Şimdi Ara

FULL GETZ DİZEL İLE YENİ POLO DİZEL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1200 kg mı yav getz o kadar ağır nolamaz nayırr hakikaten gerçekmi bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: burkon

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Corsa
    Ucuz seni üzmicek, motoru performanslı sana ilerde milyarlık masraf açmayacak bir dizel istiyorsan Palio alacaksın
    Yoksa isteyen istediğini söylesin, bütün taksicilerde bu var, binlerce araç yolda şu anda, en ucuz parça Türkiyeye en uygun dizel motor, en sağlam dizel motor, her zaman için yerli araçtır...
    Ama paran çoksa göze alıyorsan, git Corsa al bence en baba araç sınıfta Corsa...
    Ama kafam rahat olsun, ucuz olsun benim cebimi de beni de üzmesin diyorsan , dizel sakat iştir benzine benzemez Palio al

polo için bi şey diyemem amma;

getz le palio arasında bariz 3 yıllık bi mekanik garanti farkı var

getz koskoca 5 yıl palio sadece 2 yıl

bide ikinci el farkı

18-20 arası 2004-2005 palio dizel bulabilirsin .getz bu rakamlara zor...

Şu Getz in 5 yıl garanti olayı çok iyiymiş...
    Ya 2. el olayında 23 milyara Getz var mesela, bunun 2004 ü kaç para eder?
    Ben 2004 üne km sine göre 17 milyar zor veririm...2. el ölü...
    Plio ya gelince 27 milyarlık Palio yu sen 18 e zor bulursun...
    Onun dışında Palio makyaja girdi, eski kasanın ucuz olması doğal...
    Yani Türkiye de en çok değerli araç Tofaş la Renault dur abi
    Getz baya yakıyormuş, ama 1.5 motor 80 küsür beygir o araç 1.6 benzinli motorlar dan çok daha falz keyifli olur, o küçük araç babalar gibi gider...
    Sonuçta dizel...Vallahi baya baya kafama oturmaya başladı şu GETZ olayı
    Ben kendime bir liste yaptım şu anda alırsam
    1.Palio 2-Corsa 3.Getz oldu... Diğerlerini eledim... Getz ilk 10 a bile giremezdi ama vallahi svmeye başladım her geçen gün yeni bişiyini duydum buradan sempati oldu...
    En çok istediğim araç Corsa benim hayalimdeki araba ama , pahalı ve servisi biraz tuzlu o nendele beni aşar...

• dizeller normal araçlardan daha ağırdır zaten bu normal
  • polo iyidir ancak poloda ve getz de aynı dert var , iki aracın motoruda eski teknoloji ve düzensiz tork eğrileri ve turbo boşlukları da cabası
    corsa ve palio zaten aynı motoru kullanıyor ve tork eğrileri zaten süper
    yakıt tüketimi konusuna gelince test verilerine göre getz okadar ekonomik değil
    iç hacim olarak polo ve getz corsa ile palio dan daha geniştir
    tüm bu saydıklarıma corsa nın kısa süre sonra yeni kasaya geçeceğinide ekliyelim
    tercihini yaparken araçları test ey öyle karar ver bence en doğrusu bu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: burkon

quote:

Corsa
    Ucuz seni üzmicek, motoru performanslı sana ilerde milyarlık masraf açmayacak bir dizel istiyorsan Palio alacaksın
    Yoksa isteyen istediğini söylesin, bütün taksicilerde bu var, binlerce araç yolda şu anda, en ucuz parça Türkiyeye en uygun dizel motor, en sağlam dizel motor, her zaman için yerli araçtır...
    Ama paran çoksa göze alıyorsan, git Corsa al bence en baba araç sınıfta Corsa...
    Ama kafam rahat olsun, ucuz olsun benim cebimi de beni de üzmesin diyorsan , dizel sakat iştir benzine benzemez Palio al

polo için bi şey diyemem amma;

getz le palio arasında bariz 3 yıllık bi mekanik garanti farkı var

getz koskoca 5 yıl palio sadece 2 yıl

bide ikinci el farkı

18-20 arası 2004-2005 palio dizel bulabilirsin .getz bu rakamlara zor...

Şu Getz in 5 yıl garanti olayı çok iyiymiş...
    Ya 2. el olayında 23 milyara Getz var mesela, bunun 2004 ü kaç para eder?
    Ben 2004 üne km sine göre 17 milyar zor veririm...2. el ölü...
    Plio ya gelince 27 milyarlık Palio yu sen 18 e zor bulursun...
    Onun dışında Palio makyaja girdi, eski kasanın ucuz olması doğal...
    Yani Türkiye de en çok değerli araç Tofaş la Renault dur abi
    Getz baya yakıyormuş, ama 1.5 motor 80 küsür beygir o araç 1.6 benzinli motorlar dan çok daha falz keyifli olur, o küçük araç babalar gibi gider...
    Sonuçta dizel...Vallahi baya baya kafama oturmaya başladı şu GETZ olayı
    Ben kendime bir liste yaptım şu anda alırsam
    1.Palio 2-Corsa 3.Getz oldu... Diğerlerini eledim... Getz ilk 10 a bile giremezdi ama vallahi svmeye başladım her geçen gün yeni bişiyini duydum buradan sempati oldu...
    En çok istediğim araç Corsa benim hayalimdeki araba ama , pahalı ve servisi biraz tuzlu o nendele beni aşar...

neyse zor oldu ama nihayet senide getz tarafına çekmeye başladım

ağırlık tamamen gerçektir bende inanmamıştım alman ve işngiliz hyundai sitelerindede aynısı yazınca inanmak zorunda kaldım ama denk gelirse bi kantara sokucam arabayı yine.
    ayrıca benzinlisi bile 1080 kg.dizel fusion 1050 kg bu arada.

