Şimdi Ara

Priest te int veya str farkı ne ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde herkes bufferda int e ver dio bazıları da str ye fakat ben bunun arasındaki farkı hiç bilmiorum çünkü daha önce hiç priest açmadım yardım ederseniz sevinirim!!!

• Ben civcivken adamın teki 144 STR gerisi full INT demişti.

STR attack için..
    INT ise kıyafet vs için.

Ama STR yaptığım için, FP giyemiyorum. LVl 51 ama..
    Ben 144 INT yapmanını öneririm..
  • STRDE ATAK FAZLA İNTTE DEFANS ÇOK ŞEY VAR ANLATAMICAM
  • int olursan itemlerin de saglamsa defansın yğksek olur wede yatmazsın ama str olursan gelenden geçenden 1k yersin takıların saglamsada herkesin üstünden geçersin iş bu oyunda priestte biter
  • ark daşım str olunca battel priest olursun atağın yüksek olur ama defans biraz düşük olur int olursan defans çok ii olur ama atağın kötü olur
  • intte defans çoktur elbise giyersin... strde atak çoktur çıplak dolaşırsın
  • O zaman ben str ye vercem fakat elbise de giymek istiorum int e ne kadar vermeliyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: doğuştan_cimbom

ark daşım str olunca battel priest olursun atağın yüksek olur ama defans biraz düşük olur int olursan defans çok ii olur ama atağın kötü olur

intte attağın kötü olur diyenin alnını karışlarım 70 lvl int e str gelecek str ya masterı yanınca kaçar yada yatar

link i bulamadım 70 lvl 2 priest in kapışması war int de smite hammer+8 dol +7 war str de ms +8 takıları bimiom int alıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djats2 -- 25 Haziran 2006; 14:17:41 >
  • itemlerin sağlamsa bp çok ii iş yapar ama eğerki diilse çok ii iş yapamassın unique takılar şart defans hp ve str için en az +8/hp,str karışık kıyafetler +7 iron impact yada +8 ms olduğu zaman çok ii iş yaparsın ama bunlar yoksa int ol hp takılar bi tane defanslı kalkan(dagger,arrow,spear vs...)+6/10hp shell set linede bi tane silah alırsan(silah önemli diil atak yapmıcağın için)62de dağılımda 60 aura 45 heal 1 master şeklinde olucakbattle priest için erkek normal priest için kadın öneririm
  • bak 72 ye kadar int ver ki +7 giyinebilesin hemde atağın fazla olurr gerisini full str
  • int değerin ne kadar yüksek olursa o kadar fazla manan olur. partilerde buff verirken veya heal kulanırken mana derdinin olmamasını sağlar. benim bildiğim +7 chitin shell üstlük 188 int istiyor. Bu değere de ulaşmak için herhalde kadın karakter seçmek daha mantıklı (priest karakter olmadığı için tahmini yazıyorum yanlışm varsa düzeltin)shell giydiğin için buff ve heal skillerine verirsen kendine +1500 hp eklersin. 1920 heal da açılırsa teke tekte zannediyorum kimseye kesilmezsin.

ama str verirsen o zaman üstüne shell giyemezsin fabric pants priest cap gibi armor satan yerden alınan en düşük itemleri giyersin ama onları +8 yapar veya hazır yapılmışını pazardan alırsın. atağın çok yüksek olur. skillerini de 57 buf 42 heal 3 malice şeklinde dağıtırsın lvl 60 olduğunda.karşındakine malice atar girişirsin. olay tamamen senin tercihine kalmış. tabi +7 shell fiyatlarını da bir göz önünde bulundur derim c de genelde 200m civarında görüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.