Şimdi Ara

Casper Kurtarma DVD ile HP Notebook Format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın Casper marka masaüstü bilgisayar aldığında yanına Windows 8 Single Kurulum Cd si vermişler. Ben şimdi bunu HP markaya kurarsam UEFİ modda bilgisayar çalıştığında Hp yerine Casper resmi gelir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 6 Ağustos 2014; 2:44:38 >

• DVD gerçekten orijinal windows'a birşey olmaz. Ama Casper'ın kurtarma programından imaj alınmışsa, bilgisayar %99,9 hata vererek açılmayacaktır.
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    Yok bilgisayar satın alındığında yanında gönderilen bir dvd bununla kurulum yaptığımızda format atar gibi atmıştı casper'a şimdi ben bunu notebook hp de denemek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 24 Temmuz 2014; 21:29:16 >
  • recovery yedeği bir DVD'ye sığmaz.

O yüzden format atmayı deneyebilirsin.

Ama PC müsaitse sanal bilgisayar olarak kurup deneyebilirsin. Daha garanti olur.
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    Satın aldığında gelen DVD ler ayrı ayrıydi. Driver ayrı cd format ayrı cd mesela. Sistem geri yükleme değil bence
  • Merhaba;

Eğer DVD ozel olarak hazirlanmis bir DVD ise sizin donanima kurulurken hata verecektir ki bu tur DVD lerin uzerinde yalnizca su marka bilgisayar icindir ibaresi yer alir. Muhtemelen de bilgisayariniz ile gelen DVD bu sekildedir. Bu tur kurulum medyalari bilgisayar firmalari tarafindan mudahele edilerek ozellestirilmistir ve sadece kendi donanimina ait suruculer eklenmistir. Gene de denemekle bisey kaybetmezsiniz.
  • Arkadaşlar bu casper kurtarma Windows 8 Single Language dvd ile hp marka notebook format attım. Sizde recovery bozulmuş yada windows 8.1 yükleyip geri dönmek istiyorsanız bı yöntemi uygulayın.

Kurulumda herhangi bir hata vermedi sadece bilgisayar sistem kısmında casper logosu çıktı

Onuda şu yöntemle sildim

Çalıştır - Regedit [HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion OEMInformation] tıkladığınızda bu bilgiler karşınıza çıkıyor

OemInfırmation klasörü sağ tıklayıp tamamen silin

Bu bilgilerin ve resmin tamamen silindiğini göreceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 6 Ağustos 2014; 2:42:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba laptop format yardım?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.