Şimdi Ara

Full HD İnternetli uydu alıcısı tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi odama televizyon aldım. Uydusu eksik, Bana fullhd youtube,iptv si olan güzel bir uydu alıcısı önerir misiniz? Bütçe 50-200 TL arası

• tv modelini yazmamışsın .
    çok acele ediyorsunuz . 3-4 konuda açmışsın şahsına münhasır
    Biraz okumanız gerekiyo acele etmeden . bir kaç forumu . dipsiz kuyu uydu alıcıları ..
    Nereden başlıyayım IPTV hep problem ve ayrı bir dipsiz kuyu . Sürekli linkleri güncellemek gerek . Kota vs ayrı problem .
    Sanırım yine sorup soruşturmadan acele ile uydu alıcısı olmayan TV aldın .
    Yeni Uydu alıcılı TV ler 300 tlden başlayan fiyatlarla bulunuyordu .

Uydu alıcısı ve IPTV birleştirilmesi 4-5 yıllık olay . En tecrübeli cihazlar Enigma2 tabanlı cihazlar .
    Şimdi trend TV boxlar .
    Yani internetin TV ye aktaran küçük cihazlar . bir yenisi eklendi Android Uydu alıcıları .
    Her yeni cihaz yeni problem .

TV ufak . elindede mini HD uydu alıcısı var sanırım . bununla cccam işlerini rahat halledersin
    Sana önerim 40usd den başlayan fiyatlarla Android TV box alman .

Uydu alıcılı android düşünme problemleri daha çözülmedi .
    http://forum.donanimhaber.com/m_88763299/mpage_47//tm.htm

Ekonomi müsaitse Apple TV veya en doğrusu 100usd başlayan fiyatlarla windows TV Box düşüne bilirsin .

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerlimami122

Kendi odama televizyon aldım. Uydusu eksik, Bana fullhd youtube,iptv si olan güzel bir uydu alıcısı önerir misiniz? Bütçe 50-200 TL arası

selam

ıcınde free ıptv paketı vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyar

tv modelini yazmamışsın .
    çok acele ediyorsunuz . 3-4 konuda açmışsın şahsına münhasır
    Biraz okumanız gerekiyo acele etmeden . bir kaç forumu . dipsiz kuyu uydu alıcıları ..
    Nereden başlıyayım IPTV hep problem ve ayrı bir dipsiz kuyu . Sürekli linkleri güncellemek gerek . Kota vs ayrı problem .
    Sanırım yine sorup soruşturmadan acele ile uydu alıcısı olmayan TV aldın .
    Yeni Uydu alıcılı TV ler 300 tlden başlayan fiyatlarla bulunuyordu .

Uydu alıcısı ve IPTV birleştirilmesi 4-5 yıllık olay . En tecrübeli cihazlar Enigma2 tabanlı cihazlar .
    Şimdi trend TV boxlar .
    Yani internetin TV ye aktaran küçük cihazlar . bir yenisi eklendi Android Uydu alıcıları .
    Her yeni cihaz yeni problem .

TV ufak . elindede mini HD uydu alıcısı var sanırım . bununla cccam işlerini rahat halledersin
    Sana önerim 40usd den başlayan fiyatlarla Android TV box alman .
    http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20151021194202&isPremium=y&SearchText=android+tv+box

Uydu alıcılı android düşünme problemleri daha çözülmedi .
    http://forum.donanimhaber.com/m_88763299/mpage_47//tm.htm

Ekonomi müsaitse Apple TV veya en doğrusu 100usd başlayan fiyatlarla windows TV Box düşüne bilirsin .
    http://www.aliexpress.com/premium/windows-tv-box.html?site=glo&SearchText=windows+tv+box&g=y&CatId=70803003&initiative_id=SB_20151021194652&shipCountry=tr&needQuery=n&pvId=1536-5919&isrefine=y

Peki ben TV modelimi yazayim siz bana da tavsiye edin.

