olsa, bir kadraj ayarlama şansı verir.

f30 nere x100 nere....

2x veya 0.5x carpanlı lens takarsın 20 mm ile 70 mm civarı bir görüş acısı sunar..

mesela
    http://www.ebay.com.au/itm/BK-49mm-2-0X-Tele-Photo-Lens-Adapter-Ring-Fujifilm-Fuji-X100-Camera-/140680048858

Evet aslında halen F30'a denk bir makine yapılamadı. X100'e kompakt demek için biraz ölçüsüz olmak lazım. X100 kompakt ile DSLR arasında bir geçiş formu. İstediğim zaman cebimde taşıyamadığım ve yeterli odak aralığını sunmayan makineye kompakt demem. Onu taşıyacağıma DSLR taşırım.

• quote:

quote:

quote:

f30 nere x100 nere....

mesela

Evet aslında halen F30'a denk bir makine yapılamadı. X100'e kompakt demek için biraz ölçüsüz olmak lazım. X100 kompakt ile DSLR arasında bir geçiş formu. İstediğim zaman cebimde taşıyamadığım ve yeterli odak aralığını sunmayan makineye kompakt demem. Onu taşıyacağıma DSLR taşırım.

makinede zaten dslr sensoru var...f30 yanında halt etmiş yani...bu makine slr kalitesinde foto cekiyor ama boyut olarak cok daha ufak..ayrıca f2 değerli prime lens var cihazda...aslında gerek foto kalitesiyle gerek tasarımıyla gerek tasınabilirliğiyle harika bir cihaz ama fiyatı öyle değil..fuji son modellleri gercekten iyi olmuş..ben range finder modelleri sevmem hiç..ama fuji bu düşüncemi değiştirdi..umarım dah ucuza modellerde cıkarır..

• quote:

makinede zaten dslr sensoru var...f30 yanında halt etmiş yani...bu makine slr kalitesinde foto cekiyor ama boyut olarak cok daha ufak..ayrıca f2 değerli prime lens var cihazda...aslında gerek foto kalitesiyle gerek tasarımıyla gerek tasınabilirliğiyle harika bir cihaz ama fiyatı öyle değil..fuji son modellleri gercekten iyi olmuş..ben range finder modelleri sevmem hiç..ama fuji bu düşüncemi değiştirdi..umarım dah ucuza modellerde cıkarır..

Fuji, Canon G1X'e benzer şekilde bir model çıkarırsa, büyük ihtimal onu alacağım. Çıkarmazsa, G1X ile yoluma devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 15 Mart 2012; 20:18:23 >
  • quote:

quote:

Fuji, Canon G1X'e benzer şekilde bir model çıkarırsa, büyük ihtimal onu alacağım. Çıkarmazsa, G1X ile yoluma devam ederim.

x10 var o daha ufak

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.