Şimdi Ara

FUJITSU SIEMENS AMILO PRO V3405 CORE 2 DUO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  FUJITSU SIEMENS AMILO PRO V3405 CORE 2 DUO

Intel® Core™ 2 Duo mobil işlemcinin olağanüstü mobil performansı ve enerji açısından verimliliği2 sayesinde, müşterilerinizin, sevdikleri şeyleri istedikleri zaman ve istedikleri yerde daha çok yapmalarını sağlayın.

Intel Core 2 Duo mobil işlemciler Intel® Core™ Mikro mimarisine dayalıdır - Bu mimari Intel® mimarisi tabanlı masaüstü, mobil ve genel kullanım amaçlı sunucu çok çekirdekli işlemcilerinin yeni temelidir. Bu en yeni, çok çekirdekli optimize edilmiş mikro mimari, birçok yeni özellikleri beraberinde getirir ve enerji açısından verimli performans için yeni standartlar getirmesi beklenir.

Mobil bilgisayarlar için Intel Core 2 Duo mobil işlemci ile Intel''in üstün platformunu bir araya getirerek ? Intel® Centrino® Duo mobil teknolojisi ile müşterileriniz:

Geçen yılki Intel® Centrino® mobil teknolojisine dayalı dizüstü bilgisayarlarla karşılaştırıldığında, çoklu görevler gibi yoğun işlemci gücü gerektiren görevleri yaparken, iki kat yüksek işlemci performansının3 keyfini çıkarabilirler.

Gelişmiş pil ömrü sağlayan önceki nesil Intel® Centrino® bileşenleri ile kıyaslandığında %28’e varan oranlarda daha az güç tüketerek4, güç tasarrufu yapabilirler.

Dizüstü bilgisayarların güvenliğini artırabilirler

Parlak Ekran

AMILO Pro V3405
    14,1” WXGA
    Core 2 DUO T5500 1.66
    1024MB DDRII PC533
    120 GB SATA HDD
    DVD Burner (super multi)
    Intel Chipset 945GM
    Intel Pro W-LAN i3945 a/b/g
    Bluetooth
    Tv-Out
    FreeDOS
    Ağırlık : 2.4 Kg

Arkadaşlar Bu laptop Şu anda kampanyada 1.061,46 YTL almayı düşünüyorum ama tereddütlüyüm bu fiyata bu kadar özellik anlamadım ama ince detaylardan pek anlamıyorum ekran kartı oynayacağım oyunlara grafiklere yetiyor sizce almalı mıyım?
    bu laptop hakkında görüşlerinizi bildirirseniz sevirim
    Ve bir sorum daha olacak şu anda işletim sistemi freedos içine xp atabilir miyim ve vista atarsam performansı nasıl olur?

• bu fiyata bu biilgisayar hiç kaçırma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahintech

bu fiyata bu biilgisayar hiç kaçırma derim
    bencede alan bir iki arkadaşta memnun zaten bence kaçırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

bencede alan bir iki arkadaşta memnun zaten bence kaçırma

Alıntıları Göster
    Ürün fiyat/performans açısından iyiye benziyor.

Fakat Teknosa'nın önceden sattığı Amilo Pro 2045 serisinin çıkardığı sorun yüzünden Fujitsu'dan gözüm korktu.
    Aynı sorunların bunda da olmasından korkuyorum.

Ürünü alıp kullanan arkadaşlar varsa +/- yönlerini yazabilirlerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diamondmonster

Ürün fiyat/performans açısından iyiye benziyor.

Fakat Teknosa'nın önceden sattığı Amilo Pro 2045 serisinin çıkardığı sorun yüzünden Fujitsu'dan gözüm korktu.
    Aynı sorunların bunda da olmasından korkuyorum.

Ürünü alıp kullanan arkadaşlar varsa +/- yönlerini yazabilirlerse sevinirim.

Alıntıları Göster
    çoğu kişi almış hep memnunlar ama ben oyun konusunda neler oynanabilir bunda onu merak ediyorum.Birde ekranın küçük olması film izlerken yada oyun oynarken sıkıntı doğuruyormu...

• quote:

Orijinalden alıntı: minnik

çoğu kişi almış hep memnunlar ama ben oyun konusunda neler oynanabilir bunda onu merak ediyorum.Birde ekranın küçük olması film izlerken yada oyun oynarken sıkıntı doğuruyormu...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: minnik

Zaten oyun konusunda bu modelden birşey beklemiyorum.
    Çünkü ekran kartı 128 paylaşımlı.

Dizüstü bilgisayarda oyun oynamak çok masraflı oluyor.
    En azından paylaşımsız 256 ekran kartın olacak ki sağlam şekilde istediğin oyunu oynayabilesin.Öyle bir dizüstü de sana 2500 YTL'ye patlıyor.

Bu modelden dediğim gibi oyun namına bir performans beklemiyorum yeterki 2045 modeli gibi sorunlar çıkarmasın.

• quote:

quote:

Zaten oyun konusunda bu modelden birşey beklemiyorum.
    Çünkü ekran kartı 128 paylaşımlı.

