Şimdi Ara

Full İnt Bow (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
30.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alışkın olmyan için force açıp oynamak gerçekten zor olabiliyor. ama cold/light/pacheon, full int bow adamın en rahat edeceği yapılanma. lvl 88 gap 8 char pek inandırıcı gelmediyse bazı arkadaşlara, şöyle bir olayda var;

http://www.youtube.com/watch?v=rny34yWBppk
  • Fll int Bowman yapılandırmasında force açmanız icin,

Setinizin çok iyi olması yada -sun vs isteme sahip olmanız, Ve yahut Üst düzey bir oyuncu olmanız gerekir,

Eğer yukarıdaki şartlara sahip değil ve hala Force açıcam diyorsanız,

Çok zevkli olan bu build'den nefret edebilirsiniz..

Hülasa Force char Her yiğidin harcı değil ,(Özellikle Full İnt charecterlerde)

Dediğim gibi cold mutlaka açılmalıdır,

PHY Defance+snow Shield ile Yatmanız çok çok zorlaşacaktır..

İmbue olarak biraz daha fazla vurmak isterseniz Light için ama Benim tercihim Cold İmbue'den yana olurdu..

Yukarıdaki video iyi hoş güzelde kestiklerinin çoğu Garment setli adamlar,

Karsısına Armor setli birisi cıksa bu kadar rahat kesiceğini zannetmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Başlı Sancak -- 21 Nisan 2009; 22:13:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KutluhanGüngör

Fll int Bowman yapılandırmasında force açmanız icin,

Setinizin çok iyi olması yada -sun vs isteme sahip olmanız, Ve yahut Üst düzey bir oyuncu olmanız gerekir,

Eğer yukarıdaki şartlara sahip değil ve hala Force açıcam diyorsanız,

Çok zevkli olan bu build'den nefret edebilirsiniz..

Hülasa Force char Her yiğidin harcı değil ,(Özellikle Full İnt charecterlerde)

Dediğim gibi cold mutlaka açılmalıdır,

PHY Defance+snow Shield ile Yatmanız çok çok zorlaşacaktır..

İmbue olarak biraz daha fazla vurmak isterseniz Light için ama Benim tercihim Cold İmbue'den yana olurdu..

Yukarıdaki video iyi hoş güzelde kestiklerinin çoğu Garment setli adamlar,

Karsısına Armor setli birisi cıksa bu kadar rahat kesiceğini zannetmiyorum..

Snow bitene kadar yatıramazsa, sonuç nolur? (kendisi yatar)

EDİT: İmla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald_Duck -- 21 Nisan 2009; 22:15:26 >

• Oğlum sen yukarda demişsinki 3 protector 2 armor. Eğer bu oyunu biraz bilsen elbiselerin aynı tip set olmasının sana verdiği avantajları ve dezavantajları bilir böyle çorba bi set tavsiye etmezsin tamam mı ? (kutuluhangüngöre bu alıntı yapmak istemedim sıkıldım )
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackDragoN

Oğlum sen yukarda demişsinki 3 protector 2 armor. Eğer bu oyunu biraz bilsen elbiselerin aynı tip set olmasının sana verdiği avantajları ve dezavantajları bilir böyle çorba bi set tavsiye etmezsin tamam mı ? (kutuluhangüngöre bu alıntı yapmak istemedim sıkıldım )

Biliyorum ne olmuş, Verdikleri avantaj sanki +500 str ekliyor..

Benim tercihim karısık setten yana olucaktır.

Katılırsın yada katılmazsın görüsüne saygı duyarım,

Ama asla Oyun bilgime laf ettirmem !

Çok biliyorsan buyur sen yaz birde seni dinleyelim..
  • arkadaslar bilmeden konusuonuz yorum apıonuz sonra kızmayın denemeden yrm ypmayın dioz anlasanız neyse adam sro yu bilmio yrm yapıo adam carı denemeden yrm yapıo saçma seyler soyluo sonra neden kızıosun bilmedigin konuya ayzma arkadasım
  • servwer tibet full int bow var bitane isim vermiyeyim dejenere olmasın öyle aham şaham vurmuyor ve snowu bitmedende yatıyor çünkü blok falan koyamıyor adam full farm ve itemleride fb +5 full int anca ss olur gerisi yalan olur 30 levelle hiç bişey anlaşılmaz 8d de glavyeden gecilmezken simdi glavye yok piyasada 30 level vizard kas aga alayına tek dostum önce full farm char kasın sonra yorumlarınızı yazın ayrıca full int char armor giyer eğer garment giyerse wariordan tek yer
  • Valla ben senin oyun bilgine laf ediyorum Bence sen bu oyundan anlamıyorsun. Git sen karışık set giy takıl kafana göre Laf ettirmem demişsin ama bak ettim

Ayrıca senin görüşüne katılmıyorum Bana saygı duymanda benim için çok önemli değil saygı duymayabilirsinde benim için problem değil Uğurlar olsun ( kuyluhangongor için yazdım bunları üşendim alıntı yapmaya )

• green arkadasım blki adam oynamayı biklmior skilleri yanlıs wermistir...Sn kndn oynadıysan yaz gordugunu yazma yasadıgını yaz herkes gordugunu yazarsa bu iş çözülmez...
  • Bende bir süre hem str hem int bow biri kasmıs olarak mai_mai nin dediklerine %100 katılıyorum.Zaten aynı

oranları oncekı konularda da belirtmiştim...

