Şimdi Ara

Fujitsu-Siemens Amilo Pro V2045 Ekran Kartı Neden Yanar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda mahkemede olan makinamın ekran kartı yandı. Sebebi ne olabilir. Burada bazı oyunlarda yandığını okumuştum ama açıkcası fikir sahibi olamamamıştım. Bu konuda düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi yazarsanız çok iyi olur.

• ekran kartı nasıl yanar yaw. Sıcaklığını bile göremiyoruz(gerek duyulmadığından). Valla çok ilginç. Geçmiş olsun........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedygonzales926 -- 7 Haziran 2006; 16:46:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedygonzales926

ekran kartı nasıl yanar yaw. Sıcaklığını bile göremiyoruz(gerek duyulmadığından). Valla çok ilginç. Geçmiş olsun........
    hayatımda hiç bu kadar sorunlu bi laptop görmedim

geçmiş olsun aslında ne kadar ısınırsa ısınsın yanmaması gerekir
    çünkü belli bir ısıya ulaştığında kart hızını düşürür soğuması için,
    daha da ısınırsa pc kilitlenir yada restart atar,
    sanırım bu ısı algılamasında bir sorun olmuş ve bu yüzden ısındıkça ısınmış ve ne kart hızını düşürmüş nede laptop kendi kendini kapatmamaış
    bu yüzden yanmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAG

hayatımda hiç bu kadar sorunlu bi laptop görmedim

geçmiş olsun aslında ne kadar ısınırsa ısınsın yanmaması gerekir
    çünkü belli bir ısıya ulaştığında kart hızını düşürür soğuması için,
    daha da ısınırsa pc kilitlenir yada restart atar,
    sanırım bu ısı algılamasında bir sorun olmuş ve bu yüzden ısındıkça ısınmış ve ne kart hızını düşürmüş nede laptop kendi kendini kapatmamaış
    bu yüzden yanmış olabilir.

Alıntıları Göster
    fs lerde yanar kardeşim her seyde olur nırmaldir

• quote:

Orijinalden alıntı: bscol

Alıntıları Göster
    bende sasırmadım
    bu arada gecmiş olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: bscol

• quote:

Orijinalden alıntı: zzzzz

bende sasırmadım
    bu arada gecmiş olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: bscol

Alıntıları Göster
    yok ya valla ugrassan yapazmazsın... cunku ana yazılımda vardır tehlıkelı sıcaklıklara ulastıkan sonra kendi kendini kapatma....

• quote:

Orijinalden alıntı: Nick_Otin

yok ya valla ugrassan yapazmazsın... cunku ana yazılımda vardır tehlıkelı sıcaklıklara ulastıkan sonra kendi kendini kapatma....

Alıntıları Göster
    bu fujitsu siemensler neymiş be kardeşim.

bu bilgisayarlardan çekmeyen kalamdı herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bettyonpower

bu fujitsu siemensler neymiş be kardeşim.

bu bilgisayarlardan çekmeyen kalamdı herhalde...

Alıntıları Göster
    bu forumda okumuştum sanırım, birkaç oyundan dolayı yanıyordu. sanırım biri FIFA2006 idi. yanılıyormuyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YUSUFM

bu forumda okumuştum sanırım, birkaç oyundan dolayı yanıyordu. sanırım biri FIFA2006 idi. yanılıyormuyum?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: YUSUFM

bende gayet güzel oynatıyor.. ama nolur nolmaz sileyim bende

• quote:

Orijinalden alıntı: zekk

quote:

Orjinalden alıntı: YUSUFM

bende gayet güzel oynatıyor.. ama nolur nolmaz sileyim bende

Alıntıları Göster
    Erdal geçmiş olsun.İade edersin zaten dava açtıysan...

• quote:

Orijinalden alıntı: koolandgang

Erdal geçmiş olsun.İade edersin zaten dava açtıysan...