Dizüstü bilgisayarda oyun oynamak çok masraflı oluyor.
    En azından paylaşımsız 256 ekran kartın olacak ki sağlam şekilde istediğin oyunu oynayabilesin.Öyle bir dizüstü de sana 2500 YTL'ye patlıyor.

Bu modelden dediğim gibi oyun namına bir performans beklemiyorum yeterki 2045 modeli gibi sorunlar çıkarmasın.

Alıntıları Göster
    Pekala oyun olarak fifa 07 yi yada carbonu oynamak istesem beni ne kadar tatmin eder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Pekala oyun olarak fifa 07 yi yada carbonu oynamak istesem beni ne kadar tatmin eder.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende bu notebook tan almayı düşünüyorum fakat herkes birşeyler söylüyor. performans bana yeter fakat problem çıkartır beni üzermi konuda bilgisi olanlar fikrini yazarsa sevinirim.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Benim buna senin gözünle yorum yapmam çok zor.
    Oyunları oynarsın ama öyle muhteşem grafikler beklememelisin.

Önceden de dediğim gibi dizüstü bilgisayarlarda oyun oynamak istiyorsan en az 2500 YTL'yi gözden çıkarmalısın.
    Oyun oynamak dizüstünde çok pahalıya patlıyor.

Öyle yapacağına sıkı bir oyun fanatiğiysen eğer 1500 YTL gibi bir rakama masaüstü pc'yi tercih etmelisin

• Bende 3 gün önce hepsiburada.com dan aldım. Memnunum şimdilik problem yok, pil durumu gayet iyi, oyun oynamadım şimdiye kadar, öyle bir hastalığım olmadığından.. Wireless alımı çok hoşuma gitti, normalde daha önce Hp ve Toshiba kullandım, balkonda dahi çevreden wireless bağlantıları zor bulup zırt pırt koparlarken bu alet bi buldumu kopmakta bilmiyor, kısacası şimdilik memnunum, sırf performansını ölçmek için NFS yükleyip deneyecem, başkada oyun bilmem zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: military55

Bende 3 gün önce hepsiburada.com dan aldım. Memnunum şimdilik problem yok, pil durumu gayet iyi, oyun oynamadım şimdiye kadar, öyle bir hastalığım olmadığından.. Wireless alımı çok hoşuma gitti, normalde daha önce Hp ve Toshiba kullandım, balkonda dahi çevreden wireless bağlantıları zor bulup zırt pırt koparlarken bu alet bi buldumu kopmakta bilmiyor, kısacası şimdilik memnunum, sırf performansını ölçmek için NFS yükleyip deneyecem, başkada oyun bilmem zaten :)
    valla çok şanslısınız bende almak istedim fakat hiçbiryerde yok kalmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangiri

valla çok şanslısınız bende almak istedim fakat hiçbiryerde yok kalmamış.

Alıntıları Göster
    cangiri kardeşim reklam yapmak gibi olmasın amawww.ereyon.com da da hemen hemen aynı fiyata var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

cangiri kardeşim reklam yapmak gibi olmasın amawww.ereyon.com da da hemen hemen aynı fiyata var..

Alıntıları Göster
    Ben oyun meraklısı değilim ama arada bir carbon açarım heralde oyunu fln açar az bişey oynasam bile yeterli.. Bide film fln izlerim.Daha ne olsun bana göre bişey..Herealde piyasada bu fiyata aynı performanslı yoktur.Hepsiburadada fln kalmamıştı.. Hepsiburada gibi güvenebileceğimiz başka neresi var..

Ayrıca ararken şöyle bir tane daha buldum.. Bu neden pahalıdır sizce
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=30649

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minnik -- 16 Ağustos 2007; 10:51:55 >

• quote:

Ben oyun meraklısı değilim ama arada bir carbon açarım heralde oyunu fln açar az bişey oynasam bile yeterli.. Bide film fln izlerim.Daha ne olsun bana göre bişey..Herealde piyasada bu fiyata aynı performanslı yoktur.Hepsiburadada fln kalmamıştı.. Hepsiburada gibi güvenebileceğimiz başka neresi var..

Alıntıları Göster
    quote:

Hepsiburada'kinin ekranı 14.1'di.
    Ereyon'dakinin ekranı 15.4

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Peki bu v3405 32 bitmi yoksa 64 bitmi

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: diamondmonster

quote:

Sabit Disk Kapasitesi 100GB 4200RPM 2MB

Diyor. Eğer doğruysa üzücü. 4200 devir çok düşük. Bana hdd değiştirmek şart gibi görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: pillout

quote:

Orjinalden alıntı: diamondmonster

quote:

Sabit Disk Kapasitesi 100GB 4200RPM 2MB

Diyor. Eğer doğruysa üzücü. 4200 devir çok düşük. Bana hdd değiştirmek şart gibi görünüyor

Alıntıları Göster
    aslında 5400 devir ile 4200 devir arasında gözle görülür bir fark yok.Bu çok büyük problem olmamalı senin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

aslında 5400 devir ile 4200 devir arasında gözle görülür bir fark yok.Bu çok büyük problem olmamalı senin için.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: RhiFaT

minimum olarak % 20 erişim konusunda fark var.4200 kullanıyorum şirket notebookunda fujitsuya göre baya yavaş

• BU ÜRÜNÜN NORMALDE SATIŞ FİYATI 999 USD+KDV
    KAMPANYADAN DOLAYI 699 USD+KDV YE ÇEKİLDİ.. ŞİMDİ PİYASADA PEK KALMADI O FİYATA AMA ÜRÜN HALEN VAR.
    BİZİM STOKTADA MEVCUT SANIRIM 675 USD+KDV SATIŞ FİYATLI SANIRIM..