55" Sony. Sadece HD goruntu kalitesi ve menu gecis hizi onemli. Futbol maclarinda takilma vs olmasin.

Baska hicbir ozellik istemiyorum. Bana ne onerirsiniz?

• FlyingUnderpants F kullanıcısına yanıt
    Hocam Sony modeli bilmiyorum .Sonyler kalite cihazlardır. Yeteri kadar favori kanal düzenlemesi yapılıyorsa kendi alıcısını kullan .

Spor kanallarını takip etmiyorum . ne nerede bilmem .Benim derdim belgeseller .
    Modul kesin vardır 55" olduğuna göre . kafana göre bir D-smart Uydu HD spor paketi al .
    veya Digitürk zaten kendi uydu alıcısını veriyor .

IPTV hiçbir şekilde randıman alamazsın. Saçını başını yolarsın .
    cccam zaten hiç bir spor kanalını çözemezsin .
    yinede cccam ile uğraşmak istersen VU+ Solo SE V2 ( Dual Tuner Linux Receiver Full HD 1080p)

İnternet tv için tavsiyem şimdilik 100usd başlayan fiyatlarla İntel atom Quad Core windows TV Box düşüne bilirsin .
    http://www.aliexpress.c...Id=1536-5919&isrefine=y

Yurt dışından alırsan dikkat etmen gereken husus windowsun lisanslı olması .UEFI Bioslar Normal PC lerdeki gibi aktivasyon olmuyor .

• quote:

Hocam Sony modeli bilmiyorum .Sonyler kalite cihazlardır. Yeteri kadar favori kanal düzenlemesi yapılıyorsa kendi alıcısını kullan .

Spor kanallarını takip etmiyorum . ne nerede bilmem .Benim derdim belgeseller .
    Modul kesin vardır 55" olduğuna göre . kafana göre bir D-smart Uydu HD spor paketi al .
    veya Digitürk zaten kendi uydu alıcısını veriyor .

IPTV hiçbir şekilde randıman alamazsın. Saçını başını yolarsın .
    cccam zaten hiç bir spor kanalını çözemezsin .
    yinede cccam ile uğraşmak istersen VU+ Solo SE V2 ( Dual Tuner Linux Receiver Full HD 1080p)

İnternet tv için tavsiyem şimdilik 100usd başlayan fiyatlarla İntel atom Quad Core windows TV Box düşüne bilirsin .
    http://www.aliexpress.c...Id=1536-5919&isrefine=y

Yurt dışından alırsan dikkat etmen gereken husus windowsun lisanslı olması .UEFI Bioslar Normal PC lerdeki gibi aktivasyon olmuyor .

Hocam televizyon 4 senelik ve en ust seri degil. Sanirim 700 serisi. Internal tuner yok diye biliyorum.

• Slm dostum yeni bir cihaz cıktı harika ötesi stabil ve hızlı Formuler adında F1 ve F3 serisi ıkı secenek var kodi var muhtesem turkvod seyırturk va bisürü özelliğş mevcut ve yazıkım sestegı surekli var vu serisini bitirecek tek cihaz bu ve tanıtım amaclı giyatları yarıyarıya suauk suan için alınabilecek diyat ve performans olarak mukemmel vihaz , dt ve dsmt kanallarınınşotv ile bu cihazlarınn hızıyla cok rahat cçve cok uyguna alabşlirsiNi valla ben tvde teledonumda herywrse iLiyorum maçları ve cşhaz zatwn sehset cok hozkı 1.6.0 h265 kodeclerde verilmeye baslandı hem mesiaplayer hem uydu vihazı hem hddi evde paylasım amaçlı hatika bi cihaz, ayrıyetten tek ıydu vçcşhazuyla evin dşpwr odalarında veya mutfakta smart tv ni varsa onlara uydu cşhazı almanıza gerek bırakmayan tek cihaz dıyebilşrim , karada uydu ve eksende fşyatları sorun Tf da yazılım sçdestegınıbven ve enşgmaturk team olarak arkadaslarınıLa verıyoruz hıc aorun yasamayacagınız ve parasınınnhakkonınkatkat veren suan pşyasadaki en iyi ve uygun cşhazlar bunlar F1 ce F3 dormuler diye aratyırın bizim bu doeumdada bulabilirsiniz 😊 saygılar ben cihazlardan acaıp memnununum,
    Sunuda soleyeyım görüntu kalitesi dreambox 7080hd den ıyı harika 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanplaza -- 26 Ekim 2015; 8:58:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FlyingUnderpants F kullanıcısına yanıt
    hocam futbol ve HD dediğine göre d-smart veya digitürk seçimini yapmalısın öncelikle .

