Şimdi Ara

Hdmi kablosu ile Tv den format atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçtiğimiz günler de laptopumun ekranı kırıldı ve ben de cıkardım, ekransız bir şekilde hdmi ile tv ye bağladım ve oradan kullanmaya başladım.. İyi güzel derken laptopumda sıkıntılar meydana geldi ve ben de format atmak zorundayım, yalnız tv ye görüntü "windows başlatılıyor" dan itibaren geliyor yani dos'da görüntü alamıyorum bu problemi nasıl çözebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baska bir pc daha olsa hddyi pcye takip on yuklemeyi yapip restart attigi esnada hddyi tekrar laptoba takip kuruluma devam edebilirsin

• VGA girişi varsa bir yerden VGA kablosu bularak halledebilirsin. VGA girişi yok ise internet üzerinden HDMI-VGA dönüştürücülerinden bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

Baska bir pc daha olsa hddyi pcye takip on yuklemeyi yapip restart attigi esnada hddyi tekrar laptoba takip kuruluma devam edebilirsin

Olmaz oyle on yuklemedi driver yuklemesini taktigi pcye gore yukler sıkıntı olur hocam

Soruya gelirsek arkadas demis zaten cift tarafli vga kablosu bul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbistan8282 -- 23 Kasım 2015; 23:25:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbistan8282

quote:

Baska bir pc daha olsa hddyi pcye takip on yuklemeyi yapip restart attigi esnada hddyi tekrar laptoba takip kuruluma devam edebilirsin

Olmaz oyle on yuklemedi driver yuklemesini taktigi pcye gore yukler sıkıntı olur hocam

yükleme %100 den sonra restart attığında açılmasına izin vermeden gücü kesersen sorun yok, yani sıkıntı olmuyor, kesin bilgi dışında yönlendirme yapmayalım ki sorun yaşayan arkadaşın çözüm yolu kapanmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpikalpi

quote:

quote:

yükleme %100 den sonra restart attığında açılmasına izin vermeden gücü kesersen sorun yok, yani sıkıntı olmuyor, kesin bilgi dışında yönlendirme yapmayalım ki sorun yaşayan arkadaşın çözüm yolu kapanmasın.

Format atarken once siyah ekranda dosyalar yukleniyor diyor sonra cd key eula falan yeri geliyor. Bu ikisi arasinda bi 5 dk sadece arka plan resmi oluyor ve bi 5dk bekliyoruz bu sirada driver yukledigi biliyorum.

• quote:

quote:

tamam bende diyorumki windows kurarken dosyaları açtıktan sonra bi restart atıyor o aşamadan sonra driver kuruyor sen o esnada kapatıp pc yi diski diğerine takarsan driver kurmaya orda devam eder.Ben teknik servisim bunu mantık yürüterek cevaplamadım.Birde sata ıde ahcı ve uefi veya değil bunlar aynı olmalı her laptoptada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.