Şimdi Ara

full int bow olur mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
10.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben full int bow garment cold pacheon açtım azcık da forceye verdim sizce bu çar işe yarar mı? forceyi ve pacheonu resetleyip sworda geçmek istiyorum da

• olmaz bosuna kasma :D bende zamnında denedim olmadı aam full str bow iidir :)
  • Hem int bow hem garmnt bide force oohh en kral char mübarek...

Kardeşim full int bow die bişey olmazz full int açıcaksan nuker açıcan okçuda full str gidiceksin

90 light 90 fire 90 pacheon 30 cold

veya

90 fire 90 pacheon 72 light 48 cold yapıcaksın int bow neymiş int bow açıcama sade cleric açarım daha ii
  • peki sonradan sword olamam mı

:?
  • Pacehon u kapatıp sworda dönebilrsin
  • hybrd bow olabilir 7-1 5-1
  • Herculeste oynayanlar bilir.
    Orda 90 lvl full int bow char var. Nick: Kei
    90--pacheon
    90--cold
    90--light
    Ve çok zevkli bi chardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bowun hası inttir.
  • en cok meg olduna gore tabi oyle
  • İnt bow ac kardeş sn uniq kesmek istiyosan ama sağlam olmaz o başka hybird bow acarsan daha sağlam olur ve int bow str bowdan daha ayüksek vuruyor
  • Bu int bow olmaz diyenleri kaçı int bow kastı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

Bu int bow olmaz diyenleri kaçı int bow kastı...

Kesinlikle...
    Ezberden konuşan adam çok.
  • Birçok kişi genel bilgilere sahip.Heryerde duyduğu belli yapılandırmalar var onlara göre konuşuyor.

Örnek :A -- Ben diyorumki Fire 90 Light 90 Bicheon 90 Cold 30 nuker yap.....
    (Daha lafımı bile bitirmeden !)
    B -- OLMAZ ! Cold 90 olmadan nuker mi olur. Snow shield olmadan o char b...k olur ... ("b...k olur" bunu diyenlerden zaten nefret ediyorum)

Tabi ki bu işi iyi bilen kişilerde var uyarı amaçlı olarak snow shield olmazsa zor olur PVP yapamazsın zorlanırsın diye uyarıyorlar ama OLMAZ demiyorlar.
    Bende nuker charla oynamadım ama gönlümden buildini böyle yapmak geçiyor. O zaman boyle yaparım.

Sende eğer int bowla oynamak istiyorsan oyna.

Oyun sana bu imkanı veriyor mu ? Veriyor. Gerisi boş

• soruna cvp veriyorummmmm

Yaparsan olur

Üstteki arkadaşa katılıyorum olmaz diyenlerin kaçı kastı veya gördü? her charın + - yönleri var hiçbiri mükemmel değil full int bowda bunlardan biri itemlerini iyi yaparsan skillerini doğru yaparsan neden kötü olsun.

Pvpsi kötü diyorlar 90 max bi snow shieldle ve bowun stun+knockback skilleriyle güzelde dayanır keser bile (hiç olmadı wizardları kes kardeşim )
  • olmaz diyenlere lafım yok.şuan int bow ile kasıyorum ve son derece eğlenceli bir yapılandırma.
    ancak el yakman mutlaka cold olmalı.hafiften hort oldu ama neyse
  • Hort olmuş bu konu :)

Full int bow olmas değil olmaması gerekir
    Oyuncu pvp de falan zevkini alamaz
    ama kasarken hızlı kasılan bi build olduğu için

çok zevk verir ( kasmanında artık neresinde zevk varsa )

Pvp de falan yatar durur çoğunlukla
    Uniqdede az-çok ( yatmassa) iş yapar.

Onu aççağına str bow aç
    Uniqdede pvp dede kral gibi yaşarsın
  • bu konuların sonu gelmeyecek gibi.isteyen ful int glavie takılır isteyen ful str sword takılır isteyen silahsız takılır.ama tam int bow bana mantıksızca geliyor.Char kolay kasılmıyor, e denemek için de bir char 90'a 80'e kasılmaz.bow dediğin tam str olur ya da STR ağırlıklı hybrid olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 16 Ekim 2008; 18:32:39 >
  • kas kas neden olmasın ki,ama yatmaktan ayakta duramazsın :)
  • dayanıksız,ama en iyi kasan char bence.wiz yerine çok daha iyi olur,ama pvp'de ezik kalır biraz.
  • Olur; ama kötü olur.Tabi bu benim fikrim.
    Neden diye sorucak olursan bowun ne atak olarak ne de defans olarak bir artsı yok.Ne spear gibi atağı var ne de sheildi var.Bence biraz saçma kaçıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.