Alıntıları Göster
    1 hafta önce geldi benimki de servisten ve bu 2. defa gelişi..ilk defa bozulduğun da ve servise götürdüğüm de samsundaki servis bana sorunun donanımsal olduğunu kendilerinin bişi yapamıcağını istanbula göndermemei sölemişlerdi.ancak servisten geldiğin de donanımsal bi sonurun olmadığı sorunu n halledildiği yazıyodu.2. defa bozulduğun da ekran kartı yanmış tı sanırım.çünki ekrana görüntü gelmiyodu ve açlırken bios tan ses geliyodu.işin ilginç yanı servisten gelen yazı da donanaımsal bi propleme rastlanmadığı yazıyordu yine.ve 2.defa servisten geleli makine 1 hafta oldu ki bugün makine yine bozuldu.xp cd sini taktıum sabit disk algılanmadı diyo.şimdi kara kara düşünüyorum.makineyei tekrar mı servise göndersem(2.sinde 3 hafta da geldi)yoksa makineyi iadeye mi çalışsam ki bunu nasıl yapcağımı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: the ekonomist

1 hafta önce geldi benimki de servisten ve bu 2. defa gelişi..ilk defa bozulduğun da ve servise götürdüğüm de samsundaki servis bana sorunun donanımsal olduğunu kendilerinin bişi yapamıcağını istanbula göndermemei sölemişlerdi.ancak servisten geldiğin de donanımsal bi sonurun olmadığı sorunu n halledildiği yazıyodu.2. defa bozulduğun da ekran kartı yanmış tı sanırım.çünki ekrana görüntü gelmiyodu ve açlırken bios tan ses geliyodu.işin ilginç yanı servisten gelen yazı da donanaımsal bi propleme rastlanmadığı yazıyordu yine.ve 2.defa servisten geleli makine 1 hafta oldu ki bugün makine yine bozuldu.xp cd sini taktıum sabit disk algılanmadı diyo.şimdi kara kara düşünüyorum.makineyei tekrar mı servise göndersem(2.sinde 3 hafta da geldi)yoksa makineyi iadeye mi çalışsam ki bunu nasıl yapcağımı bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    F/S hakkında o kadar çok olumsuz yazı okudum ki inanamazsınız. hemen her forumda F/S'den şikayetçiler.
    notebook alıcak biri olarak çevreme de sordum herkes F/S den uzak dur da ne yaparsan yap diyor. peki bu F/S'nin üreticisi veya distiribütörü uyuyor mu? şikayet etmiyor musunuz Allah aşkına ?

Neyse.. geçmiş olsun .. bence dava ettiysen notebook u kullanma. sonra sende bulurlar hatayı ve geri almazlar. aman diyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: blackbeyaz

F/S hakkında o kadar çok olumsuz yazı okudum ki inanamazsınız. hemen her forumda F/S'den şikayetçiler.
    notebook alıcak biri olarak çevreme de sordum herkes F/S den uzak dur da ne yaparsan yap diyor. peki bu F/S'nin üreticisi veya distiribütörü uyuyor mu? şikayet etmiyor musunuz Allah aşkına ?

Neyse.. geçmiş olsun .. bence dava ettiysen notebook u kullanma. sonra sende bulurlar hatayı ve geri almazlar. aman diyorum...

Alıntıları Göster
    şikayet etmez olurmuyuz, adamların servisleri off olmuş durumda arızalara yetişemiyorlar, müşteri hizmetleri şikayetlere yetişemiyor ama satmayada devam ediyorler.

quote:

Orjinalden alıntı: blackbeyaz

• quote:

şikayet etmez olurmuyuz, adamların servisleri off olmuş durumda arızalara yetişemiyorlar, müşteri hizmetleri şikayetlere yetişemiyor ama satmayada devam ediyorler.

quote:

Orjinalden alıntı: blackbeyaz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alýntý: blackbeyaz

F/S hakkýnda o kadar çok olumsuz yazý okudum ki inanamazsýnýz. hemen her forumda F/S'den þikayetçiler.
    notebook alýcak biri olarak çevreme de sordum herkes F/S den uzak dur da ne yaparsan yap diyor. peki bu F/S'nin üreticisi veya distiribütörü uyuyor mu? þikayet etmiyor musunuz Allah aþkýna ?

Neyse.. geçmiþ olsun .. bence dava ettiysen notebook u kullanma. sonra sende bulurlar hatayý ve geri almazlar. aman diyorum...

bugün ve bundan sonrada okumaya devam edeceğiz herhalde..

• quote:

Orijinalden alıntı: zekk

quote:

Orjinalden alýntý: blackbeyaz

F/S hakkýnda o kadar çok olumsuz yazý okudum ki inanamazsýnýz. hemen her forumda F/S'den þikayetçiler.
    notebook alýcak biri olarak çevreme de sordum herkes F/S den uzak dur da ne yaparsan yap diyor. peki bu F/S'nin üreticisi veya distiribütörü uyuyor mu? þikayet etmiyor musunuz Allah aþkýna ?

