Şimdi Ara

FUJITSU SIEMENS AMILO PRO V3405 CORE 2 DUO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: slymnuc

Bu notebookun firewire portu var mı?

hayır yok
  • Arkadaşlar benim bilgisayarımda (3405) yazılımsal bir sorun olduğunu tahmin ettiğim bir sorun var daha önce oyunlarda hiçbir sorun olmamasına rağmen bir kaç gündür oyunlarda bastığım tuşlar 2,3 saniye gecikmeli işliyor ve sapıtıyor mesela ben kısa bir kez sola dokunuyorum oyunda 5 saniye devamlı sola dönüyorum bu sadece oyunlarda oluyor başka hiçbirşeyde böyle bir sorun yook bu derdimin çaresi bilen varmı acaba.?
  • alma vatandaş almaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa FS alma sakın ben yandım kimse yanmasın 2045 modeli anamı ağlattı yapmadığım icat kalmadı gümüş solisyon mu kullanmadım sürcü mü güncellemedi soğutucu mu takmadım yandı s... min aleti yandı beni de yaktı satttım şükürler olsun kurtuldumm sefaaaam olsun darısı diğer fs sahiplerine babalar gibi HP yi aldım. Tamam pahalı ama inanın her kurşu helal olsun HP ye harika makina dizayn çalışma mükemmel!!!
  • ön yargılı olma 3405 modelinde herhangi bir problem yok 1.5 aydır kullanıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayginoner

ön yargılı olma 3405 modelinde herhangi bir problem yok 1.5 aydır kullanıyorum...

ön yargı ön yargı ön yargı
  • sanirim 3405 model' kusursuz olmus 1 aydir kusursuz cok hizli super wireless isuper uyumluluk yani hersey cok guzel gidiyo suan iicn
  • valla beyler bendede 3405 centrino modelı var aletı 6 aydan berı kullanıyorum hıc bozuldugu bana sorun cıkardıgı yok yaa saga sola carptım yere dustu hıccc banamısın demıyo alet yenı testler ıcıne gırecem sımdı ustune otursam benı tartarmı acaba
  • Ufak tefek sorunlar haricinde ben de memnunum 3405'ten. Görünüşü de çok hoş. İşyerimde HP Pavilion kullanıyorum bende. 2 kere teknik servise gitti. Aşırı ısındığı için kapanıyordu cihaz, cd bile yazamıyordum, hatta bazen bir iş yapmadan da ısınıp (ki nasıl ısınma, fanına elinizi uzun süre tutamazsınız) kendiliğinden kapanıyordu. Bakalım, 2. servisten sonra onda da sorun yok gibi şimdilik. Yani aslında demek istemem, laptop işi şans işi.
    Ama yine de dikkatli olmak lazım, mesela HP'nin o modeli hep aynı sorunu yapıyormuş, FSninde 2045 leri sorunluymuş, şimdi olsa almam bu modelleri ama bunlarda zamanla ortaya çıkıyor işte, bilemiyorsun ki...
  • biz de zamanında kandık bu fiyat oyununa aldık amilo 2045i.. çekmediğimiz çile kalmadı... az bir araştırma yaparsanız bu sitede fs almanın bir mantığı olmadığını görürsünüz
    saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: sahintech

bu fiyata bu biilgisayar hiç kaçırma derim
  • bu bil.ı almayı düşünüyorum arkadaşlar. bi sorum var bu alet gta san andreas kaldırırmı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.