Şimdi Ara

Fujitsu - Siemens Amilo Yeniden kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir yakınımın Fujitsu - Siemens Amilo dizüstü bilgisayarının windowsu çökmüş. Müşteri hizmetlerine ulaşamadım pazar pazar :)

Acaba windows işletim sistemi makinenin içine gömülü geliyor mu yoksa cd'si mi oluyor? Sahibi amatör bir kullanıcıda. Tam bilmiyor, cdlere de ulaşamadık. Eğer gömülü geliyorsa windowsu yeniden kuran kısayol tuşu hangisi oluyor acaba? Windows açılmadan yeninden başlıyor.

• Meğersem windows xp lisanslı makinelerde işletim sistemi tümleşik gelmiyormuş, fijutsi-siemens için söylüyorum.
  • Merhaba,

Gömülü derken sanırım HDD'nin içinde olup olmadığını soruyorsunuz ? Bildiğim kadarıyla bu sadece fujitsuya ait bir olay değil. Diğer markalardan da böyle bir olaya denk gelmedim. İşletim sistemini yüklemek için standart prosedür ya recovery CD ya da normal işletim sisteminin Cd'si. Elinizde laptopunuza ait her hangi bir CD yok ise bir şekilde temin edeceğiniz işletim sistemine ait CD ile normal yüklemeyi yaparbilirsiniz. Ancak Seri numarası için Laptop altında bulunan daha önceki işletim sistemine ait olan seri numarasını kurabilirsiniz.

Selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: hisbab

Meğersem windows xp lisanslı makinelerde işletim sistemi tümleşik gelmiyormuş, fijutsi-siemens için söylüyorum.
  • İmzamdaki makinada home edition vardı ve direk format atarak cd ile xp professional kurudum. sanırım bi cd ile halledersin işini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siemens G120C Sürücü
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.