Bildirim
FULL İSİM YAZILI OLTU-HEMATİT-OPAL TESPİHLER 19.99TLden BAŞLAYAN FİYATLAR// ÜCRETSİZ KARGO (15. sayfa)
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
İlginiz için teşekkür ederiz,Belirttiğiniz gibi ayyıldız olarak gönderilecektir.İyi akşamlar dilerim.
Allah kolaylıklar versin. -
Hocam kargo bedava olan ilan 14.90
Kargoyu alıcı ödeyince tesbih 9.90 + 3.80 kargo gözüküyor.
Kargoyu biz ödeyince daha mantıklı gibi oluyor sizin için bir farkı olur mu hangisinden sipariş edeyim ? Tahminen kargo elime ne zaman ulaşır ? Haftasonu kargo geliyor mu,pazar sabahı yola çıkıcam. Şimdi sipariş versem yola çıkmadan önce ulaşır mı bana ? -
Merhaba,kargo konusunda doğru bilgi ürün açıklamasındadır efendim.
Yurtiçi kargo ile 4,50tl ye gönderilmektedir.
3,80tl eskiden kalmış değiştirmeyi unutmuşuz.Bilginize sunarım.Dilediğiniz gibi alım yapabilirsiniz -
10 adet te ben sipariş verdim. Çok ilgili satıcı iletişiminden son derece memnun kaldım. İnşallah ürünlerinden de memnun kalacağım -
Kargo haftasonu gelmez sanırım hocam doğru muyum ? PTT kargo ile göndermeniz mümkün müdür ? Gideceğim yerde PTT kargo var sadece. -
Cumartesi göndereceğiz,pazartesi elinizde olacaktır.
Yurtiçi kargo dışında gönderim yapamıyoruz efendim. -
Tuğra ve ay yıldız dışında, daha sade bir püskül modeliniz var mıdır? Hangi modeli istediğimizi sipariş notuna yazarsak onu gönderiyorsunuz, değil mi?
Teşekkürler. -
Gittiğim yerde hiçbir kargo firması yok,PTT kargo ile gönderme imkanınız yok mu ? Bir haftadan fazla kalacağım o kadar geciksin istemiyorum. -
Bunlar dışında bir de yaprak şeklinde püskül ucumuz mevcuttur.Dilerseniz onu göndeririz.
Ayrıca alım sonrası gittigidiyordan mesaj ile bize bilgi vermeniz yeterlidir.Saygılar sunarım -
Bende 3 adet Oltu siparişi verdim... Beklemedeyiz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zikir_taneleri
15.30 Öncesi verilen tüm siparişler gönderilmiş ve bilgiler sisteme girilmiştir.Gittigidiyor bana özel /durum sayfanızdan görebilir veya mailinizden teyit edebilirsiniz.Saygılarımla
Evet kargoya verilmiş, ben mail gelir diye sormuştum sistemde görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İki adet 10 TL'lik, bir adet 15 TL'lik üründen sipariş ettim. Kargo ücreti alınmadı. Ancak kafamı karıştıran nokta, 10 TL'Lik ürünü seçtiğimizde de kargo ücreti alınmıyor, o kısmı anlamadım. Boşu boşuna 15 TL'lik ürünü seçmiş olmayayım. Bilgi verirseniz memnun olurum. Kapıda ücret ödenmesini istemiyorum.
Teşekkürler. -
Kargo ücreti sistemde çıkmaz,kapıda ödemeniz alınır.
Bu nedenle 15tl lik oltudan alarak yanında da 9,90tl lik üründen alırsanız tek kargoda kargo ücretini ödeyerek gönderiyoruz.Saygılar sunarım -
1 adet 15 TL'Lik, 2 adet 9,90'lık ürün aldım kargo ücreti ödememek için. Kapıda ödeme yapmayacağım değil mi? -
Hayır efendim,kargo ücreti ödenerek gönderilecektir. -
Kargoyu kapıda ben karşılamayacağım için sorup öğrenmek istedim. Yoksa önemli değil.
İlginiz için teşekkür ederim. -
bu tesbihlerin tercih edilme amacı nedir acaba
1-neden kuka yada neden oltu,lüle bilmediğimiz özellikleri falan mı var varsa nedir mesela (zevk meselesi cevabı dışındaki cevapları merak ediyorum)
2-birde lüle taşı tesbih göremedim
3-internetten hiç alışveriş yapmamış bir kişiyim tesbih alıcam nasıl olcak biraz anlatabilirmisin. -
Merakınızı gidermek amacı ile kısaca özetlemek isterim,daha fazlasını google den bulabileceksiniz.
Kuka,Osmanlı zamanında en çok tercih edilen üründür.Özellikle de tabipler ellerinde mutlaka kuka tespih bulundururlarmış.Kuka yapısı itibari ile eldeki mikrobu kırmaktadır.Bilimsel bir açıklamadır.Ayrıca rengi kullandıkça koyulaşarak muazzam bir görünüme ulaşır.
Oltu ise,çektikçe stresi alır.Özellikle trafikte bileğe takılı şekilde durması önerilmektedir.Oltu ayrıca ülkemizde çıkarılması itibari ile de ülkemizde oldukça popülerdir.
Lületaşı tespihleri şahsen kullanamadığım ve ilgimi çekmediği için satmamaktayım.Zira çok hafif kalmaktadır.Saygılar sunarım -
anladım hocam sağolun,
1-Sizin önerebileceğiniz tesbih ya da tesbihler var mı sadece maddi değil genel olarak önereceğiniz
2-Öd ile pelesenk tesbihlerin kokusu yeterince yoğun mu bunu merak ettim.
hayırlı geceler diliyorum sizide ugraştırdık.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X