quote:Orijinalden alıntı: unforgiv3n quote:Orijinalden alıntı: m.C.k. quote:Orijinalden alıntı: unforgiv3n Dar gelirliliğin alemi yok Shell GTL Cihan hocamız mazotu kötü fakat benzinde bir problem yok demişti. Bodrum'da bayi açmışmı full bilginiz var mı en son Turgutreis marinanın içinde yatlar için bi istasyonu vardı D-marin dışında yok gördüğüm kadarıyla D-Marine araç girmiyor bildiğim kadarıyla yakıt almak için. Turgutreis D-marin aynı yerden bahsediyoruz işte yat pompacısı.
quote:Orijinalden alıntı: m.C.k. quote:Orijinalden alıntı: unforgiv3n quote:Orijinalden alıntı: m.C.k. quote:Orijinalden alıntı: unforgiv3n Dar gelirliliğin alemi yok Shell GTL Cihan hocamız mazotu kötü fakat benzinde bir problem yok demişti. Bodrum'da bayi açmışmı full bilginiz var mı en son Turgutreis marinanın içinde yatlar için bi istasyonu vardı D-marin dışında yok gördüğüm kadarıyla D-Marine araç girmiyor bildiğim kadarıyla yakıt almak için. Turgutreis D-marin aynı yerden bahsediyoruz işte yat pompacısı. Yarın gideceğim bir soracağım tanıdık aslında orası belki sokarlar benim arabayı benzin almak için.
iki aya istanbula geri dönüyorum... göreceğiz bakalım şu fullun mazotu nasılmış! doğuda satılan kaçak karışımlı mazotlardan sonra eminim performanslı gelecektir bana