Neyse.. geçmiþ olsun .. bence dava ettiysen notebook u kullanma. sonra sende bulurlar hatayý ve geri almazlar. aman diyorum...

bugün ve bundan sonrada okumaya devam edeceğiz herhalde..

Alıntıları Göster
    ekran kartı+klavye+sıcaklık+fan sesi+harddisk++anakart+touchpat+ölü piksel+dvd+mekanik problemler, şimdiye kadar benim okuduklarım. başka varmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: BANUA

ekran kartı+klavye+sıcaklık+fan sesi+harddisk++anakart+touchpat+ölü piksel+dvd+mekanik problemler, şimdiye kadar benim okuduklarım. başka varmı acaba?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BANUA

Bide servis sorunları var ... oldukca yavas servisleri. bide bunun yanında Müşteriyi döveceklermis gibi hareket etmeleride cabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nick_Otin

quote:

Orjinalden alıntı: BANUA

Bide servis sorunları var ... oldukca yavas servisleri. bide bunun yanında Müşteriyi döveceklermis gibi hareket etmeleride cabası.

Alıntıları Göster
    Ben de F/S laptop kullanıyorum ama memnunum bilgisayarımdan.İki sene önce alğım p4 2.8 işlemcili bir modeldi.O zaman için gayet kaliteli bir modeldi.demek ki sonradan kaliteyi düşürüdüler.ben de bu güne kadar pek sorun yaşamadım doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 10 Haziran 2006; 15:29:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LokmanHekim

Ben de F/S laptop kullanıyorum ama memnunum bilgisayarımdan.İki sene önce alğım p4 2.8 işlemcili bir modeldi.O zaman için gayet kaliteli bir modeldi.demek ki sonradan kaliteyi düşürüdüler.ben de bu güne kadar pek sorun yaşamadım doğrusu.

Alıntıları Göster
    fiyat ucuzlayınca haliyle kalitede düşer ama biz bunu düşünemedik.
    En ağırıma giden konu ise V2045 piyasaya 1600$ civarında çıktı ve fonfigrasyonu her geçen gün daha iyi olmasına rağmen fiyat 999$ düştü peki yüksek fiyattan alanlar ne oldu bu durumda? Ben 1149$ a yanında 4 hediye ile aldım ya diğerleri. Yani adamlar tutturabildikleri fiyattan bastı malı. Problem yaşayanın isyanınada yaşamayanların mutluluğunuda saygı duyuyorum ve problem yaşayanları haklarını aramaya çağırıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: LokmanHekim

• quote:

fiyat ucuzlayınca haliyle kalitede düşer ama biz bunu düşünemedik.
    En ağırıma giden konu ise V2045 piyasaya 1600$ civarında çıktı ve fonfigrasyonu her geçen gün daha iyi olmasına rağmen fiyat 999$ düştü peki yüksek fiyattan alanlar ne oldu bu durumda? Ben 1149$ a yanında 4 hediye ile aldım ya diğerleri. Yani adamlar tutturabildikleri fiyattan bastı malı. Problem yaşayanın isyanınada yaşamayanların mutluluğunuda saygı duyuyorum ve problem yaşayanları haklarını aramaya çağırıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: LokmanHekim

Alıntıları Göster
    Bende kısa bir sürede olsa F/S A1655G kullandım. Ama bir problemle karşılaşmadım, makina gayet stabil çalışıyordu. Sanırım F/S'lerin problemli makinası V2045 modeli. Diğerlerinden bu gibi şikayetler var mı bilmiyorum ama bana hiç denk gelmedi. Gerçi bende hususi olarak araştırmadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: hhcihan

Bende kısa bir sürede olsa F/S A1655G kullandım. Ama bir problemle karşılaşmadım, makina gayet stabil çalışıyordu. Sanırım F/S'lerin problemli makinası V2045 modeli. Diğerlerinden bu gibi şikayetler var mı bilmiyorum ama bana hiç denk gelmedi. Gerçi bende hususi olarak araştırmadım...

Alıntıları Göster
    ben teknosalarda tanıtımıyla uğraşıyodum bi ara f/s lerin . bu 2045 modellerinde baya bi sorun çıkmıştı. ama diğer modellerde pek bi sorunla karşılaşmamıştım şahsen .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.