Şimdi Ara

Full İnt Bow (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
30.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • CVPBEKLİORM DAHA SS Yİ CEKELİ 15 DK OLMADI
  • Cvp yoq mu?
  • Resim boyutunu tam olarak ayarlayamamışlar sanırım..
  • ..
  • DamaGeE lütfen sus artık kopardın beni akşam akşam
  • damage full int bow kas güzelim sen pvpde gral ol unig bırakma oldumu for mor avar full int bövv
  • Sen Bilmeden Konus arkadassım zaaten buraya yazanın cogu denemedenyazıo sn git oyunu ogren de geL tavsie ederim GuseL bi oYuN
  • server tibet isim llARESll oyunu ögreteyim sana 30 level ful int bowla gelme ama adil olmaz 20 level falan olursa yaparım pvp puhahahaha aga tek atma ama ezik sikillerle pvp yap aga gralsın
  • bbosuna demioruz bilmeyenler yazmasın die adam daha ful= FuLL sikill=skill oldugunu bilmio gelmiş buda konusuo ne diim
  • lol yahu adam da union la guild bayrağının ne olduğunu yeni öğrenmiş siz hala tartışıyomusunuz
  • bende ecsroda kasıyorum şu anlık duurmlar gzl bi sorun yk ve cold açık değil ileride nasıl b char oldunu size sölerim inş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DamaGeE

arkadasım anlamıomusun kıt mısın? bn unionla guild bayragını biliordum ama ilk defa grmstm janganda....

nası yani biliyordun ama ilk defa gördün öylemi oda güzel
  • bbosuna demioruz bilmeyenler yazmasın die adam daha ful= FuLL sikill=skill oldugunu bilmio gelmiş buda konusuo ne diim bunu damage yazmıs ama hatalara bakın

boşuna yazmayı öğren die değil diye olucak ben kısa ama anlaşılır yazmısım ve konusuo mu yoksa konuşuyor mu olucak allahın ezosu guild bayragını bilmez millete laf koymaya çalısır ben cok senin gibileri gördüm görmeyede devam ediyorum full int gral derler max level oldumu str charla takas aranıyor agalar 5 veya 3 level altı diye global atarlar hala neyi tartışıyosun 90 levele char yap farmını bitir ondan sonra burada millete laf yetiştir destan gbi oldu ama napalım aslında sro bölümüne silkroad bilgisi olanlar yazsa daha güzel olucak damage yan sanayi gralsın puhahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreenblack -- 25 Nisan 2009; 1:58:10 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.