Intler yuksek vursada critleri 2katına cıkartmaz vuruslarını
  • quote:

Orjinalden alıntı: DamaGeE

arkadaslar bilmeden konusuonuz yorum apıonuz sonra kızmayın denemeden yrm ypmayın dioz anlasanız neyse adam sro yu bilmio yrm yapıo adam carı denemeden yrm yapıo saçma seyler soyluo sonra neden kızıosun bilmedigin konuya ayzma arkadasım

Yahu sinirlenmiyecem diyorum ama o kadar boş ve çocukça yorum yapıyorsun ki..Birde başkalarına b.k atıyorsun..Yaş kaç ( Zeka yaşı) ?

Ben sana burada tezlerimi söyledim sende anti tez söyle o zaman bu bilmiyor demek le olmuyor.Ben neyi ne yapması gerektiğini sebepleriyle açıkladım.Daha Türkçe yazmaktan acizsin 40 level Karekterinle burada bana yorum yapıyorsun.Karşına hiç europe charecter çıktımı bilmiyorum.

Düşük levellerde yapılan pvp'yi 100 levele göre yorumlayamazsınız..

@BlackDragon

Charına ait bir ss koy bende koyayım bakalım hayatında hiç 70+ bowman charecter ile oynadınmı çok merak ediyorum.
    Bu oyunda karışık set giyen 100'lerce player var açıkcası ben Fll armor,yada Protectorun verdiği bonusların eksikliğini hiçbir zaman hissetmedim.

Bunu charecterime ve oyun tecrübeme güvenerek söylüyorum.Ayrıca karışık set giymek küçümsenilicek bir olay değildir.Sen daha portakalda vitaminden ben bu oyunu oynuyordum.Oyunculuğuma laf edemezsin ve bir daha mesajlarına ismimi yazmazsan sevinirim.

Senin karşında 40 yıllık asker arkadasın yok rahatsız oluyorsan Blocklarsın olur biter,

Ayrıca En büyük cahillik Damage ve BlackDragon'un yaptığı gibi insanların bilmediği konular hakkında yorum yapmaları ,gülünç hale düsmeleri ve düstükleri duruma aldırmaksızın insanlara çamur atmalarıdır.

• Yav şimdi ben burada levelime göremi konuşma hakkına sahibim. Gidip bi yerlerden 90 + bi karakter resmi, bulup onu koysam ne olacak ? Çok akıllı, oyunu bilen birimi olacağım. Ben daha portakalda vitaminken sen bu oyunu oynumuşsun buna çok güldüm emin ol. Ben bu oyunu alpha ikende oynadım sen hiç merak etme. Sen büyük ihtimal o zamanlar okulunda 23 nisan kutlamarını bekliyordun büyük bir heyecanla Biraz esnek olmayı öğren, çok kasma kendini. Diğer oyuncuların fikirlerinide mantıklı bir şekilde yorumlamaya çalış. Kendinide çok akıllı sanma Herkese karşı ukalaca tavrın beni rahatsız ediyor. Tamammı değerli dostum kutuluhangongör... Saygılar

• Kasmadığınız charecter hakkında neye dayanarak yorum yapıyorsunuz.Şahsen ben hiç bir Eu yapılandırma konusunda kesin konuşmam, Çünkü hiç EU Karekterler ile oynamadım..

Tansiyonu yükselten sensin oyunu bilmiyorsun gibi yorumları sen yaptın,

Yahu sen hayatında 90 level bir Bowman charecter ile pvp yaptın mı?

Her neyse klavyemdeki tuşlar bile anladı neyin ne olduğunu..

Üzülerek söylüyorum ki benim bilgim karşımdakinin kapasitesi kadar..O yüzden sana göre bilgisiz olabilirim
  • Bir yapılanmadan anlamam için onu kasmam gerekmiyor illaki Senin küçük dünyana göre x marka arabaya binenin sadece o araba hakkında yorum yapması gerekiyor diğer markalar hakkında konuşamaz bilgili çoçuk Fazla üzülme kutuluhan dostum
  • Amele mantığı bu olsa gerek..
  • Evet sonunda nasıl bir mantıkla fikir yürüttüğünü farkettin dostum Umarım artık daha mantıklı düşünürsün.
    Saygılar

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DamaGeE -- 22 Nisan 2009; 19:09:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DamaGeE

lol
  • Bİ DK LA BBİSİ YAPMAYA CALISIOZ

• Resim geçtiğimiz haftaya aittir..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.