Şimdi Ara

Fujitsu 23' SL3230T Full HD 2x HDMI 2 MS [Mini Kullanıcı İncelemesi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
10.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yeni aldım bu mönitörü hdmi ile bağladım görüntü ekrana oturmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_nl

bende yeni aldım bu mönitörü hdmi ile bağladım görüntü ekrana oturmuyor

Ekran kartının ayarlarını kurcala oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Orijinalden alıntı: serkan_nl

bende yeni aldım bu mönitörü hdmi ile bağladım görüntü ekrana oturmuyor

Ekran kartının ayarlarını kurcala oluyor...

ekran kartı driverını tamamen sil sonra tekrar kur bendede öyle olmuştu başka monitörde HDMİ olarak sonra düzeldi ama bios ekranı yine tam oturmuyor.

ccc eski monitörümü görüyormuş silip yükleyince düzeldi tşk.
  • bende bir fujitsu monitörü beğendim.
    FUJITSU L22T-2 21,5" 5ms M.Medya LED

acaba fujitsu'ya güven olur mu? genelde pek yaygın değil gibi diğer modellere göre, o yüzden kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blood and thunder

bende bir fujitsu monitörü beğendim.
    FUJITSU L22T-2 21,5" 5ms M.Medya LED

acaba fujitsu'ya güven olur mu? genelde pek yaygın değil gibi diğer modellere göre, o yüzden kararsızım.

O ürünün çıkışı analog, en azından DVI çıkışlı bir monitör alın. Şu an F/P olarak HP TCR LV916AA 21.5" modeli alınabilir, Full HD + DVI çıkışlı.

http://www.incehesap.com/hp_monitor_hp_led-888-20749.html

• quote:

Hd uydu alıcısı aldım,monitörü aynı zamanda tv olarak kullanıyorum.Bilgisayar için hoparlörler yetersiz ama tv için gayet yeterli görünüyor...

Ne kadara hangi modeli aldın peki?
    ben de 1 aydır aynı monitöre sahibim ve şu ara bi receiver almayı düşünüyorum
    110liraya microstar s1 diye bi model buldum hd, biss ,vs. 2 3 küçük özellikli
    eğer başka tavsiye olmazsa onu alacağım
  • merhaba arkadaşlar bende bu monitörü hepsiburada'dan almayı düşünüyorum.amacım he ps hem ps3 de kullanmak.bütcem çok kısıtlı olduğu için bu ürüne yöneldim.sizce memnun kalırmıyım?
  • yokmu arkadaşlar bu monütörü kullanan
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

quote:

Hd uydu alıcısı aldım,monitörü aynı zamanda tv olarak kullanıyorum.Bilgisayar için hoparlörler yetersiz ama tv için gayet yeterli görünüyor...

Ne kadara hangi modeli aldın peki?
    ben de 1 aydır aynı monitöre sahibim ve şu ara bi receiver almayı düşünüyorum
    110liraya microstar s1 diye bi model buldum hd, biss ,vs. 2 3 küçük özellikli
    eğer başka tavsiye olmazsa onu alacağım

Neta 6400hd aldım hocam forumda konusu var memnunum...
  • Arkadaşlar bende bu monitörü almayı düşünüyorum.Sanırım şuanda en ucuz hepsi buradada satılıyor.En iyi görüntüyü almak için nasıl bağlamam lazım bilgisayarıma HD 6870 ekran kartı kullanıyorum.Bu monitörü alırken yanında hdmi kabloda almam gerek sanırım hangisini önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 16 Temmuz 2012; 15:35:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Arkadaşlar bende bu monitörü almayı düşünüyorum.Sanırım şuanda en ucuz hepsi buradada satılıyor.En iyi görüntüyü almak için nasıl bağlamam lazım bilgisayarıma HD 6870 ekran kartı kullanıyorum.Bu monitörü alırken yanında hdmi kabloda almam gerek sanırım hangisini önerirsiniz ?