1- Digitürk kendi uydusunu veriyor . ücretsiz üyelik bitince iade ediyorsun .

2- D-smart dersen uydu alıcısını d-smarttan alabilirsin
    55" televizyon olduğuna STi işlemcili olanları tercih etmelisin (Goldmaster 10xx örneğin)
    hatırladığım kadarı ile goldmaster 1010. cccam özelliği yok 100 tl civarı .
    yine 1050 vs cccam destekli 250-350 tl
    paraya biraz daha kıyarsan bunların daha az sorunlusu yurt dışından Octagon dur

vu+, gigablue vs kesene göre 600 tl den başlıyor .özelliklerine göre neredeyse 2000 tl ye kadar çıkıyor .

Uydu alıcısı demek problem demek bakma sen milletin benim uydu alıcım 4x4 dediğine . kesene göre acele etmeden al .

cccam . spor falan demiceksen STi işlemcili goldmaster 1010 al 135 tl veya GOLDMASTER 3030 HD + FİLBOX SİNEMA TV MODÜL al uydu sana 85 tlye kalsın . işini gör .

gerisini seneye düşünürsün

• quote:

hocam futbol ve HD dediğine göre d-smart veya digitürk seçimini yapmalısın öncelikle .

1- Digitürk kendi uydusunu veriyor . ücretsiz üyelik bitince iade ediyorsun .

2- D-smart dersen uydu alıcısını d-smarttan alabilirsin
    55" televizyon olduğuna STi işlemcili olanları tercih etmelisin (Goldmaster 10xx örneğin)
    hatırladığım kadarı ile goldmaster 1010. cccam özelliği yok 100 tl civarı .
    yine 1050 vs cccam destekli 250-350 tl
    paraya biraz daha kıyarsan bunların daha az sorunlusu yurt dışından Octagon dur

vu+, gigablue vs kesene göre 600 tl den başlıyor .özelliklerine göre neredeyse 2000 tl ye kadar çıkıyor .

Uydu alıcısı demek problem demek bakma sen milletin benim uydu alıcım 4x4 dediğine . kesene göre acele etmeden al .

cccam . spor falan demiceksen STi işlemcili goldmaster 1010 al 135 tl veya GOLDMASTER 3030 HD + FİLBOX SİNEMA TV MODÜL al uydu sana 85 tlye kalsın . işini gör .
    http://www.hepsidijital.com/GOLDMASTER-1010-HD-FILBOX-SINEMA-TV-MODUL_321651.html#0

gerisini seneye düşünürsün

Tesekkur ederim tavsiyeler icin. Soylediginiz goldmaster'lardan birini alacagim.

• Arkadaşlar konuyu hortlatacam full hd internete giren uydu alıcısı almak istiyorum bütçem 250 TL ne onerirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arslanplaza kullanıcısına yanıt
    Merhaba, cihazı koyacağım yerde anten bağlantısı bile olmamasına rağmen formuler f1 almayı düşünüyorum. Turkvod ve IPTV desteği olsa yeter. Önerirmisiniz ?
  • yeni nesil cihazlardan tavsiye ederim, 4k zgemma serileri hem uygun hem süper cihazlardır her işinizi görür..formuler eski ve yazılımda sıkıntı yasarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.