Şimdi Ara

SAMSUNG MODEL LAPTOPA WİN10 FORMAT ATMAK USB İLE [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
22.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar elimde bi arkadaşın laptopu var. Samsung model F2 den bios a giriyor F4 den recoverye
    Normalde F4 den USB ile format aticam ama recovery ı geçemiyorum . Bu recovery ı nasıl atlarim. Bı yardım etseniz. O recoveryi nasıl geçerim kurtarma yapmak istemı yorum . Sıfırdan format nasıl atarım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Londias -- 31 Ocak 2017; 1:38:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung Model Laptop'a Windows 10 Format Atma (USB ile) [Çözüldü]

Samsung laptop'unuzda Windows 10 işletim sistemini USB sürücü kullanarak formatlamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Windows 10 ISO dosyasını indirin ve USB sürücünüze yazdırın.
    2. Bilgisayarınızı kapatın.
    3. USB sürücüsünü bilgisayarınıza takın.
    4. Bilgisayarınızı açın ve Samsung laptop format tuşuna (genellikle F2 veya F12) basarak BIOS ayarlarına girin.
    5. BIOS ayarlarında USB sürücüsünü ilk önyükleme cihazı olarak ayarlayın.
    6. İşletim sistemini yüklemek için ekrandaki talimatları izleyin.
    7. Format işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarınız yeniden başlatılacaktır.

Önemli Notlar:

• İşleme başlamadan önce tüm önemli verilerinizi yedeklediğinizden emin olun.
    • USB sürücüsünün en az 8 GB depolama alanına sahip olduğundan emin olun.
    • BIOS ayarlarına girmek için Samsung laptop bios tuşunu kullanmanız gerekebilir.
    • Format işlemi yaklaşık 30 dakika ila 1 saat arasında sürebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm. Windows 8 lisanslı olan bu bilgisayara windows 10 formatı atacaktım fakat bir türlü recoveryi geçemeiştim. Birde USB formatı atacaktım bu yüzden de USB yi görmemesi ayrı bir sıkıntıydı. Şimdi SAMSUNG model laptoplarda ki bu çözümü anlatıyorum. Öncelikle bilgisayarı açarken F2 tuşu ile BİOS a girin. Advanced menüsünden Fast Boot seçeneğini DİSABLE yapın sonra BOOT menüsünden Secure Boot seçeneğinide DİSABLE yapın ve ayarları kaydedip çıkın. Bilgisayar açılırken F10 tuşuna basın Karşınıza 3 seçenek gelecek birincisi HDD yani harddiskten format bunu seçince windows unuz açılıyor. İkinci seçenek CD/DVD ve üçüncü seçenekte biosta girmektir. Siz USB ile format atmak isteseniz bile CD/DVD seçeneğini seçeceksiniz bu şekilde sorunsuzca USB den format atabilirsiniz. Ben çok uğraştım USB yi gördürmek için bir kez BİOS ta gördürdüm fakat oda hemen kayboldu yapamadım sandım en son çare CD/DVD seçeneğini seçtim ve format atmaya başladı. Bu arada pc nin modeli SAMSUNG np355v5c.

• Bende dün HP pavilion dv6 6020et notebookuma setup ile kurdum Windows 10.

Windows 8 den iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Londias kullanıcısına yanıt
    Hocam süpersin bi Samsung laptop bendede vardı ama bi türlü Flashı göremiyordum menüde deidklerini disabled falan yaptım oldu :) sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.