Şimdi Ara

Full Donanımlı B Sınıfı mı ? Baz donanımlı C Sınıfı mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Baz C Segment her zaman full B Segment'ten daha iyi olacaktır. İkinci elde krom kapı kolu var diye kimse 5 kuruş fazla para vermek istemez. Ayrıca bir çok markanın B Segmenti baz C Segmentten daha dolu olmuyor. Örneğin Albea'nın full'ü Linea'nın bazı kadar donanımlı olamaz (alaşım jant gibi istisnalar dışında). Aynı şeyi Symbol-Fluence ikilisinde de görmek mümkün.
  • Bu fiyatları duyunca üzülmemek elde değil.
    Aralık ayında 36500 tl ye astra classic sedan dizel enjoy adam yalvarıyordu al diye.Arabamı bakıma goturmuştum.Girebilirdim ama girmedim.Şimdi kafayı taşlara vuruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevozgur -- 2 Kasım 2011; 19:05:40 >
  • Teşekkürler MAZOTŞİST alıntının nasıl yapıldığını anlayamadım ancak bu şekilde teşekkür edebiliyorum.alıntıyıda birisi tarif ederse çok sevinicem.dün saat 13 gibi aracı teslim aldım.1,6 dizel motion modeli kullandıkça iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum airbag leri (sürücü,yolcu,ön ve yan,perde),ebd li abs güvenlik açısından birde esp olsa daha iyi olucaktı üst modele param yetmedi diğer donanımlar olsa iyi ama olmaması çok önemli değil misal;yağmur sensörü,katlanabilir yan ayna,benim gibi uzun zamandır(16 yıl)araç kullananlar için yokuş kalkış sistemi veya otomatik park sistemi bunlar için fazladan para vermek benim gibi fazla parası olmayana fazla lüks.güvenlik için evet ama aşırı konfor için fazla para vermediğim c segmentinden geniş bir araç bana daha makul geldi.şimdilik kararımdan oldukça memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acer 3820TG

quote:

Orijinalden alıntı: qwasqwas

Mazda 53 bin TL malesef, Astra classic ise eski bir yüze,o kadar para vermek mantıklı gelmiyor.

Yeni Aveo dizel fiyatları belli oldu. 1.3 95HP LTZ olanı 42.000 TL. HB olanı da 41.700 lira. Pazarlıkla 40 bin olur rahatlıkla. B sınıfının açık ara F/P kralı Aveo.

Sorunun cevabı da B sınıfı oluyor haliyle. Yemişim mağaradan bozma Fiesta Titanium'unu. En üst donanım + 95 HP dizel 40 bin işte. MTV'si de düşük.

Eyvallah dostum, Chevrolet'in dizel motora geçiş yaptığını bilmiyordum. Acaba bu motorlarda Fiat'ın iş birliğiyle mi üretiliyor ? Açıkcası marka hakkında da malesef çok net bilgilere sahip değilim. İkinci elde üzmesin bizi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

Bu fiyatları duyunca üzülmemek elde değil.
    Aralık ayında 36500 tl ye astra classic sedan dizel enjoy adam yalvarıyordu al diye.Arabamı bakıma goturmuştum.Girebilirdim ama girmedim.Şimdi kafayı taşlara vuruyorum

Geçen sene bu zamanlar olsa,sanırım hangi full donanımlı ''C'' sınıfı aracı seçeyim diye konu açmıştım. Bu olay beni de sinir ediyor. Bu yüzden bazen diyorum ki az sabret,seve seve fiyat düşücekler.Ama sonra bakıyorum ben sabrettikçe,sanki başkaları çıldırmışcasına araçlara saldırıyorlar...
  • şehiriçi için b sınıfı genel kullanım söz konusuysa c sınıfı avantajlı

yalnız ben her halukarda c sınıfı diyorum sıfır b sınıfı yerine 2, el c sınıfı tercih ederim
  • hort oldu ama devam ?

bence full b daha mantıklı sanki

b+ olarak kıyaslanmaya başladığını düşünürsek bazı araçların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyagiz -- 12 Mart 2013; 18:46:15 >
  • Demişler de zaten bir kez de ben diyeyim.ikinci el Full donanım d veya c
  • Konu eski ama cevap vermek gerekirse: ihtiyaca bağlı. Yani alacak kişiye B sınıfı bir araba yetiyorsa B sınıfı alınır. Yok B yetmiyorsa mecbur C segment bir araba alınır. Kesin bir şey söylenemez. İhtiyaca ve beklentilere bakar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yaşını doldurmamış full c sınıfı ;)
  • Arkadaş çoktan ilk aracını satıp ikinci bir araç almıştır:) Almadıysa eğer ikinci el Accord, Avensis ya da Passat tarzı araç alınır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.