Şimdi Ara

FULL İSİM YAZILI OLTU-HEMATİT-OPAL TESPİHLER 19.99TLden BAŞLAYAN FİYATLAR// ÜCRETSİZ KARGO (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.747
Cevap
86
Favori
202.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercimek kesim (8 mm. Yanilmiyorsam) Tesbih varmı ? Bir dönem en ucuz Oltu tesbih oydu. Bende 2 adet vardı ama kaybettim. Şimdide denk gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OLTU-GÜMÜŞ- ZEYTİN 3 lü tesbih gg üzerinden siparişi geçtim hayırlı olsun iyi satışlar
  • emrah9905 kullanıcısına yanıt
    Dükkanımızda basık kesim olarak arama yaparsanız belirttiğiniz gibi mercimek kesim yeni döküm siyah katalin tespihimiz mevcuttur.Ona bakabilirsiniz.Saygılar
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkür eder,saygılar sunarım
  • 4 adet aldık bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zikir_taneleri

Alıcılarımızın verdiği yorumları başlığın ilk mesajında yazıyorum efendim.İlk mesaja bakmanızı öneririm.Saygılar sunarım

sipariş geçtim, sipariş kodum SC21203532 şimdiden teşekkürler
  • zikir_taneleri kullanıcısına yanıt
    durum resimdeki gibi

hizliresim.com
    image - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/GzlRQZ

• soonkaya kullanıcısına yanıt
    Halkayı açınız zincirin delik kısımlarından geçirip kapatınız.Çok kolay şekilde yapabilirsiniz.Kopma ,zarar görme yok sadece çıkmış.
  • zikir_taneleri kullanıcısına yanıt
    Hallettim teşekkürler

• Şu dörtlü setten bi sipariş de ben geçtim. Dört gözle bekliyorum :)

• Erzurum Oltu Taşı Tespih = Nike

Erzurum Oltu Tespih = Hike

Oltulu olarak belirteyim,eğer satıcı kar etmeden satmıyorsa o fiyata Oltu Taşı tespih alamazsınız.

Hayırlı satışlar dilerim.
  • ErhanYavuz91 kullanıcısına yanıt
    Ürünümüz her türlü teste açık ,orjinal Erzurum Oltu taşıdır.Gerekli açıklamalar önceki yorumlarda da tarafımca yapılmıştır.Saygılar sunarız
  • arkadaşlar birisi çıkıp bu ürünü aldım testlerden geçirdim oltu taşı değil diyip resim atana kadar satıcıya bir şey demeye hakkınız yok

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

arkadaşlar birisi çıkıp bu ürünü aldım testlerden geçirdim oltu taşı değil diyip resim atana kadar satıcıya bir şey demeye hakkınız yok

Bu ürün yüzde 100 Oltu Taşı'dır diyebileceğiniz kriterler yoktur.
    O yüzden herkes istediğini deme hakkına sahiptir.
    Oltu Taşı'nın piyasası bellidir doğal olarak insanlar şüpheyle yaklaşıyorlar benim gibi.
  • Kime sorsam imkansız diyor bu fiyata. Hatta öyle olsa önce tesbihciler alır hemen satar diyor. Çok kararsız kaldım

• Prometheusx P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,birçok internet sitesinde ve turistik mağazalarda ürünlerimiz satılmaktadır.Belirttiğiniz gibi toptan almaktadırlar.Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanYavuz91

quote:

arkadaşlar birisi çıkıp bu ürünü aldım testlerden geçirdim oltu taşı değil diyip resim atana kadar satıcıya bir şey demeye hakkınız yok

Oltu Taşı'nın piyasası bellidir doğal olarak insanlar şüpheyle yaklaşıyorlar benim gibi.

o zaman oltu taşının diğer taşlardan önemi nedir , hiç bir anlam ifade etmiyorsa
    Bakalım sipariş verdim 1 tane video çekip koyacagım buraya

• quote:

quote:

quote:

o zaman oltu taşının diğer taşlardan önemi nedir , hiç bir anlam ifade etmiyorsa
    Bakalım sipariş verdim 1 tane video çekip koyacagım buraya

Videonuzu sabırsızlıkla bekliyoruz

• quote:

Erzurum Oltu Taşı Tespih = Nike

Erzurum Oltu Tespih = Hike

Oltulu olarak belirteyim,eğer satıcı kar etmeden satmıyorsa o fiyata Oltu Taşı tespih alamazsınız.

Hayırlı satışlar dilerim.

siparişler gelsin güvendiğim bir tespihciden test yapıp sonucunu buraya koyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 23 Temmuz 2016; 18:21:43 >
  • O kadar kişi aldı. Bir o kadar da kargosu ulaşan var. Haytrına bir testleri yapında atın şuraya lütfen. Hep aynı muhabbet sahte, orjinal, sahte, orjinal.... Test yapmaya davet ediyorum eline ulaşanları
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.