Şimdi Ara

Fujitsu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
5
Favori
102.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • soğutma sarfiyatı ıstma kadar fazla olmaz bence çok. 7 saat için 40 tl çok.. bana 3 klima ile ayda toplam 100 tl geliyor yazın. sadece 12000 klasik mitsubishi electric zaman zaman günde belki 1 saat en fazla 2 saat bazan tamamen kapalı . daikin 9000 btu klasik 12-15 saat, 12000 gc inverter devamlı.

quote:

Orijinalden alıntı: makmuh07

kerim hocam bölge müdürleri vs den sonra görüşmelerinden sonra neler oldu... bir anlatsan. o 70 tl tüm elektirik faturum. normalde klimasız elektrik 30 gelir bana. kliman günde ortalama 7 saat çalışmıltır.buda ayda 210 saat yapar. 210 saat çalışmayla 40 tl nasıl iyi mi?

klimaya baktırdın mı? ne dedi servis?
  • Fuji Electric RSW-24D bu modeli tavsiye eder misiniz? ürün hakkında bildisi olanlar özelliklerinide paylaşırsa sevinirim
  • arkdaslar bugün haletdim servis geldi baktı hatalı oldugun anladı yarın sabah geri alıyorlar klimayı alah kurtadı ama bana azıcık pahlıya kaçtı önce servis gazımı fazla deddi gazını kacırdı azcık bu sefer klima 19,6 derece üflemeye başladı anladıki bundan adam olmaz oluru verdi ve giti bende toshiba suzumi aldım baklım o nasıl bir klima yarın bakacam şimdi kardeslerim bu klimanın yeterli oldugunu allah için nassı anlayacaz etrafdanda herkes bir şey diyo bunun agzından kaç derece çıkacak bunun bir kıstası yokmudurda yarında buda elimde lamba olmasın içime kurt düştü az evel bir komşu geldi ne oldu klimaya dedi verdik dedim geri ee dedi bende suzumi dedim tuh dedi adamı nerede ise bogazlıyodum ulan birininde agzından hayır çıksın be hiç memnun değilmiş toshibadan allah dedim yarın ne çıkcak baklım evet arkadslar bu klimanın yeterli oldugunu ınverterra geçtigini nasıl anlarım full gibi çalışmasın agzıdan ne derece çıkacak birileri desede yarın sabaha hazılansam etrafda merak sardı şimdi reklam olduk forbese

kısadan hise ne olur bu agzından ne derece cıkcak bir desinde rahatlasam bak şimdi arkadaşın evine gittim evinde fujutsı var ne serisi bakmadım ama agzından 4,2 derece çıkıyor 20 dakikada geldigi durm bu salon 30 mkare 14lük dedi sanırım üç taraf cam full güneş banamı denk geld acaba bu klima

• quote:

Orijinalden alıntı: MANADAM

arkdaslar bugün haletdim servis geldi baktı hatalı oldugun anladı yarın sabah geri alıyorlar klimayı alah kurtadı ama bana azıcık pahlıya kaçtı önce servis gazımı fazla deddi gazını kacırdı azcık bu sefer klima 19,6 derece üflemeye başladı anladıki bundan adam olmaz oluru verdi ve giti bende toshiba suzumi aldım baklım o nasıl bir klima yarın bakacam şimdi kardeslerim bu klimanın yeterli oldugunu allah için nassı anlayacaz etrafdanda herkes bir şey diyo bunun agzından kaç derece çıkacak bunun bir kıstası yokmudurda yarında buda elimde lamba olmasın içime kurt düştü az evel bir komşu geldi ne oldu klimaya dedi verdik dedim geri ee dedi bende suzumi dedim tuh dedi adamı nerede ise bogazlıyodum ulan birininde agzından hayır çıksın be hiç memnun değilmiş toshibadan allah dedim yarın ne çıkcak baklım evet arkadslar bu klimanın yeterli oldugunu ınverterra geçtigini nasıl anlarım full gibi çalışmasın agzıdan ne derece çıkacak birileri desede yarın sabaha hazılansam etrafda merak sardı şimdi reklam olduk forbese

kısadan hise ne olur bu agzından ne derece cıkcak bir desinde rahatlasam bak şimdi arkadaşın evine gittim evinde fujutsı var ne serisi bakmadım ama agzından 4,2 derece çıkıyor 20 dakikada geldigi durm bu salon 30 mkare 14lük dedi sanırım üç taraf cam full güneş banamı denk geld acaba bu klima