• Bi ara Che. Lacetti leri yere göğe sığdıramadılar noldu şimdi???
    Getz tatlı araba ama Polo sınıf lideri her zaman 1-0 öndesin. Pheton Passat Bora Golf Polo aynı fabrikadan çıkıyor. Elantra Accent Getz aynı fabrikadan çıkıyor. Fark var di mi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdarer

Bi ara Che. Lacetti leri yere göğe sığdıramadılar noldu şimdi???
    Getz tatlı araba ama Polo sınıf lideri her zaman 1-0 öndesin. Pheton Passat Bora Golf Polo aynı fabrikadan çıkıyor. Elantra Accent Getz aynı fabrikadan çıkıyor. Fark var di mi.

hocam polo çok pahalı be....
    O paraya üst sınıf alırım, 31 milyarmış dizeli Astra 34, pazarlıkla 33 şimdi hangisi daha iyi?
    Yani bence biraz eşşee suyu kaçırmış VW fiyatı çok pahalı...
    Şimdi Getz 23 milyar,Palio aynı özellik olunca 24-25 arada tabii ki fark var...
  • ama bu hedef kitle meselesi hyundai phaeton yapamaz demek değildir o adamın hedef iparalı insanlar bu adamınki bizim gibi normal standarttaki insanlar.
  • Arkadaşım maddi açıdan ele alındığında haklısınız. Hani bizde çok zengin insanlar değiliz. Daha önce Doğan Tipo Palio vardı. Ama dedik artık almışken adam gibi alalım Polo aldık. Maaşımın çoğu arabanın taksidine gidiyo, hala da bitmedi. (22milyr 2002 Polo). Ama buna değer çünkü araba fazlasıyla hakkını veriyo banada -0- almak saçma geliyo pahalı. Gerçi bizim Poloyu da almak isteyen çok hep soruyolar -0- zannediyolar o ayrı bi konu
  • 23-24 milyara getz super. Parası olan istediği arabayı alsın.
    Ama ben polo dizel alacagıma 3-4 milyar daha ekleyip focus 1.6 dizel alırım daha iyi.
  • Yeni Polo derim.
    Avrupa hayranı falan değilim ama bu otomobil işini Almanlar biliyor.
    Bakınız; Mercedes, BMW, Vw, Ford, Porsche,
  • quote:

Orjinalden alıntı: eradnan

sağlam bir yapısı var küçük sınıf otomobiller içerisinde kasası en sağlam otomobil diyebilirim,yeni çıkacak peugeot 1007 ile ikisi güvenlik bakımından detaylı bir çalışma eseri bence...

ayrıca konforlu bir araçdır,ek olarak sürücünün sürüş stabilizesini arttırmak için EBD gibi bir donanımı bulunmaktadır ve buda onu sınıfındaki diğer araçlardan farklı kılar.

ancak polo da beni uyuz eden en büyük şey direksiyonun altında bulunan eşya gözü o göz orada çok pis duruyor ve aracı kullanırken ayakların hareketini engelliyor...işte sırf bu yüzden ben kesinlikle bir golf alıp kullanmam ama sana hoş geliyorsa öneririm bu aracı

EBD nedir onu öğren de gel

EBD elektronik fren gücü dağıtıcısıdır.
    absli bir çok otomobilde bulunmaktadır.

ESP ile karıştırmayalım lütfen.
    ___________________________________________________________________________________

yeni polo demem çünkü o fiyata 2 milyar daha ekler megane 2 dci alırım.

30milyar çok fazla o sınıf bir otomobil için.

modus dci çıkınca onu da düşünebilirim
    ama küçük sınıfta en mantıklısı getz gibi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 28 Mayıs 2005, 17:02:20 >

• o kadar mesaj yazdim we sonuccc: `sayfa goruntulenemiyor`
    kisaca ozetliyim poloya hayran kaldim ama fiyatta azitmislar resmen!! onun yerine gider ustune bikac milyar daha koyar bi ustsinif araba alirim daha mantikli
  • quote:

Corsa

Palio mu masraf acmayan araba???Ne zamandır Palio kullanıyorsun ki bunu soyleyebiliyorsun?Ben cıktıgından beri bu palio illetini kullandım motorda deismeyen parca yok.1 hafta yatmaya gelmiyo o arabalar.Hayatımda gorduum ben dandik araba!!!Opel icin bisi soleyemem o da zevk meselesi!

• Kalite istiyorsan kesinlikle polo...
    Sınıfının üstünde bir malzeme kalitesi ve işçiliğe sahip.
    Daha oturaklı ağır başlı bir otomobil.
    Ayrıca satarken daha avantajlı olursun
  • Bu kıyaslamada polo almak o kadar gereksiz ki ,,,, kesinlikle getz alınmalı .. Karşılaştırmaya bile gerek yok. Kalite isteyende polo polo hikayesine kanmayın fiyat/kalite fiyat/donanım konusunda getzle kapışacak rakip yok ,,
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.