Şimdi Ara

FULL GETZ DİZEL İLE YENİ POLO DİZEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar full donanımlı getzin dizeli 27 milyar bu fiyat pazarlıla 26 ya kadar duşurulebiliyor.özellikleri;abs+ebd, 4 hava yastığı, klima, polen filtresi, elektrikli ve ısıtmalı dikiz aynası, asimetrik katlanan arka koltuklar, sunroof, yol bilgisayarı, deri direksiyon ve vites kolu vs vs. poloda ise sunroof ve abs ebd bulunmuyor. getz 82 beygir polo 80 beygir(yenisi). buna karşılık getzin fiaytı 26 iken yeni polonun dizeli 31 milyar 30'a alınabilir. sizce aradaki bu 4 milyar fark abs si olmamasına rağmen polo almak için yeterli midir? boyut olarak hemen hemen aynı olan (hatta getz biraz daha geniş) bu iki araçtan sizce hengisi daha avantajlıdır.

• satarken polo değer kaybetmiyecek ama getz kadar.

polo alırdım ABS bu tip araçlar için avantaj olarak görmüyorum ...

en azından araba değişirken iyi fiyata ssatarsın o arabayı ...

Tip olarak polo çok muhteşem..

ama getz alınmaz demedim ...

C3 e de bi bak derim... tipsiz mipsiz ama iyi basıyo ve donanimi çok güzel...

Bi testte adam C3 ün efsane olacağını yazıyodu..

hatıralmıyorum bi yerde okumuştum arababm.com olabilir.
  • getz daha mantikli görünüyo
    quote:

Orjinalden alıntı: mahmutvet

arkadaşlar full donanımlı getzin dizeli 27 milyar bu fiyat pazarlıla 26 ya kadar duşurulebiliyor.özellikleri;abs+ebd, 4 hava yastığı, klima, polen filtresi, elektrikli ve ısıtmalı dikiz aynası, asimetrik katlanan arka koltuklar, sunroof, yol bilgisayarı, deri direksiyon ve vites kolu vs vs. poloda ise sunroof ve abs ebd bulunmuyor. getz 82 beygir polo 80 beygir(yenisi). buna karşılık getzin fiaytı 26 iken yeni polonun dizeli 31 milyar 30'a alınabilir. sizce aradaki bu 4 milyar fark abs si olmamasına rağmen polo almak için yeterli midir? boyut olarak hemen hemen aynı olan (hatta getz biraz daha geniş) bu iki araçtan sizce hengisi daha avantajlıdır.
  • getz tabiiki.4 milyar farklada 1 senelik mazotunu alırsın yaw.

ayrıca metalik renk yan havayastıkları sis farı abs bunlarıda eklersen polo 34 milyara çıkıyor fark oldu 8 milyar 34 milyara dizel megane satıyolar yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 27 Mayıs 2005, 22:05:25 >
  • bence polo
  • eradnan nedeninide yazabilir misin?
  • sağlam bir yapısı var küçük sınıf otomobiller içerisinde kasası en sağlam otomobil diyebilirim,yeni çıkacak peugeot 1007 ile ikisi güvenlik bakımından detaylı bir çalışma eseri bence...

ayrıca konforlu bir araçdır,ek olarak sürücünün sürüş stabilizesini arttırmak için EBD gibi bir donanımı bulunmaktadır ve buda onu sınıfındaki diğer araçlardan farklı kılar.

ancak polo da beni uyuz eden en büyük şey direksiyonun altında bulunan eşya gözü o göz orada çok pis duruyor ve aracı kullanırken ayakların hareketini engelliyor...işte sırf bu yüzden ben kesinlikle bir golf alıp kullanmam ama sana hoş geliyorsa öneririm bu aracı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Civic vs corolla
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Corsa
    Ucuz seni üzmicek, motoru performanslı sana ilerde milyarlık masraf açmayacak bir dizel istiyorsan Palio alacaksın
    Yoksa isteyen istediğini söylesin, bütün taksicilerde bu var, binlerce araç yolda şu anda, en ucuz parça Türkiyeye en uygun dizel motor, en sağlam dizel motor, her zaman için yerli araçtır...
    Ama paran çoksa göze alıyorsan, git Corsa al bence en baba araç sınıfta Corsa...
    Ama kafam rahat olsun, ucuz olsun benim cebimi de beni de üzmesin diyorsan , dizel sakat iştir benzine benzemez Palio al

• bence git getz al
  • bu kadar parayı verebileceksen sadece yakıtı dusunupte kıbrıt kutusu kadar arabalar almak pek mantıklı gelmıyo bana
    biraz daha buyuk bı araba baksana
    sadece daha az yaksın dıye asvalt boceklerine para vermek .......
  • getz kullanıyorum 5 ay oldu alalı araba ful 23.5 milyara aldım 22 milyar veriyorlar arabanın perfonmansı mükemmel fakat şehir içi 600 km ancak gidiyo
  • hemde dizel...Anaaaa...
    Pejo da Palio da 100 milyona depoyu dolduruosun 1000km gidio
  • arabayla şehir içi çok yol yapıcam diyorsan yerli öneririm çok km ve ucuz parca ama az km yapacaksan getz al performans ve donanım diğerlerinde yok
  • evet getz çok kısa mesafe kullanılmalarda pek az yakmıyo örnek benimki.çünkü 1.5 motor diğerleri 1.3 fark olacak tabi.ama antiochos un dediği gibide şehir içinde 1000 km yapmaz zaten deposuda o paraya dolmaz max. 90 liraya dolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Corsa
    Ucuz seni üzmicek, motoru performanslı sana ilerde milyarlık masraf açmayacak bir dizel istiyorsan Palio alacaksın
    Yoksa isteyen istediğini söylesin, bütün taksicilerde bu var, binlerce araç yolda şu anda, en ucuz parça Türkiyeye en uygun dizel motor, en sağlam dizel motor, her zaman için yerli araçtır...
    Ama paran çoksa göze alıyorsan, git Corsa al bence en baba araç sınıfta Corsa...
    Ama kafam rahat olsun, ucuz olsun benim cebimi de beni de üzmesin diyorsan , dizel sakat iştir benzine benzemez Palio al

polo için bi şey diyemem amma;

getz le palio arasında bariz 3 yıllık bi mekanik garanti farkı var

getz koskoca 5 yıl palio sadece 2 yıl

bide ikinci el farkı

18-20 arası 2004-2005 palio dizel bulabilirsin .getz bu rakamlara zor...

• getz e binmeden küçük demeyin içi hakikaten geniş bende 2-3 ay içinde almayı düşünüyorum bu seferde aklıma getz mi accent mi diye bi soru takılıyo
  • Tabiki Vw Polo , at ile eşşek demiyimde , at ile tay neredeyse bu iki araba
  • eyi ya işşte tay atın yerini alacak kim gider yaşlı bi ata o kadar para verir gencecik zıpkın gibi tay varken
  • prd o zaman midilli diyelim
  • Bu Polo

Boyutlar
    Uzunluk, mm. 3916
    Genişlik, mm. 1650
    Yükseklik, mm. 1467
    Boş ağırlık, kg. 1089

buda getz

Uzunluk x Genişlik x Yükseklik (mm) 3810 x 1665 x 1500

Boş Ağırlık (kg) 1198

açıklama yapmak gerekir idye düşünüyorum yanlış anlaşılma olmasın demekki midillide polo oluyor burda.
    çünkü küçük ve hafif olan polo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.