Şimdi Ara

Full Donanımlı B Sınıfı mı ? Baz donanımlı C Sınıfı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tLqA

2.el full donanımlı C veya D sınıfı

bunu demek için girmiştim...
  • O paraya kesinlikle b sınıfı alınmaz c nın dolusu bazı markalarda alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwasqwas

quote:

Orijinalden alıntı: over and under

arabasına göre değişir bence

C sınıfı olmasına rağmen B sınıfı arabaya değişmeyeceklerim var

Mesala hocam ? Öneri olarak,duymak isterim.

tartışma çıkar ve büyür bana kalsın

@19can84 harbiden cümlem bozuk
  • quote:

1.6 mondeo motorları da lpg'ye sıcak bakmıyor deniyordu forumda.

Ben Mondeo forumunu takip ediyorum ve BRC tüp ile sorunsuz kullandıklarını yazmışlar.25 kr yakıyormuş km de ama araba da tank gibi yani.
  • Eğer bagaj sorun değilse full donanım B sınıfı.
  • C boş...
  • Dar almayın daralmayın Kesinlikle C.

Hatta 45 vermişken 8 daha verip D alırdım.(Avensis)
  • b kullanıyorum şehir içi çok iyi ama uzun yolda daralıyor insan 45 bin verirsem sanırım alacağım araç mpv ayarında olurdu
  • Markaya göre değişir. Kimi arabanın baz donanımı dımdızlak geliyor, arka cam bile manuel olabiliyor. Misal focus comfort.

Ben kendi adıma fiestanın titanium'una 40 milyar vereceğime C sınıfı Mazda 3 touring veya Opel Astra classic tercih ederim. Hem ikisi de donanım olarak boş değiller hem de daha oturaklı arabalar.
  • Full donanımlı ama B'den büyük C'ye yakın araçları alabilirsiniz.

Örnek:

Nissan Note
    Honda Jazz
    Kia Venga
    Honda City
    Skoda Roomster

Mini MPV kategorileri de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soda23

Orta donanımlı ikinci el D segment diyorum

• Baz da olsa - C tercih ederim ben, b ile kıyaslanınca. İki donanım eksik olsun ama araba güzel olsun
  • Oncelikle ilginizi ceken araclar hangileridir, bunlari soylerseniz daha rahat yardimci olabiliriz diye dusunuyorum. Mesela atiyorum yeni astra varken eskisini dusunmuyorum dediginiz gibi biraz daha daraltirsaniz, daha iyi yardimci olabiliriz size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navi

Markaya göre değişir. Kimi arabanın baz donanımı dımdızlak geliyor, arka cam bile manuel olabiliyor. Misal focus comfort.

Ben kendi adıma fiestanın titanium'una 40 milyar vereceğime C sınıfı Mazda 3 touring veya Opel Astra classic tercih ederim. Hem ikisi de donanım olarak boş değiller hem de daha oturaklı arabalar.

Mazda 53 bin TL malesef, Astra classic ise eski bir yüze,o kadar para vermek mantıklı gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incubuss

Oncelikle ilginizi ceken araclar hangileridir, bunlari soylerseniz daha rahat yardimci olabiliriz diye dusunuyorum. Mesela atiyorum yeni astra varken eskisini dusunmuyorum dediginiz gibi biraz daha daraltirsaniz, daha iyi yardimci olabiliriz size

Hocam haklısınız,aralık geniş ancak,konudan beklentim de şu yöndeydi,ben olsam baz C seçerim,şu araç olur gibisine. Açıkcası,yakıt ekonomisi dışında,büyüklüğü genişliği pek önem arz etmediğinden,bir çok taşıta açık durumdayım.
  • quote:

quote:

quote:

arabasına göre değişir bence

C sınıfı olmasına rağmen B sınıfı arabaya değişmeyeceklerim var

Mesala hocam ? Öneri olarak,duymak isterim.

tartışma çıkar ve büyür bana kalsın

@19can84 harbiden cümlem bozuk

Benim açımdan sorun yaratmaz hocam :) Ama düşünmem için,yararlı olabilir fikriniz. İlla da söylemek istemiyorsanız,pm ile de iletebilirsiniz :)

• Kesinlikle C derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue-10

bende bu soruyla 15 gün bayileri dolaştım b sınıflarını inceledim punto,i20,polo,corsa arasında dolaştım en çok punto üstünde yoğunlaştım ancak istediğim fiyata inmediler.elimdeki aracıda düşük fiyatla almak istediler.sahibinden com da dolaşırken kia bayiinde 2011 ceed kaldığını gördüm.balıkesirde neredeyse yok sayılır, bayiye gidip eşimle birlikte bu araca baktık.tabi b segmenti araçların darlığı yok, fiyat olarakta makul olunca almaya karar verdik.yarın teslim alıcam bakalım.şimdiye kadarki araçlarım c segmenti olunca b segmenti araçların hiçbiri tam olarak içime sinmemişti ceed in içine oturunca bi ferah hissettim kendimi, fiyatta b segmenti araçlara yakın olduğu için tercihimi bu yönde kullandım inşallah pişmanlık duymam.

Hayırlı uğurlu olsun, tecrübelerime göre Cee'd sınıfının en ferah (diz ve baş mesafesi olarak) otomobili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazotşist -- 2 Kasım 2011; 16:04:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

O para bende olsa ne mi yapardım ?

42000 tl ye temiz benzinli 1.6 mondeo titanium alırım.Bide lpg takarım.

Hem full ,hem D sınıfı

Nasıl olur ?

o para olsa 45bin tl ye 1.6 modeo SELECTIVE alırıım.Bir de lpg .Titaniumdan daha daha mis olur:)
  • quote:

Mazda 53 bin TL malesef, Astra classic ise eski bir yüze,o kadar para vermek mantıklı gelmiyor.

Yeni Aveo dizel fiyatları belli oldu. 1.3 95HP LTZ olanı 42.000 TL. HB olanı da 41.700 lira. Pazarlıkla 40 bin olur rahatlıkla. B sınıfının açık ara F/P kralı Aveo.

Sorunun cevabı da B sınıfı oluyor haliyle. Yemişim mağaradan bozma Fiesta Titanium'unu. En üst donanım + 95 HP dizel 40 bin işte. MTV'si de düşük.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.