arkadaslar bana su bow meselesini anlatır mısınız ben bow kullanıom su an lvl im 16 ( 40 lvl adamımda var ) ama diyorum ki okcuma full ınt veriom ama buzu artırıom sizce nuker olmak istiom sizce ne yapmam gerek buz skillerini ne kadar acam level up larını nasıl yapam ayrıca bos slotlara ne koyakm cevap bekliom
coldda işine yarayacak tek skill psy defans
Full int bowcu olmanı tavsiye etmem cok ezık bır acc oluyor .. ama yınede olucam dıosan ice ta cold buff serisini açmanı tavsiye ederim bow skıllerınıde critical serisi ve comboları aç bide nukelerdende ligtinglerı açmanı tavsiye ederım cunku ligting nuke mage atagı en cok olan nukedır sana bol sanslar
yok yok colt ille olcak traderlık yaparken hepsini 2 büyümle alıyom ama colt cu cok zorluyo donduruyo senı daa unıversal basıyım derken yıne donuyon her atısı colt cunku tam basa bela colt cular
quote:
Orjinalden alıntı: dmltnman
yok yok colt ille olcak traderlık yaparken hepsini 2 büyümle alıyom ama colt cu cok zorluyo donduruyo senı daa unıversal basıyım derken yıne donuyon her atısı colt cunku tam basa bela colt cular
anlıyabılıyorum seni.
üst konuya bak orda çok güsel bir şekilde anlatılmış
cold int archer cok eziq bi char olur intci demek yuksek mag. damage veren char demektir cold ile olmaz nuker olacam diosanya fire ya lightning vermen lazım ve bence sword shield en iyisi ama okcu olmak istiom dersen (bence olma her acıdan eziq bi char ) str ac cold ol
ama dondurdugun ıcın daha fazla vurabılıyosun dıgerlerıne gore bunu da hesaba katarsan cold cok karlı zaten sadece cold vermıcek ama colda mutlaka verecek olmazsa olmaz yanı
fuul int okcu cok kötü sen en iisi bi full str glaive ac we skilleri fire + light wer daaa ii
ya arkadaşm yukardaki yeni başlayanlar konusuna baksana orada full ınt bow nasıl yapılandırıldığı var ne fazladan topik açıyorsun
full int acma pişman olursun(benim gibi)
str okçu aç force git skılleri heuksala wer
Eğer hızlı kasıp eğlenmek içinse full int cold okçu açabilirsin ben ilerde sağlam olucam dandik olmucam dersen bow açma(str bowda açma o zaman)
full int acma
tesekkurler simdilik ben de full int speara gecicegim nuker olmak ıcın simdilik okla kasıom sp farm yapıom psonra speara gfeceicem saolun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme