Şimdi Ara

full int bow olur mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
10.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uniquelerde güzel oluo cold 90 olunca pvpde de fena olmaz
  • yahu neden olmasın taş gibi coldumuz var yaw:Dshieldi falan yok ama baya uzaktan saldırıyosun ve donduruyosun.moblar ya da pvpdeki rakiplerin yanına fazla yaklaşamıyor zaten.yaklaştığında çoğunlukla yatıyosun.ama kalkıpta nukelerle dalmaya çalışırsan gerçektende en dandik yapılandırma olur
  • uniqelerde cok ii olrsun 90 lşvll de baya bi demon alırsn garment set + coold 90 cok işine yarar hemde force bir char ama pvp emin degilim
  • Farklilik her zaman için iyidir. Olmaz diyen arkadaşlarada sorum olacak hiç full int yapilandirdinizmi. Oyun imkan veriyor olmaz diye bir şey yok. Doğru yada yanliş tek tarafli düşünmüyelim. Pro set 7-1 bir yapilandirma ile kolay yatmaz ve çok da kolay yatirir bow un verdiği critikal damege larla + olarak full int olduğundan atağida yüksek olacaktir. Bow olan char blade yada glavier gibi yakindan saldirmaz uaktan vurur kaçar usulü böyle.

Sonuçta zevk işi. Böyle char yapilandirsalar eliştiri alir ama eleştirenler yedikleri critleri görünce biraz duraksar.

Ama unutmamk lazim her şey itemlere bakar. En beğenmediğiniz bir build bile çok iyi hazirlanmiş itemlerle beklenmedik sonuçlar verir.
  • arkadaşlar bişi soricam sizlere siz silkroad oynamıyı biliomusunuz??? :D ya ful int bow super bi cahar benim var 72 lvl super bişi hem nuker hem bow hatta youtubede bi ful int bow var bunuda bilmiosanız silkroadı unutun oynamayın artık :D:D
  • Full int bow hem de muhteşem olur.snow shieldin var,knockbackin var,nuken var.Oynamayı bilen bu karakterden harikalar yaratır.
  • vay be hortlamış konu bu konuya ilk msj yazdığımda gençtim

Bugünlerde Full int(int ağırlıklı hybridde olabilir) Cold+Force+Bow düşünüyorum.Fantazi işte
  • Ben Hera oyuncusuym Oynayan arkadaşlar bilir Zamanında 1 hybrid spear kasmıştım 100FF cold-light olmaz çok kötü char bilmemne dediler,pvp de ezik kalırsn dediler..iyi bir set ve silahla bide chara sp farm kasarken biraz honour kasılmıştı gayette güzel oldu pvp dede öle kolay kolay kimsede alamıyordu...Zevk alcanı düşünüyorsan niye olmasın herşey pvp deil sonuçta bu oyunda...

Ha bende o konuda kararsız kalmıştım fakat ben STR bow oynuyorum şu an , kendi açımdan int yapmadıma çok sevindim.Çünkü serverda 4-5 tane int bow var ve onlara diretme olarak pvp yaptım...kimisi el yakma light , kimisi cold kullanıyordu...Kasarken çok seridir ona inanırım fakat dmg ler konusunda STR char kadar vuramıyor..Snow Shield e güvenmek veya KB skilleri kullanarak ayakta kalırım diyorsan şimdiden söyliyim hiç kolay değil...Hele Karşına Str bow gelirse snow bitene kadar o da KB yapar tek critle alır seni...yane iyice düşünmeni öneririm...Ama full int bow olmaz diye birşey yok..gayette olur..

• EMEK harcarsan süper oLur Cold Force Bow el yakman cold olacagı için atckların düşecek forceyi verdiğin zamanda yüklesecek sağlam bi pro set Sun Ring alabilirsen almaya çalış :D:D:D:D:DD:D:
  • Yazılanlara sadece guluyorum :) Greecede 100 lw Full int bowum var skillerim 95 de oldu halde çok 100 FF str bow 100 FF warrior kestım imbulem fire kararı sız verın sımdı oynamayan yorum yapmasın...!
  • Arkadaslar konu açmadan önce forumda bir ARAMA YAPIN!
    http://forum.donanimhaber.com/m_33541023/mpage_1/f_/key_pure%2Cint%2Cbow//tm.htm#33685720
    hep aynı konular birikiyor, hoş olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.