Şimdi Ara

Fujitsu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
5
Favori
102.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fotomorfoz

arkadaşlar biraz cahilce gelebilir sorum ama acil klima alcam okdudğum kadarıyla geneal fujitsu da karar kıldım sizlerin tavsiyesiyle ancak bu klimayı akbay dan mı almalıyım iklimsadan mı yani iki firmanı satığı klimalar arasında fark varmı yani ME ve MHI gibi birde izmirdeyim iklimasada arkadaş asha12 modeline 12taksitli 2028 fiyat çıkardı nasıl sizce veya daha uygun fiyatlı bu ürünü nrden temin edebilirim şimdiden teşekkürler hepinize..

BEN BİR HAFTA ÖNCE BORNOVA BAKIRCIOĞLUNDAN ASYA MODEL FUJITSU 1800 TL 6 TAKSİTE ALDIM... ĞÖNDERDİĞİ SERVİS ÇOK İİİ VE TEMİZ ÇALIŞIYORLAR... ÖNCELİKLE SENİ DİNLEYİP SONRA KENDİ ÖNERİLERINI SUNUYORLAR... VE ÇOK GULER YUZLU YAPTIĞI İŞÇİLİĞİN ARKASINDA DURAN BIR SERVİS... BEN KENDIMDEN BİLİYORUM KLIMA DEĞİŞTİRDİĞİM İÇİN AYNI SERVİS GELDI VE YINE AYNI CİDDİYETLE İŞLERİNİ YAPTILAR...

• quote:

Orijinalden alıntı: makmuh07

merhabalar arkadaşlar bende bundan 2 hafta önce 16m2 odama asya 09lgc fujitsu klima aldım.

ve performansından memnun kalmadım, servisi çağırdım ama malesef klimanın bağlantı yerlerinden gaz kaçırdığını söylediler. ve yapıp gittiler. ben fazla bir farkın olmadığını düşünüyorum.

cihazımı termo metreyle test etmeye karar verdim. bir tane küçük termometreyi iç ünitenin hava gelen kanallarına iyice yaklaştırdım ve sıcaklığı ölçtüm, ben kumandadan soğutmak için 18'de ayarlasam 26 dereceyide ayarlasam bilenler bilir hep aynı sıçaklıkta hava yollar klimalar (çalışma prensibi.) ölçtüğüm değerler 13-14-15 derece civarındaydı bazen 16 derece oluyor.....

iyice kıllandım inverter asya09lgc ve diğer fujitssu kullanan arkadaşlar, rica etsem benim gibi ölçüm yapıp buraya yazarmısınız derlerinizi. 25 derecede otomatik soğutma yapan klimam iç ünitenin hava kapakçıklarının arasına soktuğum termometrede 13 dereceyi gösteriyor.

birde bugün dış ünitenin sesini dinliyorum hafiften bir çıyır çıyır diye ses geliyor.kompresör fanı dışında gelen bir ses bu, ama hafif. dış üniteye giden bakır borularda antalyanın bu sıcak havalarında su damlaması normal mi birde böyle bişey çıktı bugün. bu klima beni çok korkutuyor. sizden acil cevap bekliyorum fujitsu inverter kullanıcıları. dış ünitenin sesini dinlemeyi sakın unutmayın. birde dış ünitenizden dışardaki sarılı olan bakır borularınızdan su damlıyor mu...

abii bende 10 senelik vestel klima var soğutmada ağız çıkış soğukluğu 7 derece
    bence bir yanlışlık var bu işte 13 dereceden daha aşağı olması kanaatindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 2 Temmuz 2010; 21:52:30 >

• slm arkdaşlar ben izmerde otryorm 17m odamız asya 09lgc fujitsu klima önerdiler aslında niyetim daikın 10.000 invertr 1.500tl alcakdım.satan bayide fijutsuda vardı . anlata anlata öve öve fujutsuya döndüm.kullanan arkdaşlar varmı nasıl .elektrik olark nasıl yakıyor.oda önemli benm için.....
  • 1500 TL'ye neredeymiş bu 10.000 BTU hem inverterli DAIKIN !?
  • Klimasız kaldım 1 hafta yaşanmaz klimasız arkadaşlar kimanızın değerini bilin öpün koklayın onu . . .
  • Fujitsu iyidir.Fakat size bu klimayı çok ısrar eden arkadaşlar piyasada o gün hangi malı avantajlı bulursa onu pazarlar.Siz onun için hangini pazarladığını değil,hangi cihazı istediğinize karar verin.Bu arada 9 luk Zibro inverter 1731 daha uygun fiyat,İzmir desiniz araştırın.
    quote:

Orijinalden alıntı: eko3564

slm arkdaşlar ben izmerde otryorm 17m odamız asya 09lgc fujitsu klima önerdiler aslında niyetim daikın 10.000 invertr 1.500tl alcakdım.satan bayide fijutsuda vardı . anlata anlata öve öve fujutsuya döndüm.kullanan arkdaşlar varmı nasıl .elektrik olark nasıl yakıyor.oda önemli benm için.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: eko3564

slm arkdaşlar ben izmerde otryorm 17m odamız asya 09lgc fujitsu klima önerdiler aslında niyetim daikın 10.000 invertr 1.500tl alcakdım.satan bayide fijutsuda vardı . anlata anlata öve öve fujutsuya döndüm.kullanan arkdaşlar varmı nasıl .elektrik olark nasıl yakıyor.oda önemli benm için.....

bence fujıtsu al bende var... hıç kapatmadan 30 veya 35 tl arası gelecek diye firma bana söyledı ama fujıtsudan gayet memnunum benım evımde 19 m2 ben 12 plazma aldım... 10 numara bır cıhaz siteyı arastrın ve özelıkle cop err değerlerıne bakın ve bunlara baktığınızda emın olun bırcok markadan gayet iii dır zipro, tosıhıba, gıbı markalardan bile gayet iii değerlere sahıp bır cıhazdır....
  • Eko3564 ,

1500 TL'ye neredeymiş bu 10.000 BTU hem inverterli DAIKIN !?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotomorfoz

birde bu klimayı 16 mt2 de kullanıcam klimacı direkt 9000 dedi bu ürünü taktık sizce yeterlimi bana biraz soğutması yetersiz gibi geldi ısınabilrmiyim bilmiyorum daha yazın ortasındayız 2 ay sonra görecez nasipse ev izmirde bbu arada belirteyim

ÖNCELİKLE HAYIRLISI OLSUN.... BENCE EĞER İZOLASYON İİİ İSE PROBLEM OLMAZ.... SONUÇTA FUJİTSU ÖZELİKLE ISITMA KONUSUNDA ÜN YAPMIŞ BIR FIRMADIR...
  • hayırlı olsun fotomoroz hocam aynı klimadan bendede var, size bişey soracam, termometre varsa evde bana bir deney yapabilirmisiz? ortam sıcaklığını ilk önce ölçün, daha sonra klimanızı 22 derecede auto modunda çalıştırın... 15-20 dakika sonra termometreyi soğuk havanın çıktığı ağız kısmına yanaştırabildiğiniz kadar yanaştırın. hatta termometre küçükse içine sokun. bu dereceyi ölçün daha sonra klimanın üstünde bulunan hava girişi kısmına termometreyi koyun 10 dakika daha bekleyin. bana çıkan değerleri söylermisiniz...

fujitsu teknik sorumlusuyla konuştum beni ikna etti:) bu ölçümü yaparsanız eğer sizede anlatayım neler konuştuğumuzu güzel bir paylaşım olur. teşekkürler ....
  • ben 16mt2 de kullanıyorum haziran ayı elektrik fatura 49 lira geldi, çok çalıştırmıyoruz ama, antalya bu yaz bizi bunaltmıyor:)) fujitsunun elektrik zarfiyatının çok iyi olduğunu biliyorum. ama önceki yazılardada yazdım. fujitsuyla general aynı hiç bir fark yok aralarında. ben bu klimayı 1 ay önce 1560 tl 12 taksit aldım.
    aynı klimayı general 1500 e 12 taksite veriyordu:) ve fujitsunun önceki paylaşımlarımdada var katologtaki değerleri maalesef yanlış gösteriyor, aslında sırf bu değerler için general almayıp fujitsu almıştım. neyse ama beni memnun etmeye başlayacak klimam siz değerleri paylaşırsanız. teşşekkürler şimdiden.
  • quote:

ben 16mt2 de kullanıyorum haziran ayı elektrik fatura 49 lira geldi, çok çalıştırmıyoruz ama, antalya bu yaz bizi bunaltmıyor:)) fujitsunun elektrik zarfiyatının çok iyi olduğunu biliyorum. ama önceki yazılardada yazdım. fujitsuyla general aynı hiç bir fark yok aralarında. ben bu klimayı 1 ay önce 1560 tl 12 taksit aldım.
    aynı klimayı general 1500 e 12 taksite veriyordu:) ve fujitsunun önceki paylaşımlarımdada var katologtaki değerleri maalesef yanlış gösteriyor, aslında sırf bu değerler için general almayıp fujitsu almıştım. neyse ama beni memnun etmeye başlayacak klimam siz değerleri paylaşırsanız. teşşekkürler şimdiden.

Verdiğiniz fiyatları görünce yazma ihtiyacı duydum. Ben de antalyada klima bakıyorum ve hem fujitsu hem de general bayileriyle görüştüm ve ya liste fiyatlarını artırmışlar ya da size iyi fiyat verilmiş.

• firma benim tanıdıktı, iyi fiyat vermeleri ondan ama ciddiysen eğer sizin içinde görüşürüm.
  • quote:

firma benim tanıdıktı, iyi fiyat vermeleri ondan ama ciddiysen eğer sizin içinde görüşürüm.

Valla neden olmasın. Ellerinde plasma serisinden varsa onu da düşünebilirim.
  • plazmda getiriyorlar.. sorun yok.
  • Merhabalar.Ya arkadaşlar dikkat ediyorum birkaç gündür bazı arkadaşlar general klimanın plastik yapısından bahsedip plastiği çok kötü flapları sanki insanın elinde kalacak gibi bir takım sözler yazmışlar.ARKADAŞLAR 25,Senedir klima kullanıyorum şu ana kadar .7,8,çeşit marka kullandım mülti klima bile kullandım bu kullandığım markaların hepside çok güzel yazın soğuttu.Ama kış gelince maalesef bu kullandığım markaların hepsi kışın şişti yani eksi derecelerde ısıtamadılar.Bende geçen seneden beridir bu kulübün üyesi olarak klima ustalarının yorumlarını okuyarak geçen sene GENERAL 18,lik inverter plazma klimayı kampanyadan aldım forumdaki yorumları okuyarak.İnanın arkadaşlar kömürün bol olduğu manisada oturuyorum ben general klima ile bu sene gerçekten ısındım.BIRAKIN BİR ODAYI İNANIN İKİ ODA YI BİLE GENERAL ISITTI VE BU CİHAZLADA ŞU ANDA YAZIN BU SICAGINDA BENİ SOĞUTUYOR YEMİN EDERİM TAM ÜÇ ODAMI SERİNLETİYOR.Gene bir diğer odam var orasıda ,12,metre dir bu odam ters geldiği için yani çok uzak kalıyor bu odayada düz bir general klima almayı düşünmüştüm ama generalin fiyatlarına yaklaşamadım ve izmirden koç tic.Zibro S1526,kampanyadan aldım sagolsun servis itinalı bir şekilde montajını yapt.ZİBRODA ÇOK GÜZEL SOĞUTUYOR AMA KIŞIN ISITMASINA BAKACAĞIM SİZE GERÇEKLERİ ZİBRO HAKKINDADA YAZACAGIM.Arkadaşlar bildiğiniz üzeri her klima soğutur ama gerçekten ısıtma işini yapamaz.Yani generalin plastiği şöyle yok flapları böyle ya arkadaşlar bırakın kötülemeyi ya bakın yaptığı işe benim komşumda 18,lik fujıtsu var plazma benim generalin flaplarını sök götür fujıtsuya tak ya ne diyorum cıvatasına kadar her şeyiyle aynı fujıtsunun plastiği kalın kaliteli generalinki kalitesis böyle bir şey yok kardeşim alıyorum generalin kumandasını gidiyorum komşuya fujıtsuyu çalıştır getir onun kumandasını benim generali çalıştır ya arkadaş bırakın plastiğini ben şimdiye kadar general gibi ısıtan bir klima görmedim ha komşunun fujıtsu oda aynı ısıtıyor.Klima alacak arkadaşlar gerçekten ısıtma istiyormusunuz bırakın lağada luğaları.Gelin görün inanın manisaya görün ısıtmayı kardeşim Paranıza biraz kıyın alın generali görün kışın ısıtıyormu ısıtmıyormu .Boş verin plastiği incesini flap elinde kalacakmışı..eylül 2009.dan beri kullanıyorum generali bu kış kalorifer çalıştırmadım inanın general ile ısındım ve bu yazın sıcaklarındada general soğutmaya devam ediyor.inanın arkadaşlar.Paraya kıyın general alın görün sonra sizde yazın buraya gerçekleri...GENERAL süper diye...Sağlıcakla...

