Şimdi Ara

FUJİTSU NE KADAR GÜVENİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende klima araştırıyorum ama fujitsu konusu beni sarmadı,20 senede 20 el degiştirmiş,ve yeni getirende eskisinden banane diyor yani alanlar bir süre sonra yandım anama başlayabilirler(eger arıza olursa)generalde aynı klima ama türkiyemizin güvenilirliligi tartışılır alarko bile generali bırakmış o bile duruma göre kıvırıyor gibi geldi bana,türkiyemizde klima konusu dahalen sallantıda,

Bakın daıkını bile getiren TEBA sözde battı yani kimseye güvenemiyoruz,ben şimdi klima alacagım ama servis konusunuda geçtim yaygın ve baya iyi bir klima ve getirticisi devamlı olacak klima seçmek istiyorum,hitachi ise muamma iki firma kafalarına göre getiriyorlar aynı ürünü başka adlarda ve servis agına güvenmiyorum yaygın degil hatta get,rene b,le güvenim yok merkezkeri ile görüştüm,malı satana kadar agam paşam sattıktan sonrada seni tanımam,panasonic ise yıllardır adam olamadı getirticisi konusunda varla yok arasında,geriye daıkın,sharp-mitsubishi kalıyor gibi,

Ne yapsak ne alsak

• gardaşım burası dağ başımı hak var hukuk var ama en başta
    elektronik şansın olacak gerisi hikaye elektronik şansın olmadımı en iyi malı bile alsan bozulur yani kaldıki bir firma ürünün tüketici haklarına göre en az 10 sene yedek parçasını bulundurmak zorunda kaldıki klimalar kolay kolay arıza yapan cihazlar değiller ama elektrikte şansın yoksa çölde karyağar hesabı anlamışsınızdır herhalde neyse saygılar sunarım ama fujitsu araştırdığım ve incelediğim cihazların içinde makullerindendir ama bir vestel bir arçelik klimacı değillerdir bunlar fasoncudur
    fujitsu kendi klima arge si olan imalatçı üretici firmadır sığıntı değildir tavsiye ederim şahsen
  • bu "elektronik şansı " nasıl birşey oluyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIL2113 -- 12 Şubat 2008; 19:46:26 >
  • Fujitsu klimayı biliriz vede çok iyi bir marka ve klimadırda,bu markanın türkiyede şansı yok 20 senede 20 firma getirmiş bırakmış,siz ne diyorsunuz evet burası dag başıdır,kanun var ama uygulama sıfır,TEBA millete klimaları sattı sonrada sözde battı şimdide kenardan sattıklarına bakıyor hiçte umurlarında degil klimalarının servis ve arıza durumları,türkiyede bu konularda dag başılık geçerlidir,klima ne kadar iyi olursa olsun ithalatçısı iyi olmadıktan sonrası boş.
  • ozaman sen arçeliğe devam et arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 15 Şubat 2008; 12:46:44 >
  • Kanunen yeni gelen distiribütör kendinden önce başkasının getirdiği ürünlere de servis hizmeti vermek mecburiyetinde. Distribütörlük alırken bunu da peşinen kabul etmek durumundadır firmalar. Bu yüzden endşileye mahal yok. Bir "durum" olursa hemen Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'na şikayet edersiniz. Onlar icabına bakarlar firmanın da servisin de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.