Şimdi Ara

ful str blade cold nası char bilgisi olan yardım etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim xıanda böle bi charım var daha düzenleme aşamasındayım onun için bilgisi olan yadım etsin şimdiden tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IImmortall -- 27 Ocak 2007; 0:38:30 >

• full str cold taş gibi bir char dır efsanelerden birisidir aynen devam edebilirsin.
    detaylı bilgileri üst topiclerde sabit mesajlardan okuyup neler yapman gerekir onları da ögrenebilirsin.

o char ı kim yenebilir sorusu çok gneiştir cevabı yoktur herkes yenebilir, veya kimse yenemeyebilir
    itemler, vurus skilleri refleks hepsi bir etkendir.

Ps: başlığı küçük harflerle yazarsanız hem göz yormaz hemde kibar olur iyi oyunlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraloob -- 27 Ocak 2007; 0:24:27 >
  • saol kardeşim tşk 2 tane lvl 50 küsür char bıraktım ama buunu bırakmıcam ınt chardan hayır gelmedi bana ondan str açtıım kasması zor ama olsun tşk
  • Full str fire daha ii eskıden olsa cold blade en saglam char olabılırdı ama tabletler cıknca cold un bi anlamı kalmadı blade fire cok daha ii bence
  • aslında senin dediğinde doğru ama benim düşüncem şu nukerlere karşı olmak onları hareketsiz bırakmak sadece nukerlere değil tabi herkese dondurcam çünki blade skılleri çok seri cold la kesin karşı rakip donar kalır
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.candemir

Full str fire daha ii eskıden olsa cold blade en saglam char olabılırdı ama tabletler cıknca cold un bi anlamı kalmadı blade fire cok daha ii bence

ne alaka dediğiniz çok ütopik aynı bütün giysilerim sos demiş gibisiniz, ne yani karşınızda ki her adam full cold reduce mu yapmış itemlerine yok öyle bir char varsa da 3-5 tanedir cold canavar gibidir tavsie ederim
  • Herkesin gözden kaçırdığı bir nokta var.SRO oyunu guild war,yada job war üzerine programlamış.

Bazı charlar support dur.Mesela Pure str Blade çok sağlam tankdır.Keza Pure str glaviede aynı şekilde.Pure int muazzam dmg vurur belli mesafeden hatta alan saldırıları süperdir.Archer uzaktan saldırır nukelerin korkulu kabusudur.

Alch tabletler ile artık ice pvp de yemiyor,zaten dmg leri cücük gibi.Ancak Pve de işe yarar.SRO nun bu özelliğinden dolayı mükkemmel char yapılandırması yoktur.Genelde item ve silah sağlam olursa süper olursun falan deniyor,sadece silah ve itemle olmuyor özellikle pacheon pasif ve şahinleri eppey fark ettiriyor dmg lerde.
    Ben hemen hemen tüm yapılandırmaları (pure-hybrid) kastım,hatta defalarca 64+ e kadar,öle lvl 40-50 de bırakmadım.Herşey char ın balance da gizli!!! Eğer dmg hesaplamasını biliyorsanız (ki bunun formulu var isteyene yazabilirim) balance,attack rating,passif,Phs&Mag reinf. un nasıl etki ettiklerini görebilirisiniz.

Son olarak şu tecrübemi paylaşayım,pure str blade griding charı değildir.Ancak unique keserken,guild warlarda tank olur,pvp de ise zor yatar ama zorda yatırır.Ama Hybrid 6:1 sword/shield in evire çevire blade rezil ettiğini gördüm.Şimdiye kadar unique kesen blade görmedim ben.Gören varsa lütfen yazsın.

Pure str cold blade in kralığı eskidenmiş (alch çıktı mertlik bozuldu hesabı),çünkü en az dmg i versede seri combolarla karşısındaki rakibi dondurmaktaydı.Ama kore-çin ve avrupa forumlarına bakın kimse tavsiye etmiyor.

Herkesin zevki farkldır,kimi sağlamcıdır,kimi ateşlidir

Not:herşeye şehir efsanesi ütopik diyen kardeşim, ütopik falan değil bizatihi tecrübe ettim.Müşternin isteği üzerine Pure str Glavie/blade fire-ice kastım.Pvp -Pve defalarca arkadaşlarla test ettik.Herkes ice basıyor hele yüksek lvl de olmazsa olmaz, takılara ice tablet basmak ole zor da bişey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 27 Ocak 2007; 2:25:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tmm cold az vuruyo ful str bladede fire mi olayim ? firede mag.def de var birazda ondan dönebilirim
  • beyler fireyemi dönsem ya kararsız kaldım hiç fire skılını kullanmadım ilk charda cold dum yine 2. chardada elektrıktım fire nası acaba ??
  • http://forum.donanimhaber.com/m_11825878/mpage_1/key_//tm.htm#11872875

Bu başlık altında konular var,orayı incelemeni tavsiye ederim.Blade ile ilgilide inceleme linki olması lazım.
  • ok saol tşk ben fireye dönmeye karar verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: IImmortall

ok saol tşk ben fireye dönmeye karar verdim

Blade kasacaksan fire/cold gitmeni tavisye ederim.Ama şunu söyleyeyim işin zor
  • Cold blade oyunun en etkisiz buildidir.
    Birtek mob kesebilir. Onun da tanesini 5 dk da falan.
    Adam 3 mob kesene kadar int bir char level atlar.
    Artı alchemy den sonra end game itemlerine cold resist basmayan hiçbir pro oyuncu kalmadı. Buna rağmen cold blade iyidir diye diretmek oyunu zerre bilmemektir. SEn fenasi yi dinle. Blader olacaksan fire den şaşma.
    Gerçi bladenin fire si de light i da elinde extreme item olmadan adam kesme özürlüdür.
    Sana şöyle söyleyeyim. Full farmlı blader arkadaşım (bicheon 69, fire 69, light 69 cold 60 max skill) imzamdaki charı elinde +6 crit 10 blade ile 10 maç üzerinden sadece bir veya 2 kere kesebilmektedir. Ama elinde 12+crit ve +9 veya sos bi silah olsa serverda rakibi olmaz o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 27 Ocak 2007; 7:10:48 >
  • yani bladeden hayır gelmezmi diosunuz daha charı yapılandırma aşamasındayım glve de dönebilirim?
  • quote:

yani bladeden hayır gelmezmi diosunuz daha charı yapılandırma aşamasındayım glve de dönebilirim?

Blade den hayır gelir. Ama iyi kasar, sağlam sp farm yapar, bi de üstüne extreme bir silah çekersen serverin krallığna oynarsın. Ama bunları yapmaya ömrün yeter mi bilemem. Çok emek isteyem bi chardır blade. Bi de çok iyi item.
  • quote:

yani bladeden hayır gelmezmi diosunuz daha charı yapılandırma aşamasındayım glve de dönebilirim?

76 lvl glavie pure str glavie charım olmasına karşın zaman zaman blade mi açsaydım diye düşünürüm hepçok zevkli char ayrıca str cold blade en üst lvl de kolay yıkılmaz duvar gibi chardır ama karşısındaki de üst levelse onu yıkmasıda kolay deil o aşamada itemlerin üstünlüğü çıkar ortaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 27 Ocak 2007; 10:18:38 >
  • Full str fire tek geçerim
  • nukercilere karşı cold blade baya bi iyi ama ben karar verdim fire glve e döncem bence iyi işini fazla uzatmıyo kolay kasılıyo
  • yaw ben biraz blade kastım lvl 20 den 21 oldum çok zor elinde de sos vardı bide full sos setti ayrıca D:
  • sana tercihim buz u bırak fire ol
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.