Şimdi Ara

FULL İSİM YAZILI OLTU-HEMATİT-OPAL TESPİHLER 19.99TLden BAŞLAYAN FİYATLAR// ÜCRETSİZ KARGO (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.747
Cevap
86
Favori
202.100
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10 üzerinden Sınıflandırırsak sizin ki kaçıncı sınıf taştır ? Kömür olduğunu biliyorum da ismi taş diye geçtiğinden taş diye yazıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cehili C kullanıcısına yanıt
    El işçiliği oltular , ardından cnc tezgah oltular olarak iki gruba ayırmak mümkündür.Cnc tezgah otomatik olarak habbe üretilmektedir.Tezgahlar habbeleri kesmekte ve daha sonra imameleri yapılmakta.En son da dizmekle görevli kişilerce dizilmekte ve satılmaktadır.
  • Ben sizler kadar tespihten anlamam, ama satıcının samimiyetine ve GG daki %100 memnuniyet referansına güvenip sipariş verdim.

Yarın veya ptesi tespihler elimde olur dediğiniz testleri yaparım.

Testler sonunda bir tarafın yanılması söz konusu olacaktır. Yanılan taraf umarım medeni davranıp özür diler....

Diğer alım yapan üyelerimizde testleri yapsınlar...
  • zikir_taneleri kullanıcısına yanıt
    Şimdi bir konu hakkında da açıklık getirmek istiyorum.Örneğin bir arkadaşımız ben 2 yıldır erzurumda okuyorum 10tl ye olmaz diyor,birisi çıkıyor ben erzurumluyum olmaz diyor.Bu arkadaşlar benim 15 yıldır babamın 25 yıldır tespihçi olduğunu hesaba katmıyorlar ve kendileri taşhanda oltu fiyatlarında bahsediyor ama oltu taşhana gelene kadar en az 5 kez el değiştiriyor her seferinde de komisyonlar oluyor tabiki,biz hangi kademeden alıyoruz,onlar kaçıncı kademeden alıyor bunların düşünülmesini rica ediyorum.
    Bu yedek habbenin yaninda gonderdiginiz kagitta zimpara testide yer aliyor mu ?

• VioLee kullanıcısına yanıt
    Tüm testleri yazarak ayrıntılı hale getirmedik.Mesela zımpara testi yerine de geçen tespihi bir kağıda hafifçe sürttüğünüzde kahverengi iz çıkarmaktadır.Bu zımpara testi yerine de geçmektedir.Hem de kesin sonuç vermektedir.
  • Orjinal olmasına güvenerek dayıma hediye olarak alacağım, mahçup olmam değil mi :)
    İyi anlar tesbihten de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sağ olun bütün mesajları tek tek yanıtlamışsınız. Bende siparişi verdim az önce.

• NetX N kullanıcısına yanıt
    Rahatlıkla alım yapabilirsiniz.Başka çeşitlerimizi düşünürseniz onlara da bakabilirsiniz tabiki .
  • Aquess kullanıcısına yanıt
    Ne demek efendim görevimiz,her türlü sorunuzda ve sorununuzda ulaşabilirsiniz.Saygılar sunarım
  • Oltu 'luyum ailemde Oltu Taşı tesbih yapan kişide var ve bu fiyata Oltu Taşı olmaz diyorum ama çakmada olsa kerameti 10 lira diye almadan duramıyorum. Oltu 'lu olduğumuzu bilen tesbih istiyor arkadaş bıktım vallah sanki çayda hemen söyleyelim en dandik bi tesbih 50 60 dan başlıyor , o yüzden ölücülere hediye olsun diye alsammı almasammı bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zikir_taneleri

Şimdi bir konu hakkında da açıklık getirmek istiyorum.Örneğin bir arkadaşımız ben 2 yıldır erzurumda okuyorum 10tl ye olmaz diyor,birisi çıkıyor ben erzurumluyum olmaz diyor.Bu arkadaşlar benim 15 yıldır babamın 25 yıldır tespihçi olduğunu hesaba katmıyorlar ve kendileri taşhanda oltu fiyatlarında bahsediyor ama oltu taşhana gelene kadar en az 5 kez el değiştiriyor her seferinde de komisyonlar oluyor tabiki,biz hangi kademeden alıyoruz,onlar kaçıncı kademeden alıyor bunların düşünülmesini rica ediyorum.

Hocam hic bosuna canini sikma.bu memlekette ucuz versen sahte pahali versen kazikci derler.orta yolu bir turlu tutturamiyosun.

• omfarcan kullanıcısına yanıt
    Çok ama çok haklısınız,bu nedenle bu şekilde gelen mesajlara yanıt vermiyorum artık.İlginiz ve güzel düşünceniz için çok teşekkür ederim.Saygılar sunarım
    hocam siparişi gg den verip kargosunu sana havale vs ile göndersek ? kargo alımlarında orda olmayabiliyoruz, teslim alacak kişiler de ücret ödemesi konusunda bazen sorun yaşıyor, onları da zora sokmiyayım :)

gerek kalmadı kargo dahil olan da varmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 21 Temmuz 2016; 23:33:12 >
  • quote:

Rahatlıkla alım yapabilirsiniz.Başka çeşitlerimizi düşünürseniz onlara da bakabilirsiniz tabiki .

Teşekkürler, siparişi geçtim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba. Küre kesim turkuaz (ama ateş kırmızısı gibi olan versiyondan) kehribar tesbihiniz var mı? Varsa istek imame de alıyor musunuz. Ay yıldız püskül ucu takabilir miyiz ?
  • Iki tanede biz aldik ya bakalim hayirlisi.

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Dükkanımızdaki ürünlerimiz dışında ürünümüz yoktur efendim.Saygılar sunarım
  • quote:

Dükkanımızdaki ürünlerimiz dışında ürünümüz yoktur efendim.Saygılar sunarım

Hocam tesbihler için özel misina iplik var acaba onlardan sizde de var mı? Normal misina ile aldım ama uzun süre gitmeden koptu

• tolga68 kullanıcısına yanıt
    Misinam malesef kalmadı.Özellikle onyx ve gümüş kaplama tespihlerde kullanıyoruz.Size tavsiyem lastikli misina almanızdır.Onlar çok daha dayanıklı olmaktadır.Bizde mevcut değil fakat başka yerlerden bulabileceğinizi düşünüyrum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.