BU KADAR ÖZELLİK BU FİYATA BENCE ÇOK İYİ.. ALMANI TAVSİYE EDERİM.İŞLETİM SİSTEMİ FREEDOS AMA VİSTAYLA PERFORMANSI BANA GÜZEL GELDİ..OYUNLAR HAKKINDA HENÜZ BİLGİM YOK..AMA SATTIĞIM KADARI İLE HİÇ BİR MÜŞTERİMDEN ŞİKAYET ALMADIM..1 AYLIK BİR SÜRE İÇERİSİNDE..
    quote:

Orjinalden alıntı: webdizayn0

Intel® Core™ 2 Duo mobil işlemcinin olağanüstü mobil performansı ve enerji açısından verimliliği2 sayesinde, müşterilerinizin, sevdikleri şeyleri istedikleri zaman ve istedikleri yerde daha çok yapmalarını sağlayın.

Intel Core 2 Duo mobil işlemciler Intel® Core™ Mikro mimarisine dayalıdır - Bu mimari Intel® mimarisi tabanlı masaüstü, mobil ve genel kullanım amaçlı sunucu çok çekirdekli işlemcilerinin yeni temelidir. Bu en yeni, çok çekirdekli optimize edilmiş mikro mimari, birçok yeni özellikleri beraberinde getirir ve enerji açısından verimli performans için yeni standartlar getirmesi beklenir.

Mobil bilgisayarlar için Intel Core 2 Duo mobil işlemci ile Intel''in üstün platformunu bir araya getirerek ? Intel® Centrino® Duo mobil teknolojisi ile müşterileriniz:

Geçen yılki Intel® Centrino® mobil teknolojisine dayalı dizüstü bilgisayarlarla karşılaştırıldığında, çoklu görevler gibi yoğun işlemci gücü gerektiren görevleri yaparken, iki kat yüksek işlemci performansının3 keyfini çıkarabilirler.

Gelişmiş pil ömrü sağlayan önceki nesil Intel® Centrino® bileşenleri ile kıyaslandığında %28’e varan oranlarda daha az güç tüketerek4, güç tasarrufu yapabilirler.

Parlak Ekran

AMILO Pro V3405
    14,1” WXGA
    Core 2 DUO T5500 1.66
    1024MB DDRII PC533
    120 GB SATA HDD
    DVD Burner (super multi)
    Intel Chipset 945GM
    Bluetooth
    Tv-Out
    FreeDOS

Arkadaşlar Bu laptop Şu anda kampanyada 1.061,46 YTL almayı düşünüyorum ama tereddütlüyüm bu fiyata bu kadar özellik anlamadım ama ince detaylardan pek anlamıyorum ekran kartı oynayacağım oyunlara grafiklere yetiyor sizce almalı mıyım?
    Ve bir sorum daha olacak şu anda işletim sistemi freedos içine xp atabilir miyim ve vista atarsam performansı nasıl olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: bulentacar35

BU ÜRÜNÜN NORMALDE SATIŞ FİYATI 999 USD+KDV
    KAMPANYADAN DOLAYI 699 USD+KDV YE ÇEKİLDİ.. ŞİMDİ PİYASADA PEK KALMADI O FİYATA AMA ÜRÜN HALEN VAR.
    BİZİM STOKTADA MEVCUT SANIRIM 675 USD+KDV SATIŞ FİYATLI SANIRIM..

BU KADAR ÖZELLİK BU FİYATA BENCE ÇOK İYİ.. ALMANI TAVSİYE EDERİM.İŞLETİM SİSTEMİ FREEDOS AMA VİSTAYLA PERFORMANSI BANA GÜZEL GELDİ..OYUNLAR HAKKINDA HENÜZ BİLGİM YOK..AMA SATTIĞIM KADARI İLE HİÇ BİR MÜŞTERİMDEN ŞİKAYET ALMADIM..1 AYLIK BİR SÜRE İÇERİSİNDE..
    quote:

Orjinalden alıntı: webdizayn0

Parlak Ekran

AMILO Pro V3405
    14,1” WXGA
    Core 2 DUO T5500 1.66
    1024MB DDRII PC533
    120 GB SATA HDD
    DVD Burner (super multi)
    Intel Chipset 945GM
    Bluetooth
    Tv-Out
    FreeDOS

daha stoklarınızda varsa ben almak isterim
    yanlız kapıda ödeme sizde varmı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.