arkadasim sana birkac seferdir izah etmeye calisiyorum durumu ama inatla anlamamakta direniyorsun ve tekrar tekrar soruyorsun. Agiz isisi klimalar arasinda standart degildir, herkezin klimasi farkli dereceleri ufleyebilir. Bir klimanin saglikli calisip calismadigini agiz isisini ve havayi emis isisini olcup bulursun. Aralarinda en az 15-16 derece fark olmasi gerekir. Ornek, emis isisini olctugunde derece 30 gosteriyorsa agiz yani ufleme isisi max 15 dereceye kadar normal sayilabilir. Bu ufleme isisi her klimada degisken olabilir ama saglikli olculdugunde en az 15-16 derece fark baz alinir.
    Bu arada aldigin klima hakkinda etrafinda klimanin k sinden anlamayanlarin yorumlarina kulak asma, adamlar allah bilir toshiba diye bir marka duymamislardir hayatlarinda.

• Yelken85

ok anladım ark. ok, fujitsu gitti toshiba geldi dert bitti
  • gorecez bittimi bu arada sirinyerde hangi klima soylermisin arkadasim yada bana pm den merak ettim sirinyerki olarakk
  • banamı söyediniz anlamadım ortada yzı olunca egrr bana ise bende dert biti aksam 9,2 dereceye kadar indi agzından cıkan hava ve cok sesiz ve servs acaip hızlı bu gelenlr fujısuda bozukmus yanı ondanmıs öyle soutmaması baska yerdede yazdım arkdastakı fitjutsu 4 derece üflüyor agzından çıkan hava allah terslik vermesse artık biti sirinydde hangi klima derken annamadım ben klimcı deilim orada takıldım
  • birader sirinyerde nerde senın mekan tam olarak PM at forumdan bir kardeşdan alalım teli bari, sony varmı elinde yada samsung bütün modeller

ha buarada gecmis olsun kendi derdime düstüm senin olayı unutum toshiba iyidirbende çok memnunum
    quote:

banamı söyediniz anlamadım ortada yzı olunca egrr bana ise bende dert biti aksam 9,2 dereceye kadar indi agzından cıkan hava ve cok sesiz ve servs acaip hızlı bu gelenlr fujısuda bozukmus yanı ondanmıs öyle soutmaması baska yerdede yazdım arkdastakı fitjutsu 4 derece üflüyor agzından çıkan hava allah terslik vermesse artık biti sirinydde hangi klima derken annamadım ben klimcı deilim orada takıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPİCMAN -- 6 Ağustos 2010; 10:41:55 >

• quote:

banamı söyediniz anlamadım ortada yzı olunca egrr bana ise bende dert biti aksam 9,2 dereceye kadar indi agzından cıkan hava ve cok sesiz ve servs acaip hızlı bu gelenlr fujısuda bozukmus yanı ondanmıs öyle soutmaması baska yerdede yazdım arkdastakı fitjutsu 4 derece üflüyor agzından çıkan hava allah terslik vermesse artık biti sirinydde hangi klima derken annamadım ben klimcı deilim orada takıldım

Fujitsu bayisinin iade aldığını söylediğiniz klimada ağız sıcaklığı 16-17 C ölçüldüğünde iç ve dış sıcaklar kaçtı? Ve bu değer klima kaç dakika çalışınca ulaşıldı ? Aynı sorumu bu toshibanın 9,2 C üflemesi içinde cevaplarsanız sevinirim.
  • Beyler iyi akşamlar

-Ben bugün bir ara Sn.koko ya uğradım,şu meşhur Fujitsunu bizzat gördüm,yani artık sıkıntıları dillenmeye başlayan LC serisi,
    açıkçası cihazda yazılım/mekanik v.s bir sorun/üretim hatası v.s yoksa,bu cihaz aynen "hayalkırıklığı"

Bizim 2 sene evvelki efsane ve 2009 un Kliması diye seçtiğimiz LCC den eser yok bu cihazda,herifler uyanıklık yapıp "MARKA"
    satıyorlar anlaşılan

-Kendiside klimadan anlayan birisi olarak+evinde 10 senelik ama baktığımız zaman 2010 Model klimaları aynen tokatlıyan 2 adet(18 ve 9 luk)
    klasik Panasonic klimaları vardır,yani malı görünce çok rahat anlıyor kaldıki kimse görse aynen anlıyor