• Geri gelmiş yine bizim ki.Bu sefer strateji kötülenen klimaları tam tersine iyilemek.Yine almış 10 larca klima akrabalarında var yine istediği modeller.Valla toplamda general Türkiye de senin kullandığın kadar cihaz satmadı :)
  • Eina selam,sen kimden bahsediyorsun kardeşim,yoksa şu malum FAKE Gürcan danmı,hani yine gelmiş dedin ya,zaten geç bile gelmede
    bende merak ediyorsum nerede bu diye

Bu arada yukarıdaki arkadaş ise sapla-samanı bir birbirine karıştırmış,hatta banada çok yakın bu kişi sanırım Soma idi(bende Bergamalıyım)
    Ama lagu-luga filan deyip posta atmış ama hikaye bu laflar bize işlemez

Bu arkadaş yazılanlarıda iyi okumamış anlaşılan zira sanmışki biz mala kötü diyoruz!!!
    Kardeşim mal çok iyide plastik kalitesi çok kötü çok!!! hemşerim biz bundan bahsetmiştik,malın iklinlendirme performansından değil,çünkü plastik
    kalitesine baktığın zaman,bayağı dikkati çektiği için bunu dile getirdik!! ayrıca bunlarıda Türkçe yazdık!

Herifler piyasadaki en kötü plastik kalitesine sahip klimayı üretmişler,ancak buna bakmayıpta malı iklinlendirme performansına bakınca zaten hiç kimse General için
    kötü demedi vede diyemez ayrıca!!

++

• Evet geri geldim gerçegi söylemek için.Siz uyuyun ayakta gitte gör manisayada bak on tane klimanın yedisi manisada general oldugunu gör.Bırak akrabayı bırak generali kötülemeyi kullan sende gör.Benim kullandıgım kadar general klima satmamış sen uyu..Arkadaşlar artık kabul edin GENERAL klima bir numara..Bergamalı arkadaşım somaya yakınsın gel o zaman somayada gör bakalım Generalin plastiği çok kötü demişsin plastik ölçen bi cihaz al gelde ölçelim kalitesini.Hayret bi şey kabul edin General bir numara .....

• Burada bir karmaşa oluşmuş iclavak arkadaş geçen sene kışı General markası ile geçirmiş vede memnuniyetini hemen her zaman belirtmiştir. Eina siz onu ''malum kişi'' diye nitelendirdiğiniz arkadaşla karıştırdınız biraz sizde dikkatli olun bence gruplaşma olmaya başlıyacak böyle giderse eina birkaç tanıdık isim ve diğer nicklerle girenlerin hemen hepsi neredeyse ''malum kişi'' diye fişlenecek ona göre uygulama yapılacak... iclavak nickli arkadaşım okadar iyi Generali savunuyorki bende henüz alamasamda generale toz kondurmak istemem bana gerek kalmıyor geçen sene 1500 TL ye hangi iyi 12000 btu inverter klima alınabilirdi ki? EER-COP:4 küsür F/p ta tekti ozaman için şu an içinde alınabilirliği çok yüksek bir klima bence bende SRK HG28 de var Mit.Elektriğin plastiğinin yanına yaklaşamaz ama performansı inanın 10 numara nerdeyse içerideki 12 lik inverteri sollayacak... plastik bence sıcak soğuktan eriyip yamulmuyorsa çatçut patküt ekstra ses yapmıyorsa benim için önemsiz tabi bu malzemeyi açma kapama sökme takma yaparken çok daha dikkat gerekecektir orası ayrı hoşçakalın...

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.