Şimdi Ara

FULL İSİM YAZILI OLTU-HEMATİT-OPAL TESPİHLER 19.99TLden BAŞLAYAN FİYATLAR// ÜCRETSİZ KARGO (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.747
Cevap
86
Favori
202.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 adet oltu tesbih alımında kargo ücretsiz mi hocam?
  • zikir_taneleri kullanıcısına yanıt
    Ürünümüze donanımhaber müşterilerimizin verdiği yorumlar
    emrahilker adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı 2 ürün için olumlu puan ve yorum vermiş ,açıklama kısmını boş bırakmıştır.
    kopran adlı gittigidiyor kullanıcısı aldığı ürün için olumlu puan ve yorum vermiş ,açıklama kısmını boş bırakmıştır.
  • thuglife kullanıcısına yanıt
    Evet efendim 5 adet 9,90tl lik oltu alanın kargosunu biz ödüyoruz.Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

Ben sizler kadar tespihten anlamam, ama satıcının samimiyetine ve GG daki %100 memnuniyet referansına güvenip sipariş verdim.

Yarın veya ptesi tespihler elimde olur dediğiniz testleri yaparım.

Testler sonunda bir tarafın yanılması söz konusu olacaktır. Yanılan taraf umarım medeni davranıp özür diler....

Diğer alım yapan üyelerimizde testleri yapsınlar...

Kargo geldi,

2 adet oltu tespih sipariş etmiştim.

Burada bahsedilen iğne ve kağıda sürme (net görünmüyor ama kağıtta bahsedildiği şekilde iz bırakmakta) testlerini yaptım ve videosunu da aşağıda linkledim.

Gördüğüm kadarıyla bir sorun yok gibi....

YouTube
    22 Temmuz 2016
    https://youtu.be/-qEI8cItgDU

YouTube
    20160722 114920
    https://youtu.be/7lLESuvx9Ac
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• karınca dediğinizde içinde gerçekten karınca mı var?

mavi ve ateş olan renkleri çok iyi ama ben kampanyadaki ürünü alıcam, kargo dahil olanı, bakalım memnun kalırsak devam ederiz.. eniştem tesbihçi dükkanı var buradan geleni ona soracam yorumları yazarım. şimdi sipariş veriyorum
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumunuz bizi mutlu etmiştir.Tüm dostlarımızın testleri tümüyle yapmasını diliyoruz.Hayırlı olsun sağlıkla kullanınız.
  • Merhaba,az sonra sipariş vereceğim;

GittiGidiyor
    ORJİNAL OLTU TAŞI TESPİH ÜCRETSİZ KARGO Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/antika-sanat/orjinal-oltu-tasi-tespih-ucretsiz-kargo-232073352

GittiGidiyor
    ORJİNAL OLTU TAŞI TESPİH BU FIRSAT KAÇMAZ Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/antika-sanat/orjinal-oltu-tasi-tespih-bu-firsat-kacmaz-228417791

Birer adet bu ürünlerden alınca ürünler gelince herhangi bir kargo ücreti ödemiyoruz ,yani 24.8tl'ye 2 adet ürünü kargo ücretsiz almış oluyoruz değil mi?

• Ruling_S kullanıcısına yanıt
    Evet efendim,fakat kargomuz bugün bitmiştir.Yarın gönderilecektir.Saygılar sunarım
  • Bir adet oltu bir adet kehribar almayı düşünüyorum böyle bir kampanyamevcut mudur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zikir_taneleri

Evet efendim,fakat kargomuz bugün bitmiştir.Yarın gönderilecektir.Saygılar sunarım

Ben şimdi 3 adet sadece oltu taşından almak istiyorum yanlız böyle bir ilan göremedim içinde gümüş felan olan şekilde set var nasıl yapmalıyım ? 3x9.90 lık mı alayım kargosuda içinde olsun istiyorum yanlız.
    Zimparayla yaptiginizda kahverengi toz birakiosa orjinaldir ve elektriklenme yaptiginda sigara külüde ceker orjinal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt
    2 adet 9,90tl lik
    1 adet 14,90tl lik oltumuzdan alırsanız,hepsi bir arada ücretsiz kargo ile gönderilecektir.

3 adet 9,90tl lik oltumuzdan alırsanız kargo tarafınıza ait olacaktır
  • quote:

2 adet 9,90tl lik
    1 adet 14,90tl lik oltumuzdan alırsanız,hepsi bir arada ücretsiz kargo ile gönderilecektir.

Tamam bu şekilde alayım.
  • m4nly M kullanıcısına yanıt
    Malesef bu şekilde kampanyamız yok,fakat uygun fiyatlı pres kehribarlarımıza bakmanızı öneririm.Saygılar sunrım
  • Bende bekliyorum kargoyu hayırlı olsun gayet güzel duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Zimparayla yaptiginizda kahverengi toz birakiosa orjinaldir ve elektriklenme yaptiginda sigara külüde ceker orjinal

Ofis ortamında zımpara yok,

sigara da kullanmıyorum ama kül deneyini de unutmazda yaparsam yazarım buraya...
    Test icin 2 adetten ben siparis gectim

• quote:

2 adet 9,90tl lik

Bu şekilde almayı düşünüyorum fakat imame değişikliği yapabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Test icin 2 adetten ben siparis gectim

3 oldu urun gelsin bakalim satici arkadasimizin bu derece urunlerin arkasinda durmasi beni mutlu etti..Dun uzun bi yazi yazmistim orjinallikle alakali geldiginde testini yapip buraya da paylasirim kimseyle problemimiz yok satici arkadasa ilgisinden dolayi minnetarim.

• VioLee kullanıcısına yanıt
    Testten sonra alintila benide

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.