-Bu arada diğer 2 odalarda ise Arçelik Inverter 9 luk vardır(model numarasını bilmiyorum bunu koko yazar)hani şu bir ara satılan meşhur
    indirimli cihazlar
    valla ben çok şaşırdım bu malda kendisini şak diye belli etti performansı diğer Fuji ile alakası yok,cihaz çok çok iyi,ben şaşırdım çünkü
    Markası "ARÇELİK"!!!!heriflerin belki her cihazı böyle değil(orası kesin!)ama bu modeli gerçekten çok iyi Allah için
    Hem şık hem estetik v.s kumandasını koko beğenmedi ama benim için önemli değildi

Bu arada Fuji den dikkatimi çeken tek şey ise Dış ünitenin çok çok sessiz olmasıdır,yaw makine çalışmıyor gibiydi

++
    Bu arada kimse şu Arçelikten bahsetmiyor,buna başlık açıp gaz vermek lazım anlaşılan,yoksa bu bölümde malum markalara gaz veriliyor
    birde herkese kafadan "Inverter alın" gazı veriliyor
    Satıcılarda bu konuda müşterileri ciddi dolduruyor ....abi sana Inverter verelim..... diye gazlıyorlar

Birde kokoya bahsetmiştim,bizim burada açılan A101 marketteki Vestel(AirPlus) diye 2 adet cihaz var,mağazayı resmen soğuktan uçurmuş yaw

Bizim bu DH nin Klima Bölümünde bir tutarsızlık ve yanlı yönlendirme var,burası kesin,veriyorlar gazı ama yanlış gaz basıyorlar yaw

++

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Beyler iyi akşamlar

-Ben bugün bir ara Sn.koko ya uğradım,şu meşhur Fujitsunu bizzat gördüm,yani artık sıkıntıları dillenmeye başlayan LC serisi,
    açıkçası cihazda yazılım/mekanik v.s bir sorun/üretim hatası v.s yoksa,bu cihaz aynen "hayalkırıklığı"

Bizim 2 sene evvelki efsane ve 2009 un Kliması diye seçtiğimiz LCC den eser yok bu cihazda,herifler uyanıklık yapıp "MARKA"
    satıyorlar anlaşılan

-Kendiside klimadan anlayan birisi olarak+evinde 10 senelik ama baktığımız zaman 2010 Model klimaları aynen tokatlıyan 2 adet(18 ve 9 luk)
    klasik Panasonic klimaları vardır,yani malı görünce çok rahat anlıyor kaldıki kimse görse aynen anlıyor

-Bu arada diğer 2 odalarda ise Arçelik Inverter 9 luk vardır(model numarasını bilmiyorum bunu koko yazar)hani şu bir ara satılan meşhur
    indirimli cihazlar
    valla ben çok şaşırdım bu malda kendisini şak diye belli etti performansı diğer Fuji ile alakası yok,cihaz çok çok iyi,ben şaşırdım çünkü
    Markası "ARÇELİK"!!!!heriflerin belki her cihazı böyle değil(orası kesin!)ama bu modeli gerçekten çok iyi Allah için
    Hem şık hem estetik v.s kumandasını koko beğenmedi ama benim için önemli değildi

Bu arada Fuji den dikkatimi çeken tek şey ise Dış ünitenin çok çok sessiz olmasıdır,yaw makine çalışmıyor gibiydi

++
    Bu arada kimse şu Arçelikten bahsetmiyor,buna başlık açıp gaz vermek lazım anlaşılan,yoksa bu bölümde malum markalara gaz veriliyor
    birde herkese kafadan "Inverter alın" gazı veriliyor
    Satıcılarda bu konuda müşterileri ciddi dolduruyor ....abi sana Inverter verelim..... diye gazlıyorlar

Birde kokoya bahsetmiştim,bizim burada açılan A101 marketteki Vestel(AirPlus) diye 2 adet cihaz var,mağazayı resmen soğuktan uçurmuş yaw

Bizim bu DH nin Klima Bölümünde bir tutarsızlık ve yanlı yönlendirme var,burası kesin,veriyorlar gazı ama yanlış gaz basıyorlar yaw

