Şimdi Ara

Full Bursa'da %25 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın Bursa'da yeni açılan Full istasyonunda yarın (13 nisan) 12:00-24:00 arasında %25 indirim varmış Duyanlar duymayanlara haber versin
    Bu arada istasyon Mudanya yolunda Korupark'ı geçince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihen -- 12 Nisan 2011; 13:33:34 >

• tesekkurler.bugune ozelmi indirim depoda doluydu aksilik
  • %25 indirim güzelde sakata gelmeyelim
  • kaynak nere acaba kendi sitesinde yazmıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

kaynak nere acaba kendi sitesinde yazmıyor ?

Bugün bir arkadaş ordan lpg alırken çalışanı söylemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihen

quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

kaynak nere acaba kendi sitesinde yazmıyor ?

Bugün bir arkadaş ordan lpg alırken çalışanı söylemiş.

şu anda çalışıyor yani şimdi sitesine baktım ve mutlu haberi gördüm yarın kaçırmamak laızm bu indirimi ayrıca full ün bursaya şube açmasını hazirandan beri bekliyordum :)
  • Arkadaşlar saat 21:50de annemlere gittim kardeşimi bıraktığım gibi kuyruğa evimin önünden girdim :D saat tam 23:55 olduğunda pompaya güç bela ulaştım :S
    neyse 115liralıkta ben alabildim. Dehşet bir kalabalık vardı. Arada otobüsler 225tl alıp gitti. 3.ye gelen bir yeşil otobüsün olduğu söylendi. Bidonlarla almaya çalışanlar olduğu söylendi. Aracımda Lpgde var ama ona yetişemedim :S zaten bu benzin bana 1 yıl yeter :D Ama benden sonra çok fazla bekleyen vardı ne oldu bilmiyorum. Birde üstüne aracın enjeksiyon sistemi bozuldu :S kaldım orda. Arabayı evin önüne kadar tekrar itmek zorunda kaldım :) Velhasıl yorucu bir geceydi :) bursaya 2. istasyonu açarlarmı bilinmez ama lpg 2.00tlden satılıyor bir süre deneyeceğim durumuna göre sizlerle paylaşırım durumu.

Saygılarlımla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de iki arkadaşım benzinlerini fulllemişler. Biri 50 lira diğeri 60 lira krım var dedi. Bu sabah önünden geçerken baktım, opette 95 oktan benzin 4,14 full de 3,99. Denemeye değer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.