Şimdi Ara

Full HP Priest (Priest Playerleri Lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 76 LV bir pirestim var. LJ ile lvl aldığım için özelliklerini iyi bilemiyorum priestin.
    amacım maximum HP, ve DEFANS ile ft leri (mavi kutu) yatmadan bitirebilmek, mavi kutu toplamak yani. Skill ve Exp Statları sıfırlayacağım.

Sizden isteğim;
    1- Exp Statlarda hangisine ne kadar vereceğim (HP, INT, MP ...)
    2- Skill Statlarda hangisine ne kadar vermeliyim (Holy, Aura ...)

Teşekkür ederim.

• Dostum bunlar tamamen senin giyeceğin armor, silah ve kullanacağın class ile ilgili. Yani direkt şunu şunu ver diyemem.
  • Int priest olacaksın. Krowaz ya da shell giyebilecek kadar int ve str vereceksin kalan statları hp vereceksin. Bütçene göre gab's blessing, adamant, dread shield dol alırsın. Eline de tam bilgim yok en fazla hangisi hp, resist falan veriyorsa ondan al lycaon hammer tarzı silahlar. Takıları hp-def-resist olarak seç. Skillerinde buff+heal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Dostum bunlar tamamen senin giyeceğin armor, silah ve kullanacağın class ile ilgili. Yani direkt şunu şunu ver diyemem.

amacım skill statlarla (mp, hp, int) max hp yi nasıl edinirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xigenon_line

quote:

Dostum bunlar tamamen senin giyeceğin armor, silah ve kullanacağın class ile ilgili. Yani direkt şunu şunu ver diyemem.

Fabric giyecek kadar str int ver geri kalan statları hp ver.
    Fabriclerde full hp bonus olsun. Kalkanda en az str isteyen hp kalkan olsun. Eline de lobo hammer ya da tooth aldın mı tamamdır.
  • +8 FP giyecek kadar int ve str ver gerisini hp daya gitsin +8 bulana kadar +7 fp setle takılırsn Hp basılı olanlardan al. Eline LJ den gelen +3 ü tak yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Int priest olacaksın. Krowaz ya da shell giyebilecek kadar int ve str vereceksin kalan statları hp vereceksin. Bütçene göre gab's blessing, adamant, dread shield dol alırsın. Eline de tam bilgim yok en fazla hangisi hp, resist falan veriyorsa ondan al lycaon hammer tarzı silahlar. Takıları hp-def-resist olarak seç. Skillerinde buff+heal olsun

quote:

Orijinalden alıntı: sddecar

quote:

quote:

Fabric giyecek kadar str int ver geri kalan statları hp ver.
    Fabriclerde full hp bonus olsun. Kalkanda en az str isteyen hp kalkan olsun. Eline de lobo hammer ya da tooth aldın mı tamamdır.

quote:

Orijinalden alıntı: özkan_16

+8 FP giyecek kadar int ve str ver gerisini hp daya gitsin +8 bulana kadar +7 fp setle takılırsn Hp basılı olanlardan al. Eline LJ den gelen +3 ü tak yeterli

Çok teşekkür ederim arkadaşlar, sağolun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.kingofknight.com/char.php
    deneyip görebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: rev92

http://www.kingofknight.com/char.php
    deneyip görebilirsin

değiştirilemiyor özellikler?
  • quote:

quote:

deneyip görebilirsin

chrome sorun cıkarıyor kok da bende ie ile falan girmeyi dene veya safari mozilla falan dene
    ayrıca butce falan belirtmemissin sadece full hp def demişsin işler bu şekilde yurumuyor malesef
    max bütce icin soyliyim ben sana
    7krowaz set
    7 gabs adamant
    7 lycaon hammer
    +3 lilime
    +2 dual rol
    iron set
    light belt of life +2 bulundurabilirsin.
    +3 green dragon neck di yanılmıyorsam hp veren neck bunu da bulundurabilirsin.
    +7 SS

• quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

quote:

quote:

deneyip görebilirsin

chrome sorun cıkarıyor kok da bende ie ile falan girmeyi dene veya safari mozilla falan dene
    ayrıca butce falan belirtmemissin sadece full hp def demişsin işler bu şekilde yurumuyor malesef
    7krowaz set
    7 gabs adamant
    7 lycaon hammer
    +3 lilime
    +2 dual rol
    iron set
    +7 SS

abi peki siklleri de biraz ayrıntılı verebilir misin, priestten iyi anlıyorsun sanırım
    hp, str, int, ilk hangilerine ve ne kadar vereyim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

deneyip görebilirsin

7krowaz set
    7 gabs adamant
    7 lycaon hammer
    +3 lilime
    +2 dual rol
    iron set
    +7 SS

abi peki siklleri de biraz ayrıntılı verebilir misin, priestten iyi anlıyorsun sanırım
    hp, str, int, ilk hangilerine ve ne kadar vereyim?

7 krowaz 188 int ister 108 str di galiba buy pazar acarak bakabilirsin veya google gorsellerden bak krowaz gogusluk için.
    once int 188lemen lazım sonra str 108 di galiba en sona kalan statları da hp ye basıcaksın.(bu arada 75lvl dan sonra krowaz giyebilirsin aklında bulunsun)
    skill olarak
    undy yeterli olacaktır sana 54buff 10master kalanı heal basabilirsin.

• Paper set ve belirlediğin kalkanı takabilecek kadar str vericeksin kalanıda hpye max. bu şekilde olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paper set 9 çekersin geriye kalan hp olur . Kalkan takabilecek kadar str vermeyi unutma .
  • bana kalırsa priestde krowaz yoksa en iyi kompinasyon +8 cthin set giymektir.

104 str 174 int gerisi hp diye hatırlıyorum statları +8 cthin üstlüğe bakarak verebilirsin.

kalkan olarakda ss yanına 70 kalkanı idare eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

quote:

görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
  •  Full HP Priest (Priest Playerleri Lütfen)

undy ve ac basılı hali 80 lvl priest
    krowaz +7 için verilmiş int ve str bu şekilde olmalı kalanı hp ye vericeksin,
    buf ve heal bu şekilde olmalı , master 5 verirsen aldığın damage azalır, holy ye şimdilik hiç verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryphos

buf ve heal bu şekilde olmalı , master 5 verirsen aldığın damage azalır, holy ye şimdilik hiç verme

hocam hayalimdeki pri desem yalan olmaz, ellerine sağlık
  • quote:

hocam selamlar, skill ve xp leri dediğin gibi bozdum,

exp leri shell giyecek şekilde verdim.

skillerde de auraya 74 verdiğim halde son 4 skill açılmadı (70-imposingness, 70-bless of god, 72-massive binde, 74-round insensibili)
    nedendir?

• quote:

quote:

hocam selamlar, skill ve xp leri dediğin gibi bozdum,

exp leri shell giyecek şekilde verdim.

skillerde de auraya 74 verdiğim halde son 4 skill açılmadı (70-imposingness, 70-bless of god, 72-massive binde, 74-round insensibili)
    nedendir?

O skillerin görevleri var item toplayıp açtırıyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.