Şimdi Ara

FULL İSİM YAZILI OLTU-HEMATİT-OPAL TESPİHLER 19.99TLden BAŞLAYAN FİYATLAR// ÜCRETSİZ KARGO (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.747
Cevap
86
Favori
202.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu konuyu ikinci el bölümüne taşır mısın? Üç gündür 100 defa gördüm çok itici. Senin yüzünden diğer fırsatlar kaçıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkemizdeki esnaf tipi/kafası malum. tespih de olsa 10'luk ürünü 100'e satanlar vardır illaki. hele ki bir ürünün adı "meşhur bilmem ne ürünü" olsun... o zaman fiyatlar olması gerektiğinden çok daha fazla oluyor. bunu sıcak fırsatlar'ı özellikle takip eden her arkadaş bilir.

yani demem o ki ya oltu tespih 10 liraya da kâr edilip satılabiliyorsa? erzurumlu ustalar haliyle daha çok kâr etmek için ürünün fiyatına çok fazla kâr koyuyorsa? zira arkadaş kendisinden %100 emin.

bu arada pm attım hocam cevap verirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcko1

Şu konuyu ikinci el bölümüne taşır mısın? Üç gündür 100 defa gördüm çok itici. Senin yüzünden diğer fırsatlar kaçıyor

Arkadaşın sattığı ürünler sıfır,kullanılmamış ürünler sanırım.
    Neden ikinci ele taşısınki?
    Ayrıca o kadar kişinin yararlandığı fırsata itici demek,ayıp olmuş.
    Konuyu gizlersen,görmezsin bir daha.

• Yeriniz nerede erzurumda mi? Elden alalim

• Konuyu takip ediyorum forumdaki arkadaşlar orjinalliğini teyit ederlerse bende alacağım

• Ne sabır varmış beee.

Ben olsam dükkanı kapatmıştım şimdiye kadar.

Alan arkadaşlar yorum yapsın da, bizde ona göre siparişimizi geçelim inşallah.
  • 10 liraya tesbih oltu taşından olur mu ?
  • Gençler bakın tekrar yazıyorum %90 dini imanı para olan bi halktan bahsediyoruz Erzurum da en ucuz Oltu 50 liradan satiyorken gelip size 10 liraya vermez ki verdiği zaten Oltu değil rus taşı birebir benziyor ayırt etmek imkansız

• igneli kullanıcısına yanıt
    İnşallah bekliyoruz efendim.Saygılar sunarım
  • Kargolamayı nereden yapıyorsunuz hocam? İstanbul'a ertesi gün ulaştırabiliyor musunuz?
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    İzmirden yapıyorum efendim,fakat yarın cumartesi kargolar yarım gün çalışıyor bu nedenle aksaklık olabilir.Pazartesi gününe sarkabilir.Saygılarımla
  • Oltuyu duvara sürttüğünüzde kahverengi iz bırakır.
  • Hocam gerçekten sabırlı esnaflığınız için sizi kutlarım.
    Bende pazartesi gününe sipariş geçmeyi planlıyorum kısmetse,
    N11 de dükkan açmayı düşünüyor musunuz?
    Daha fazla kampanyası oluyor, kuponlar nedeniyle forum ahalisince kullanımı baya yoğun oluyor.
  • Zeus_Ferre kullanıcısına yanıt
    Merhaba,çok teşekkür ederiz.N11.com komisyon oranları çok yüksek olduğu için şuan için çalışmıyoruz.Saygılar sunarız
  • sabrifidan kullanıcısına yanıt
    Düğüm kapamalar kargonuza eklenecektir.İlginiz için teşekkür ederiz.
  • İSTEKLERİNİZ ÜZERİNE SADECE 10 ADET OLTU TESPİH 14,90TL KARGO DAHİL OLARAK LİSTELENMİŞTİR.KAÇIRMAMANIZI ÖNERİRİZ.

Yanlış mı anlıyorum? 10 tane tespih 14,90 TL öyle mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Hayır efendim,kampanyamıza 10 adet stok koymuştuk.Sonrasında çok kısa zamanda satıldığı için kampanya miktarını artırdık.

Alım yaptığınızda 1 adet oltu tespih kargo ücreti ödenerek gönderilmektedir.
  • Dün sipariş verildi ürün kargolandı bekliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares_turk

1 Adet sipariş verdim bakalım nasıl çıkacak, beğenirsem 4 lü setten alabilirim.

Dün sipariş verdim daha kargolanmadı.
  • ares_turk kullanıcısına yanıt
    Değerli müşterimiz hergün saat 15.30 a kadar olan satışları kargoluyoruz.Sanıyorum sizin alımınız 15.30 sonrası idi.Bu nedenle bugün kargolanacaktır.Saygılar sunuyorum
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.