Şimdi Ara

ful str blade cold nası char bilgisi olan yardım etsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben archer olcam ya bune kasılmıyo archerde 1 aya 52 kasarım bunda 1 aya 32 zor kasılıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: IImmortall

ben archer olcam ya bune kasılmıyo archerde 1 aya 52 kasarım bunda 1 aya 32 zor kasılıyo

ya ganga biz intlere devammı etsek
  • bence en cok defans olac char full int sword-shield onda bide yatır-batır oldumu bide elinde sos varsa kral charlardan biri olur
  • quote:

ben archer olcam ya bune kasılmıyo archerde 1 aya 52 kasarım bunda 1 aya 32 zor kasılıyo

Güzel kardeşim dedik sana, blade griding char değildir diye.Genelde adam glavie ile kasıyor pvp de blade kullanıyor.

Ama sana tavsiyem pure str glavie/archer cold veya fire git.Zaten pure str olacağın için fire cold ileri lvl de dmg en fazla %20 katkı yapacak,ama cold pve de işine bayağı yaracayacak güven bana.Hatta cold glavie ile yüksek lvl de sana kırmızı olan monsterleri bile kesersin,archer ile hem unique kesmen şansın olur,pure str olduğun için HP süper olur,heuskal pasifleri cabası,str base olduğu için yüksek crt vurma şansın artar,pacheon pasifleri senin vuracağın dmg isabet oranını ilerike lvlde bayağı artırır.Archer ile hızlı kasarsın ,glavie ile pvp ye takılırısn.Thief-hunter svaşalırında uzaktan atış yaparsın ,şahinleri glavie ile kulanırısn vsvsvsvsvsvsvvsvsvs......nerdeyse 1yıllık ve az 14-15 char (en az 54+) geliştirp satan birinin tecrübesi ile söylüyorum

Hem 2 skill olunca sıkılmazsın.Glavie ve archer skiilerinde gereksiz olanalrı açmazsın.Düzgün yapılandırısan fazla sp de istemez.

Daha ben ne diyeyim sana....Bakma sen balde kraldır geyiklerine o eskiden miş,lvl80 sağlam pure int tekte indiriyor blade di(block yemezse,ve lvl artkca pure int muazzam dmg artışı oluyor inan bana ortalığın a... koyuyorlar) bizattihi kore serverinde oynamış görmüş biri olarak yazıyorum

Edit:Ha bu aradah içbir zaman lvl 52+ dan once charın gerçek gücünü göremezsin,lvl 42 'ye kadar her türlü hybrid kraldır,ama ondan sonra sı..yor...inan bana (6:1 veya 7:1 int:str hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 27 Ocak 2007; 22:20:06 >

• olmaz olum ınt ölüyo hmn görmüyonmu tolgayı adam skılsız kesti onu
  • sen dvm et ben sana yetişirim o kadar görevi yapmak zor olsa bile
  • quote:

olmaz olum ınt ölüyo hmn görmüyonmu tolgayı adam skılsız kesti onu

Pure int char uzman işidir,hiç bulaşma.Çok zahmetli ,oldukca iyi oyun bilgisi ister.Her babayiğit sağlam int ci olamaz.Onun için millet pure str gidiyor..
  • tmm arkadaşlar yardımlarınız için çok tşkler ben archer olmaya kaarar verdim ful str/cold/bow bence kolay kasılır pvp dede hmn yatmaz bide şekil bi chardır 52 den sonra
  • OLM BENCE SEN O KASAMAYACAKSIN ÖNCEKİİ CHARINDA 52Dİ BIRAKTIN ONU NEDEN KASILMADIĞI İÇİN BUDA ÖLE OLCAK BENCE İNT CHAR NA DEVAM ET
  • yok ya ınt char oynamasını bilmiyorum ben bilsemde nereye kadar 3 kişi daldımı yatıyorum hmn ben archer olunca kasarım bunuda bırakırsam eğer oyunu bırakırım o aynı görevlerii yapmaktan midem bulandı
  • YENİ CHAR A BAŞLADIN O GÖREVLERİ TEKRARDAN YAPACAKSIN İNSANIN İÇİ GİDER O GÖREVLEİ TEKRARDAN YAP MAK YAAWW NASIL DAYANACAKSIN HAYRET SANA ALLAH KOLAYLIK VERSİN
  • tmm da kolaylık versin diosun bide ban lıyosun beni tam bi lol sun sen ya şu görev işine gelincede çoğu görevi yapmıcamki yapcamı kim söledi
  • İŞTE ÖLE YAPARSAN BİRAZ ZOR LVL ATLARSIN SANA HARBİDEN ALLAH KOLAYLIK VERSİN DİOM SEN 50 OLCAN BEN ARTIK 65-64 O CİVARLARDA OLURUM
  • Öncelikle 3 force ne ise yarardan bahsetmek lazım.
    Cold fiziksel defans verir ve saldırıda freeze.
    Fire yüksek dmg verir fakat light ile aralarında fark yok kadar azdır str icin.Sonucta fire nuke atmayacaksınız.
    Ancak light karsıdakinin parry ratio sunu düsürür ki bu dmg i arttırır.
    Nedense str archer lar hic light kullanmazlar oysaki kendilerinde attack rating veren skill vardır.
    Attack rating arrtıkca vurusunuz max a yaklasır ve karsıdakinin parry ratiosu azaldıkca da bu vurusunuz artar.
    Sonucta light ile saldırmak her zaman daha avantajlıdır ancak heuksal isen bicheon isen istediin seye göre deisir adamı felc edip grup elemanlarına yardımcı olmak icin cold idealdir.
  • ne ölürsün ne öldürüsün. İtemlar iyiyse arada bir yatırdığın adam çıkar. Kral falan da değildir
  • ewt ya 3 kişinin arasına giriyom sağ çıkıyom ama bi tanesi bile yatmıyo
  • oyunda lvl 70'e gelmiş 10 blade'den 8'i glavieye çeviriyor karakterini.Cold kadar saçma bi imbue skill yok.Oyunca lvl 80 olup resictance basmamış oyuncunerdeyse yok.Arkadaşım en mantıklı str char glavie.Hem iyi kasarsın hem iyi öldürürsün.Blade'in sadece sk,ller, goze h,tap ed,yor o kadar
  • herkesin bildiği gibi magic damagelerin arasında en eziği olan cold tabletler yokken bladerların tek geçim kaynağıydı knockdown la berebar kullandıkları cold çoğu insanı çılgına çeviridi. ki karşınızda sizi sürekli donduran ve buzlarınız çözüldüğü sırada çatank efektiyle yere yatıran bir adam oluyordu tabletler bladerın tahtını sarstı ve işini biraz bilen bladerlar fire a geçti.
    fakat eskiden milleti deli eden ama yinede kesmekte zorlanan bladerlar için fire çözüm değil hiçbir blade sosun+9 falan değilse kaydadeğer mag. damageler vuramaz dolayısıyla fire olmanında onlara ek bi getirisi yok. ama tankmıdır? tabiki hla oyunun en sağlam tanklarıdır lakin benim oyundan zevk alma anlayışım bir karakterin kimseyi yatıramaması değil (yatıp yatmaması önemli değil full int spear açarım arada sırada birilerini yakaladığım yerde kızartırım bu bence blade olmaktan çok daha zevkli)

şu an içinse full str glaive charlar revaçta . kasılması kolay , verdiği damageler gayet iyi , oyundaki Hp si en yüksek char, ve brçok kişi bu charı kastığı için silahlarını bulmakta zor değil kısacası garanti bir chardır

ama hiçbir zaman hiçbir char için oyunun kraldır demedim mastery yetmezliği nedeniyle hayalimdeki hybrid charı açamıyorum (o char krallığa adaydır ama mastery sınırı yüzünden istenilen gibi olmaz)
    ama iyi kasılmış hybrid charlarında iyi işler yaptıkları görülebiliyor

int. e gelince arkadaşlarında dediği gibi tamamen profesyonel işi. ilk 2 charımın int olması bu açıdan beni büyük zorluklara sokmuştu
    birincisi az lag olan ve çok kalabalık olmayan bi serverda oynamak lazım . ikincisi kesinlikle bicheon kullanmak lazım
    üçüncüsü sos itemler(+5ler de makbuldür) buda hekesin yapabildiği birşeydeğil

kısacası kafam rahat olsun diyosan str glaive / fire aç derim

• ABİCİM İYİ GÜZEL DE BLADE COLD GİDİYO ARKADAŞ ONLA ÇOK ZZOR KASILMAZMI?
  • ben kararımı verdim bow a dönüyorum archer olcam cold,/ bow bende süper kolay kasılır hem
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.