Şimdi Ara

Fujifilm x100 İnceleme Ve Paylaşım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
0
Favori
24.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam gule gule kullanin
  • teşekkür ederim
  • Jpeg çektim hiçbir düzenleme yok. LR'de boyutunu ufalttım

Fujifilm x100 İnceleme Ve Paylaşım
  • sayın bafink siz x100 ü alırken hangi makineler ile kıyaslayıp aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AviatoR

sayın bafink siz x100 ü alırken hangi makineler ile kıyaslayıp aldınız ?

hiçbir makinayla kıyaslamadım nikon d7000 im vardı onu sattım x100 ü aldım
  • Evet arkadaşlar x100 ü almamda ki en büyük sebeb olan sokak fotograflarıma başlıyorum hepsi x100 ile çekildi amatörlüğümün kusuruna bakmayın

Fujifilm x100 İnceleme Ve Paylaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bafink -- 12 Aralık 2011; 20:33:36 >
  •  Fujifilm x100 İnceleme Ve Paylaşım
  • daha fazla foto. bekleriz sayın bafink,benim gibi nex5n ile x100 arasına sıkışıp kalmış bünyelere ilaç olur belki
  • AviatoR

nex5' de iyi makina x100'de

x100 prime lens var. zoomlu çekim yapamazsın genel çekimler için iyi makina dslr kalitesinde foto alırsın hatta dslr ucuz lenslerinden daha iyi kalitede foto

nex ah gövde'de görüntü sabitleme olsa çok iyi olacaktı kendi lensleriyle af yapıyor. nex birtane 50 1,4 lens ihtiyacı var .çıkarır belki. ihtiyacınıza göre karar vermeniz gerekiyor. zor karar
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

AviatoR

x100 prime lens var. zoomlu çekim yapamazsın genel çekimler için iyi makina dslr kalitesinde foto alırsın hatta dslr ucuz lenslerinden daha iyi kalitede foto

nex ah gövde'de görüntü sabitleme olsa çok iyi olacaktı kendi lensleriyle af yapıyor. nex birtane 50 1,4 lens ihtiyacı var .çıkarır belki. ihtiyacınıza göre karar vermeniz gerekiyor. zor karar

nex 1500-1600 civarı...eminim sizi dediğiniz lens çıkıcak ama 1000 tl den ucuz olmaz bu durumda 2500 civarına gelir...x100 de o civarda fiyatı ve foto.larına bakıyorum sitelerden ve cidden çok iyi çekiyor, ne bileyim ondan bakınıp duruyorum işte

• quote:

Orijinalden alıntı: netün

AviatoR

Aslinda yeni 50mm f1.8 OSS cok iyi, buraya gelirse almayi dusunuyorum.
    Dedigin gibi, NEX'te govdede titresim azaltici olsa muthis olurdu,

• nex ler iyi de dokunmatik ekran ve vizörün olmaması biraz da şekilsiz olması dezavantaj :D (nex-7 hariç)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.