Altın uçlu herhangi bir hdmi kablo işini görür,10 TL den fazla para verme
  • ben bu monitoru aldim fakat ayni gun iade ettim...

bakin arkadaslar kimseyi etkilemek istemem ama bu urun gercekten iyi degil..

ozellikleri ile performansi ortusmuyor.

ben bu urunu 360tlye hepsi buradadan almistim, hemen iade ettim ve su urunu aldim:http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/samsung-s23b550v-23-s23b550v-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=60221

fiyati yuksek gorunebilir fakat teb bonus varsa %30 indirim oluyor ve 403tlye geliyor! sonucta 40tl daha fazla ama inanin deger.

buda urunu aldiktan sonraki incelemem, siz karar verin artik:

http://forum.donanimhaber.com/m_61407655/mpage_3/key_/tm.htm#msglink_63291827

• quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

ben bu monitoru aldim fakat ayni gun iade ettim...

ben bu urunu 360tlye hepsi buradadan almistim, hemen iade ettim ve su urunu aldim:http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/samsung-s23b550v-23-s23b550v-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=60221

fiyati yuksek gorunebilir fakat teb bonus varsa %30 indirim oluyor ve 403tlye geliyor! sonucta 40tl daha fazla ama inanin deger.

acaba nesini beğenmediniz biraz detaylı bahsedermisiniz? ben bu monitörü spariş ettim heniz daha elime ulaşmadı. biraz detay verirseniz sevinirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtibo

quote:

acaba nesini beğenmediniz biraz detaylı bahsedermisiniz? ben bu monitörü spariş ettim heniz daha elime ulaşmadı. biraz detay verirseniz sevinirim?

hocam ozelliklerine gecmeden once soyle bir dusun..piyasada cok urun var ve surekli yeni teknoloji geliyor. neredeyse led bile eskiycek artik..

bu monitor lcd..

gorunus olarak kesinlikle tatmin etmiyor!

performans olarak ise ben hic tatmin olmadim. renklerin canliligi, parlaklik, bunlar beni hic tatmin etmedi. 2msin hic faydasini gormedim. aksine, fifa 12 oynarken futbolcularin etrafinda yesil seyler parildiyordu, ilk defa oyle bir sey gordum.

hoparloru desen, tam bir komedi...eger gidip hoparlor alirim dersen, nerden baksan iyi bir hoparlor 20-30 lira. buda toplamda sana maliyeti 400e yakin oluyor monitorun.

o nedenledirki yukarida onerdigim urune bir bak. incleme linkimide koymustum, hatta istersen o konuyu bir incele..

son olarak, sadece pc monitor olarak kullanicam diyorsan sen bilirsin, belki yeterli gelebilir...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kurtibo

quote:

hocam ozelliklerine gecmeden once soyle bir dusun..piyasada cok urun var ve surekli yeni teknoloji geliyor. neredeyse led bile eskiycek artik..

bu monitor lcd..

gorunus olarak kesinlikle tatmin etmiyor!

performans olarak ise ben hic tatmin olmadim. renklerin canliligi, parlaklik, bunlar beni hic tatmin etmedi. 2msin hic faydasini gormedim. aksine, fifa 12 oynarken futbolcularin etrafinda yesil seyler parildiyordu, ilk defa oyle bir sey gordum.

hoparloru desen, tam bir komedi...eger gidip hoparlor alirim dersen, nerden baksan iyi bir hoparlor 20-30 lira. buda toplamda sana maliyeti 400e yakin oluyor monitorun.

o nedenledirki yukarida onerdigim urune bir bak. incleme linkimide koymustum, hatta istersen o konuyu bir incele..

son olarak, sadece pc monitor olarak kullanicam diyorsan sen bilirsin, belki yeterli gelebilir...

yukarıdaki ürün 200 lira daha pahalı benim bütcem kısıtlı zaten.mnitörün hoparlörünü kulanmicam zaten 2.1 zaten var.monitörü masaüstü pc ve ps3 de kullanıcam.umarım memnun kalırım.ürün henüz kargoda.ayrıca bilgilendirmeniz için teşekkürler.

• siz bilirsiniz, hayirli olsun o zaman :) umarim begenirsiniz

geldiginde izleniminiz yazarsaniz sevinirim.

ha bu arada, daha oncede yazdim, teb bonus varsa 30% indirim ile 400e geliyor, buda maximum 40tl daha fazla demek...
  • Ben aldığımda bu model 320 TL idi ve fiyat/performans ürünüydü, ayrıca HDMI çıkışlı 23" monitörlerin fiyatlarını biraz araştırın o zaman nerdeyse bir çok markanın bu fiyat ile yarışmasının mümkün olmadığı göreceksiniz. LED dediğiniz şeyin ne manaya geldiğini bilmediğinizi sanıyorum. LED ile LCD sadece aydınlatma olarak farklıdır, birisinde florosan tip birinde led tipi aydınlatma kullanılır, LED aydınlatmalar daha az konumlandırmalarına rağmen daha iyi ışık sağlar bu yüzden biraz daha az elektrik tüketirler başka farkları da yoktur. Gerçek LED paneller monitörlerde kullanılmıyor, farkındaysanız üst seviye ürünlerde bile IPS LCD panel kullanılıyor, LED nedir ne değildir bilmeden ürün kıyaslaması yapmaya kalkmayın.

