Şimdi Ara

Fujitsu Siemens Amilo Pro V2045 SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar neredeyse sorunlardan hepsini okudum. Hep aynı sorunlar. bendede smart failure falan yazıyor press f1 diyo. Bakın kuramıyorum diyosunuz lisanssız xp bendede aynı sorun vardı . Tek yapacagınız Bios a girip Advanced sekmesinden ahcı configurationu disable etmeniz şu sorunumda var pc yi öyle yapıyom ama genede diyo scsi sata sürüceleri bağlı degil falan diyo yani tanımıyo. bunu yaparsanız korsan xp yi kurarsınız .

benim sorunum ise şu xp yi kurucam tam çok ısınyo pc herhalde ondan tık tık tık sesleri geliyo.
    off nası gecicek bilmiyom ve o yüzden kasma yapıyo

SON BİŞEY ARKADAŞLAR BENİM SADECE ÇOK ISINDIGINDA İŞLEM YAPARKEN FORMAT ATARKEN FALAN MESELA OYUNA GİRERKEN DIT DIT DIT SESLERİ GELİYO

ARKADAŞLAR ARTIK AHCI CONFUGURATION DA OLMUYO bana lütfen yardım edin yaa nasıl kurucam xp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hizligenc -- 14 Haziran 2007; 23:52:19 >

• xp kurarken kapanıyor mu ısıdan?
    eğer öyleyse xp kurulurken saç kurutma makinesini soğuk hava moduna alın,
    kurulum boyunca laptopun hava deliklerine tutun, ızgaraya.
  • işte kapanmıyo daha çok ısınınca tık tık tık sesleri geliyo ve donuyo öyle. Şuanda yeniden yüklüyom daha tık sesi yok :D

ALLAH ALLAH şimdide formatladı. format dosyalarını yüklerken sürekli bios1.rom yüklenemiyor diyo esc ile geçiyom başka dosya yüklenemiyor diyo basıyom esc ye neden böyle ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hizligenc -- 15 Haziran 2007; 10:26:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hizligenc

işte kapanmıyo daha çok ısınınca tık tık tık sesleri geliyo ve donuyo öyle. Şuanda yeniden yüklüyom daha tık sesi yok :D

ALLAH ALLAH şimdide formatladı. format dosyalarını yüklerken sürekli bios1.rom yüklenemiyor diyo esc ile geçiyom başka dosya yüklenemiyor diyo basıyom esc ye neden böyle ya

kopyalanamama sorunu varsa eğer ram'lerde sorun olabilir,
    ama o tık tık sesi neyin nesidir nasıl bişeydir anlamadım.
  • arkadaşlar fujitsu siemens marka labtop almayın ! Yalvarırım almayın bakın başım beladan kurtulmadı. siz siz olun ya bi toshiba alın ya bi sony yada hp marka alın. Siemens pc yapamıyo. Onlar Beyaz eşyada iyiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.