++

Üstadım , marketlerdeki sütlük ve soğutucu dolapları lütfen gözardı etmeyelim, 5-6 metrelik bir sütlük bir salon tipi klimadan daha da fazla soğutabilir bulunduğu ortamı
    saygılar

• Sn.mtg07

Kardeş onu hesaba katıyorum elbette!
    Ancak ben klimaların karşısına geçince ki bunlar girişte sağlı-sollu durmaktadır,Dolaplar ise en dipte ve oradaki soğukluk seviyesi biraz daha az!
    Ağız çıkışı üflemeleri çok ciddi yüksek bu cihazların,hatta personel bile "şikayetçi" düşürmüşler ayarlarını,daha sonra Müdürleri gelmiş ve
    bunlara fırça atmış ellemeyin böyle çalışacak diye

+
    Demem o ki,bu bizim yerliciler,bayağı bir ilerlediler,biraz daha High-End modellere yönelirlerse ve fiyatıda ayağı yere sağlam basar yaparlarsa
    malı heğten götürürler,zaten götürüyorlar ama,ithal klimalacılarada en azından fiyat olarak DUR diyebilirler,zaten dediler bile,dağ taş yerli
    klima dolu v.s

Dün koko da gördüm vaziyeti birde Fuji yi gördüm yani mal ortada Hocam
    Ancak biraz Arçelik Inverter klimaların normal bu heriflerin fiyatlarınıda inceledim,ama o ne fiyatlar yaw,aşırı yüksek geldi bana bazı seriler

+

• iiyi günler aydında yaşıyorum alt kat salon 30m2 buraya klima bakıyorum ;

FUJITSU ASYB18L plasma 18.000btu 3.100 tl fiyat aldım bunu ciddi ciddi düşümnürken toshiba bayisi yaz kış kullanacagım için 24.000lik önerdi .18binlik alacagına normal klima al inverter özelliğini kullanamazsın dedi.

alarko carrier xgold serisii inverter 2.400 tl 24.000btu lu

toshiba ras-22skv-e2 22.000btu 3300tl

Siz hangisni öneririsiniz arkadaşlar çok kararsız kaldım ..Fazla seçenekte yok aydında ne yazıkki?

İklimsa da general tek kalmıs 18.000btu 2.700tl fiyat cekti

mitsubishi heavy de 3.100tl
  • iç 32 derce idi dısarsıda 42 idi ama dün isse toshba kurulu olan gün yanı hemmen hemen aynı idi şöylkki dış 41 iç 33 yaklasık aynı gibidi amma dedım ya fujitsuda sorun varmıs servıs öle dedi ve gene buraya yazdım arkadsın fujitsu süper bna denk geld.i sanırım artık biti gitti şey toshibadab memnunum allah düşürmesin

quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

Fujitsu bayisinin iade aldığını söylediğiniz klimada ağız sıcaklığı 16-17 C ölçüldüğünde iç ve dış sıcaklar kaçtı? Ve bu değer klima kaç dakika çalışınca ulaşıldı ? Aynı sorumu bu toshibanın 9,2 C üflemesi içinde cevaplarsanız sevinirim.

• plastik kalitesi konusunda birkaç şey bende paylaşmak istiyorum

Abiler bende hem fujitsu asya 14lc modeli var hemde general awhz 14 (otomatik filtre temizleyen)
    fujitsu klima 2 yıl sonunda ön kapağın alt kısmında flabların altında ince olan yerde kendiliğinden iki adet çatlak oluştu satın aldığım orjin klimayı aradık geldiler resim çektiler çok şaırdılar ilk defa böyle bir şey başlarına geliyormuş daha sonra gittiler sadete geleyim distribütor sever klima klimayı garantiye sokmadı fakat orjin klima kapağı müşteri memnunyeti adına kendisi karşıyacağını spariş ettiğini söyledi(3-4 ay geti kapak felan gelmedi hatta şikayetvar.com şikayet yazdım

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/608372

daha sonra üstüne başka bir klima tanımayacağım ve uçuk fiyatından alamadığım fujitsu 14lük nocria modelinin birebir aynısının general awhz 14 klimamı iklimsa kampanyasında ekstra indirimle birlikte satın aldım baya kelepir geldi 85 m2 nerdeyse çok az güneş gören evimin tamını serinletiyor hemde fan auto 25 derecede ...24 derece ayarladığımda ise klimanın bulunduğu odada soğukdan ayaklarım ağrıyor
    ve akşamdan sabaha kadar açtık hafta sonraıda nerdeyse tamamen açık 53 tl elektrik geldi vallahi bende şaşırdım kışın ise 21 m2 salon ara hol ve 16 m2 ayatak odamı ısıttım en fazla gelen fatura 150 tl geldi
    yatak odası salon kadar ısınmıyor ama üşümüyorsun açıkcası palstik kalitesiymiş yok efendim gözmüş yok filtreymiş bunlara takılmayın çalışma aralığı en geniş klima fujitsu general fuji electiric üçlüsüdür