Ayrıca burası ürün propogandası yeri değil, dahili bileşenler madde 3 ihlali, forum kuralları madde 2 kapsamında ceza işlediğinizi hatırlatayım.
  • hocam ürünü bulabılecegmız lınk varmıdır fıyat uygun 2.el alana kadar boyle bısey alırız daha ıyı yorumlarınada ıyı yazmıssınız daha ne olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

hocam ürünü bulabılecegmız lınk varmıdır fıyat uygun 2.el alana kadar boyle bısey alırız daha ıyı yorumlarınada ıyı yazmıssınız daha ne olsun .

Bu model stoklarda yok genellikle fakat bir üst modeli olan ürün bir çok yerde var, hatta sanalmarketim sitesinde indirimli şu an. Sanırım bu modelde hem menu vb. tuşlar monitör üzerine dokunmatik olarak konumlandırılmış hemde benim resimlerde gösterdiğim hdmi ve vga çıkışlar gibi alt bölüme gizleme halinde değil monitörün tam arkasına konumlandırılmış gösteriyor. Birde benim konumda tanıttığım model LCD aydınlatmaya sahipken yeni model LED aydınlatmaya sahip.

http://www.sanalmarketim.com/urun/b4a83c2bd649c904f5e9e06d6382b8c4/FUJITSU-Fujitsu-SL23T-1-23#34%3B-3ms-2x-HDMI-Full-HD-Hoparlor-Siyah-Led-Monitor

• quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Ben aldığımda bu model 320 TL idi ve fiyat/performans ürünüydü, ayrıca HDMI çıkışlı 23" monitörlerin fiyatlarını biraz araştırın o zaman nerdeyse bir çok markanın bu fiyat ile yarışmasının mümkün olmadığı göreceksiniz. LED dediğiniz şeyin ne manaya geldiğini bilmediğinizi sanıyorum. LED ile LCD sadece aydınlatma olarak farklıdır, birisinde florosan tip birinde led tipi aydınlatma kullanılır, LED aydınlatmalar daha az konumlandırmalarına rağmen daha iyi ışık sağlar bu yüzden biraz daha az elektrik tüketirler başka farkları da yoktur. Gerçek LED paneller monitörlerde kullanılmıyor, farkındaysanız üst seviye ürünlerde bile IPS LCD panel kullanılıyor, LED nedir ne değildir bilmeden ürün kıyaslaması yapmaya kalkmayın.

Ayrıca burası ürün propogandası yeri değil, dahili bileşenler madde 3 ihlali, forum kuralları madde 2 kapsamında ceza işlediğinizi hatırlatayım.

hocam bu mesajiniz bana sanirim...

eger oyleyse, afedersiniz ama sizin kafaniz iyimi??

yani nasil cvp verecegimi sasirdim acikcasi!

buraya sadece o urunu begenenlermi yaziyor? oyle bir mecburiyetmi var? hayir urunu hic gormeden dusuncemi belirtsem hadi bir nebze haklisiniz. ama urunu aldim, kullandim ve iade ettim!

neden begenmedigimide yukarida belirttim..eger okursaniz (ki gercekten okumadiginizi dusunuyorum) safi LED - LCD karsilastirmasi yapmadigimi gorursunuz!

kaldiki LED teknolojisinin bile artik eskidiginden bahsettim.

asil begenmedigim seyleride tek tek yazdim!!

siz aldiginizda isterse 200tl olsun..su anda ne kadar? ben en ucuz 366tlye gordum..daha hos gorunen, daha ozellikleri olan ve fiyati bundan sadece 40tl daha fazla olan bir urun onerdim...

bu insanlara yardimci olmak degilmidir?

hakikatten bazi insanlari anlamiyorum!

aldiginiz urunu sacma sapan bir savunma icerisindesiniz ve gelmis bana propagandadan, cezadan bahsediyorsunuz!

en son mesajimida okusaydin keske, alan kisiye hayirli olsun dedim, izlenimlerini yazmasini rica ettim!!

yok LED ne manaya geliyormus bilmiyormusum, yok bilip bilmeden urun kiyaslamasi yapmaya kalkmayinmis...

ne insanlar varya!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.