Ben 9000btu ve 12 btu da plazma serisini 14lükte nocria serisini 18 lik ve24lükde düz inverterleri tavsiye ederim. birde 9000 btu da mitsu elec klima krigamina comfort -25 de çalışan cop 5.35 ısıtmada 21800 btuya çıkıyor çok güzel değerler bunlar fakat 5100 btu ya kadar kısabiliyor bu biraz kötü geldi bana 9000btu general plazma ise 20800 buıya çıkıyor 1700 btuya kadar düşebliyor hesapladım yanılmıyorsam 48 watt demek bu en düşük devirde.
    kısacası klimalarımız ısıtma ve soğutmada en iyisi

• teknikdestekci

saol kardes bilgiler icin bende zaten biliyodum ve arastıtarak aldım bire bir gördüm ama bnde anlamadım bana denk gelsmis dediler cünkü adama inandım gördüklerim böle deildi adamın elinde başka olmayınca toshiba almak zorunda kaldık allahrazı olsunki hemen 1 günde geri aldı klimaı buda güzel acaip sogutuo
  • quote:

iç 32 derce idi dısarsıda 42 idi ama dün isse toshba kurulu olan gün yanı hemmen hemen aynı idi şöylkki dış 41 iç 33 yaklasık aynı gibidi amma dedım ya fujitsuda sorun varmıs servıs öle dedi ve gene buraya yazdım arkadsın fujitsu süper bna denk geld.i sanırım artık biti gitti şey toshibadab memnunum allah düşürmesin

quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

Bazı şeyleri anlamak mümkün değil. İşi sayılara dökünce bu iş de bir bit yeniği olduğu gün gibi aşikar. Sizin bayii şikayetçi olduğunuz klimayı nasıl bu kadar hızlı değiştirdi anlamış değilim halen. Ben önceki sayfada aktarmaya başladığım fujitsu serüvenimde halen bir çözüm bulabilmiş değilim. Siz ise 2 günde işi bitirdiniz . Helal vallahi.

Benim 15 m2 odaya takılan klima odayı iklimlendirmede zayıf kaldığını görünce merkez servisden ekip çağırdım. Bakar bakmaz bu klima normal değil deyip. Kontrol edince gazı fazla deyip gazı yeniden bastılar. Baktılar değişen bişey yok biz bunu komple söküp servisde incelemeye alalım dediler. Ağız çıkışı 20 dereceydi bunlar söylenirken. Derken ertesi gün kartı arızalı deyip hem kartını hem de fanını değiştirip yeniden test ettik ve artık normal deyince gelip taktılar klimayı. Bu yeni montajda iç ve dış ortam sıcaklığı 32 dereceyken cihaz 20 dakika çalıştırılınca en iyi 16,8 üfledi. Bunun normal bir değer olduğunu söyleyip gittiler. Ben ilk günden beri bu cihazın yeterli nem almadığını tespit ettiğimi ve bunun katalog değerleriyle de örtüşmediğini yaptığım testlerde gördüğümü belirtmiştim. Yeni haliyle de cihaz yeterli iklimlendirmeyi yapmaktan yoksun. Yeterli nem alamadığını hatta bu kadar parça değişimine rağmen nem alması halen katalog değerlerinin çok altında. Zaten kullandığım diğer klimalarla da karşılaştırınca bu cihazın bariz sorunlu olduğu belli. Ama bunu ya göremiyorlar ya da görmezlikden geliyorlar. EĞER BENİM KLİMADA HERHANGİ BİR ÜRETİM VE/VEYA MONTAJ KUSURU YOKSA BU LGC SERİSİ TAMAMEN HİKAYEDİR. Ne parasını hak ediyor ne de eve alıp kullanılacak bir üründür!

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANADAM -- 8 Ağustos 2010; 0:39:02 >
  • Bu fujitsu dostluk topiğini kurulduğu günden beri takip eden biri olarak dikkatimi çeken bazı şeyler var. Bunları da burda paylaşmak isterim. Bu topiği başından beri okumuşsanız şu birkaç aya gelinceye kadar bütün fujitsu dostları makinalarından memnuniyetlerini ifade eden mesajlar atmışlardır. Ama nedense son bir kaç aydır saolsun konuya sorunlar ,sıkıntılar içeren yazılar yazılır oldu. Bu durum çok düşündürücü! Ben kendi başıma gelmese belki bir ard niyet de arayabilirdim bu durumdan. Çünkü bu topiği açan ysağlam arkadaşımı günlük hayatta yüzyüze de tanımış biriyim. Kendi kullandığı cihazını öve öve bitiremezdi saolsun Tabii bununla beraber bir çok kişide o dönem fujitsu markasını tanımasa bile bu çok olumlu yazılardan etkilenip ürün satın almıştır.Hatta o dönem de bizzat öneri listemin başındaydı fujitsu. Hali hazırda ben de bu markanın uzun süredir sorunsuz ürün kullanıcı kitlesinin varlığı ve katalog değerlerinin oldukça iyi olması vesilesiyle alternatifler arasından bu markaya yöneldim. Hatta eski seri olan LCC den stokda ürün bulmaya çalıştım. O serilerden ürünlerin tükendiği bilgisi üzerine plazma serisine yöneldim ki bu seride de kağıt üstünde katalog değerleri çok çok iyi görünüyordu. Ama saolsun fujitsu yaptığı indirim kampanyasında sadece LCC serisini desteklemişti ve 09LCC serisinin EER ,COP değerleri ile plasma (09 LD ) arasında %5-%10 fark varken FİYAT FARKI %30 lara tekabül ediyordu. Ben de matematik insanı olduğum için f/p oranı daha yüksek görünen LC serisini mecburen aldım. Ama bu cihazı aldığıma alacağıma pişman oldum. Soğutma ve nem alma performansının zayıflığı bir yana bu markayı bazı yönlerden kullanıcıların yeterince irdelemediğini fark ettim.

Öncelikle fujitsu ve general markalarının ürünleri aynı tamamen. Bunu bizlere kendileri söylüyor. Dolasıyla tespitlerim her iki markanın ürünlerini de kapsıyor bir şekilde. Tabi dist. leri farklı olduğu için fiyat ve satış/servis politikaları farklılık gösterebiliyor.

Ben klimayı alınca ilk gördüğüm eksik kumanda kalitesiydi. Bence kesinlikle etiket fiyatı 1800 tl olan bir ürüne yakışmıyor.Kaba ve etkisiz. Tuşlara 2 defa komut yollamanız gerekiyor.Bu kumanda bütün lc ve ld (plazma ) serilerinde kullanılıyormuş. Nocrianın ki değişikmiş.
    2. sıkıntılı durum artık forumda meşhur olmuş plastik kalitesi. Flaplarını dikkatli incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Zaten gören gözler için fazla söze gerek. Bu flapların çalışma açısı ve yönü sorunlu. Flaplar yukarı açılıyor ve klimanızın yeterince aşağı eğimli üfleyemediğini bu kadar kullanan nasıl fark edemedi anlamış değilim. Ya da bu da benim cihaza özgü
    Ayrıca swing modu gereğinde fazla yavaş çalışıyor. Bunu da diğer markaları kullanarak tespit ettim ve bu rüzgar etkisini hafifletiyor.Flapların çalışma açıları yetersiz olduğundan dolayı istenilen etkiyi veremiyor. Bu sıkıntıların bazıları klimanın dizaynıyla ilgili konular olduğu için sonradan da değiştirilebilecek şeyler değil.

Kısaca 15 günlük fujitsu maceramdan fazlasıyla yoruldum. Sonu iyi olur inşallah. Çünkü hem fujitsu büyük bir marka hem de abkay grup müşterilerini üzecek bir firma imajı vermedi şimdiye kadar. Bu yaşananların münferit bir olay kalması dileğiyle bütün forumdaşlara serin günler diliyorum.

• Flaplar fazla aşğıya açılmamalıdır zaten. Soğuk hava kendisi ağır ağır aşağıya çöker. En sağlıklı ve doğal soğutma böyle olmalıdır. Vantilatörle klimaya karıştırmayınız
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.